Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fritös med kapacitet på 4,5 liter och lcd-display

Andersson DFF 2.2

  Art.nr: 175101
 • Effekt: 2000W
 • Oljekapacitet 4,5 liter
 • Ställbar temperatur
 • Digital display
 • Lock med fönster

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • 2015-01-09

  En bra fritös! Så länge den fungerar..

  En bra fritös, där du kan fritera en hel del åt gången. Tråkigt nog så har jag fått två stycken, med samma fel på. Efter att ha användt ca 15 gånger (med rengörning & Silning/byte utav olja var 5e gång), så får jag felkoden "EH". Jag kan inte hitta någonting om det i manualen, och butiken i Borås har heller inte kunnat få fram felet. Tråkigt, då det är en mycket bra fritös för övrigt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Matfixarn 2014-10-27

  Nöjd med inköpet

  Mycket bra å lätt använd fritös med lätt manual att förstå, smidig att använda stor korg, kan rekomendera denna fritös.

  Eller
  Avbryt
 • Gardenia 2014-10-01

  Stor fritös.

  En jättebra fritös som friterar snabbt, lätt och resultatet blir så bra. Kan varmt rekommendera denna fritösen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • densite 2014-06-16
  Topp 250 skribent

  Fritös

  Ett utmärkt köp både det gäller kvalitet och pris snabb leverans

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Vicks 2014-01-13
  Topp 250 skribent

  Rymlig

  Friterar bra, slukar mycket. Det enda jag är besviken på är att den förinställa 190c tempen kunde vara lägre. När jag manuellt kör på 180c som jag vill ha och den piper och är varm, när jag sen sänker ner mina saker så måste jag åter ställa den på 180c igen annars går den upp auto till 190c enda jag är besiken på.

  + för snabba leveranser

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Om jag ställer in den på 180 eller 190 grader så börjar den pipa och tappar i temperatur vad jag än gör. Manualen beskriver inte alls vad man ska göra? Om jag vill att den ska ligga kvar på 180 grader hela tiden vad gör man då?

  fritosrookie 2015-03-09
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Tråkigt att detta ska vara så! Det låter inte bra. Om du kontaktar vår kundservice så kommer de göra sitt bästa för att hjälpa dig med detta problem.

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
  • Du ställer in den på önskad temperatur och sedan visar den verklig temperatur och denna bör öka till den når ditt inställda värde och sedan hålla sig där om den fungerar...

   Gamlekocken 2015-06-22
 • Kan man plocka ur skålen som håller oljan t.ex? eller måste jag lyfta hela maskinen till diskstället när jag vill rengöra?

  Oxfile 2014-12-17
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, dessvärre behöver man lyfta hela maskinen till diskstället när man ska rengöra denna.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11
  • är skål med handtag som man lyfter ur maskinen och den är bara fuktig av olja till dom flesta maträtter använder man max en matsked olja är och den är väldigt lätt diskad

   Krutgubben 2015-03-04
 • Följer det med någon annan korg till den här fritösen, förutom den stora som man ser på bilderna? Jag har sett en annan, liknande fritös där det följde med 3 korgar. Två "halva" och en fullstor... /Morbid

  Morbid 2013-02-15
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej det är bara den på bilden. /S

   Strindberg 2013-03-27

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 2000,0 Watt
Timer Ja
Display Ja
Innerskål Emaljerad
Oljekapacitet 4,5liter
Ställbar temperatur Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Silver, svart
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson DFF 2.2 - med 10st förinställda program

Friterad kyckling, lökringar, räkor, pommes frites, chili cheese, munkar, kycklingvingar och massa annat gott du i normala fall hittar på restaurangerna gör du enkelt och bekvämt i hemmet på nolltid. Andersson DFF 2.2 hjälper dig som älskar friterad mat att ordna det på ett kick.

Digital display

I den digitala displayen får du information om vald temperatur och vilken temperatur oljan har just för stunden om den hålls på att värmas upp. Du får även information om hur lång tid det är kvar på timern du har ställt in för t.ex att fritera fisk eller pommes frites.

