Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fritös med 3 liter kapacitet och ställbar temperatur

Andersson DFF 1.2

  Art.nr: 175099
 • Effekt: 2000W
 • Oljekapacitet 3 liter
 • Ställbar temperatur
 • 4 olika temperaturer
 • Indikatorlampor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Tish 2014-09-21

  Utmärkt fritös!

  Kan rekommendera denna fritös. Läste i någon annans recension att det var problem att få dit handtaget, för att det inte passade riktigt. Detta problem hade inte jag med min. Den passade som den såg ut när jag tog ut den ur lådan. Jag hade dessutom en fritös från OBH Nordica innan som var bra mycket dyrare och som jag tyckte var sämre än denna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ryner 2014-07-20

  Jag köper en till.

  Visst kunde manualen behöva en granskning, men vid en snabb blick på denna enkla maskin faller bitarna snabbt på plats.

  Temperaturen håller exakt nivå. (Använd dock frityrolja då denna är anpassad för neutral smak och tolererar temperatur.) Om ni vill ha smak av annan olja ska denna vara i en tempurasmet eller direkt på köttet eller grönsaken.

  Första försöket med denna maskin och resultatet blev fantastiska pommes och sagolikt friterad kyckling!

  Ett stort plus gällande rengöringen. Få delar och frityrkärlet är helt separat från maskinen i övrigt.

  Rekommenderas!!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MrQuint 2014-05-04

  Nybörjar-fritös

  En bra fritös med tanke på priset.
  Höljet bör torkas av för hand då skruvarna som håller ihop höljet inte är rostfria, de övriga delarna (utom den elektriska såklart) går bra att köra i diskmaskinen.
  Den jag fick krävde lite modifiering för att få handtaget till korgen att passa helt, men det klarar vilken normalt funtad person som helst.
  Indikeringen är också lite tvärtom i mina ögon, den gröna lampan som ska tala om när oljan håller rätt temperatur lyser när den är "fel", och slocknar när den har uppnått rätt temperatur...petitesser men ändå.

  Eller
  Avbryt
 • Spectatorx 2013-02-04
  Produkttestare

  Helt okei

  Testade idag och skulle säga att den gör jobbet iaf. Pommes frites blev bra och chicken nuggets också. Bra att den blir varm snabbt.

  Minus: - Lampan som ska lysa, att grejerna är klar funkar inte riktigt rätt. Lampan lyste när man satt in potatisen, sen borde den slockna, men det gjorde den aldrig. Så man får hålla koll på tiderna som står i boken och lyfta på locket och se själv färgen på maten.
  När man skrev ner värmen från 190 till 170 då slocknade lampan för att den kände på att det är inte rätt temperatur, men den borde också slockna när grejerna sätts in.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 2000,0 Watt
Timer Nej
Display Nej
Innerskål Emaljerad
Oljekapacitet 3,0liter
Ställbar temperatur Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Silver
Medföljande tillbehör Korg, lock

Produktbeskrivning

Andersson DFF 1.2 - Fritös med 3 liter kapacitet och ställbar temperatur

Andersson DFF 1.2 är en enkel fritös med 2000 Watt och en kapacitet på 3 liter så du kan göra härligt krispiga pommes frites till maten. Fritösen har 2st indikatorlampor som talar om för dig att strömmen är ikopplad samt när oljan blivit varm och är klar att användas.

Fritösen har inställbar temperatur på 130°C, 150°C, 170°C och 190°C för olika typer av fritering. Sätt igång och fritera både räkor, munkar, lökringar, championer, kycklingbitar, fisk, pommes eller varför inte Zucchini.

Andersson Andersson DFF 1.2 Andersson DFF 1.2 - Fritös med 3 liter kapacitet och ställbar temperatur Andersson DFF 1.2 är en enkel fritös med 2000 Watt och en kapacitet på 3 liter så du kan göra härligt krispiga pommes frites till maten. Fritösen har 2st indikatorlampor som talar om för dig att strömmen är ikopplad samt när oljan blivit varm och är klar att användas. Fritösen har inställbar temperatur på 130°C, 150°C, 170°C och 190°C för olika typer av fritering. Sätt igång och fritera både räkor, munkar, lökringar, championer, kycklingbitar, fisk, pommes eller varför inte Zucchini. Fritös & Fondue 4,2 4 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Fritös & Fondue