I displayen ser du även vilka val du gör på temperatur och/eller timerinställning. Temperaturen är ställbar mellan 60°C och 195°C. Tydliga knappar gör det enkelt att göra dina inställningar.

10 förinställda program

Andersson DFF 2.2 har 10st förinställda program för att underlätta friteringen. Den ställer in tid och temperatur automatiskt när du väljer något av programmen.

P01: Frysta pommes
P02: Frysta lökringar
P03: Frysta nuggets
P04: Frysta kycklingvingar
P05: Frysta cheese sticks
P06: Färska pommes
P07: Färsk friterad kyckling
P08: Färska kycklingvingar
P09: Färsk fisk
P10: Munkar

Lock med fönster

Andersson DFF 2.2 är utrustad med ett fönster i locket så att du kan se hur maten friteras och så du har full kontroll på vad som sker.

Timer

Fritösen har en inbyggd timer så att du inte behöver stå och vakta maten under hela friteringsförloppet utan kan hälla av potatisen under tiden eller skära grönsakerna. Tiden kan ställas in mellan 0,5 - 99 minuter. Det är alltid rekommenderat att stanna i köket och håll ett öga på friteringsprocessen. Ställer du timern på 0 minuter har du manuell kontroll över fritösen.

Diskmaskinssäkra delar

Korgen och skålen är diskmaskinssäkra vilket gör rengöringen mycket enkel. Lyft ur delarna och ställ in i diskmaskinen så är de rena och fräscha tills nästa användning.

Egenskaper

 • Effekt: 2000W
 • Oljekapacitet 4,5 liter
 • Ställbar temperatur
 • Digital display
 • Lock med fönster
 • Timer
 • Emaljerad innertank
 • 10st förinställda program
Andersson Andersson DFF 2.2 Andersson DFF 2.2 - med 10st förinställda programFriterad kyckling, lökringar, räkor, pommes frites, chili cheese, munkar, kycklingvingar och massa annat gott du i normala fall hittar på restaurangerna gör du enkelt och bekvämt i hemmet på nolltid. Andersson DFF 2.2 hjälper dig som älskar friterad mat att ordna det på ett kick.Digital displayI den digitala displayen får du information om vald temperatur och vilken temperatur oljan har just för stunden om den hålls på att värmas upp. Du får även information om hur lång tid det är kvar på timern du har ställt in för t.ex att fritera fisk eller pommes frites.I displayen ser du även vilka val du gör på temperatur och/eller timerinställning. Temperaturen är ställbar mellan 60°C och 195°C. Tydliga knappar gör det enkelt att göra dina inställningar.10 förinställda programAndersson DFF 2.2 har 10st förinställda program för att underlätta friteringen. Den ställer in tid och temperatur automatiskt när du väljer något av programmen.P01: Frysta pommesP02: Frysta lökringarP03: Frysta nuggetsP04: Frysta kycklingvingarP05: Frysta cheese sticksP06: Färska pommesP07: Färsk friterad kycklingP08: Färska kycklingvingarP09: Färsk fiskP10: MunkarLock med fönsterAndersson DFF 2.2 är utrustad med ett fönster i locket så att du kan se hur maten friteras och så du har full kontroll på vad som sker.TimerFritösen har en inbyggd timer så att du inte behöver stå och vakta maten under hela friteringsförloppet utan kan hälla av potatisen under tiden eller skära grönsakerna. Tiden kan ställas in mellan 0,5 - 99 minuter. Det är alltid rekommenderat att stanna i köket och håll ett öga på friteringsprocessen. Ställer du timern på 0 minuter har du manuell kontroll över fritösen.Diskmaskinssäkra delarKorgen och skålen är diskmaskinssäkra vilket gör rengöringen mycket enkel. Lyft ur delarna och ställ in i diskmaskinen så är de rena och fräscha tills nästa användning.Egenskaper Effekt: 2000W Oljekapacitet 4,5 liter Ställbar temperatur Digital display Lock med fönster Timer Emaljerad innertank 10st förinställda program Fritös & Fondue 4 9 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Fritös & Fondue