Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Actifry 2 in 1 hjälper dig att fixa måltiden

Tefal Actifry 2in1

  Art.nr: 188378
 • Kräver endast 1 msk olja
 • Effekt på 1450 W
 • Varmluftsfläkt
 • Laga en hel måltid samtidigt
 • Timerfunktion
1 939:-

Delbetala från 162:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Pellepingvin 2016-04-28

  Grym

  Helt grym maskin. Var skeptisk i början, men var bara tvungen att prova. Den är helt klart en grym maskin, som lagar sundare mat. Rekomenderas skarpt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bebiii 2014-09-03

  Tefal Actifry 2in1

  I början var jag tveksam om jag skulle köpa Tefal Actifry 2in1.

  Nu använder jag den nästan varje dag.
  Maten är super god :) Köttet blir saftigt och potatisen krispiga.

  Jag rek. Tefal Actifry 2in1 till alla

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Oxfile 2014-07-26

  Bästa köksapparat hittills.

  Väntade mig frasiga pommes och eventuellt nånting man kan laga i den övre plattan, men den löser det mesta, fläskkotlett, kyckling, bacon etc. stekpannan behövs inte längre, den är lätt att rengöra, priset får lite minus. men annars e den supernajs!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LadyGodiva 2014-01-03

  Okej men inte mer

  Många delar som kan komma bort. Omotiverat högt pris. Saknar Windows Phone-app. I snitt ändå en okej manick som är lite för stor för de flesta skåp men snygg nog att stå framme på bänken.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag skulle vilja veta vad tillverkarens artikelnummer är på denna produkt.

  IZON 2013-09-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Antagligen är din fråga redan besvarad på annat sätt. Men om någon annan är intresserad så är svaret: YV960116 /Morbid

   Morbid 2015-01-15

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 1450,0 Watt
Timer Ja
Display Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Innerskål Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Oljekapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ställbar temperatur Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Kokbok

Produktbeskrivning

Fritösen som tillagar en hel måltid samtidigt! 

Tefal ActiFry 2 in 1 är en effektiv, lättanvänd fritös för en hälsosammare livsstil. Med ActiFry 2 in 1 kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen tillagar enkelt potatis, grönsaker, räkor, kyckling, fisk- och kötträtter och till och med desserter, och nästan inget fett behövs. Tillaga tex 1,5 kg färska pommes frites med endast 1 msk olja – fettinnehållet blir då bara 3 %!

Det enda du behöver göra är att lägga i ingredienserna, ställa in tiden och låta ActiFry 2 in 1 göra resten. Ingen uppvärmningstid behövs, och en ljudsignal talar om när maten är färdig.

App för iPhone/Android

Till ActiFry kan du gratis ladda ned appen för att få tillgång till recept, guider och även skapa en egen profil där du kan spara favoritrecepten för enkel och snabb tillgång. Öppna dörrar till en hel värld fylld med god mat och enkel tillagning av maten.

Patenterat varmlufts- och omrörningssystem

Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända Tefal-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd.

Tefals koncept Nutricious & Delicious

Produkten är utvecklad tillsammans med läkare och forskare och ingår i Tefals koncept Nutricious & Delicious, som även innefattar tryckkokare och ångkokare. Konceptet skapades för att ge människor ett bättre näringsintag och en bättre hälsa.

Lätt att rengöra

Fritösen är lätt att göra ren med den välkända Tefal-beläggningen och alla löstagbara delar går att diska i maskin. Maskinen har många användningsområden och receptbok med 100 förslag till recept ingår.

Egenskaper

Timerfunktion
Ljudsignal när tillagningen är klar
Kapacitet för upp till 1,5 kg potatis
Varsam omrörning tack vare det inbyggda omrörningsbladet
Varmluftsfläkt och cirkulation av varm luft ger en varsam tillagning av maten
Lätt att rengöra, alla löstagbara delar går att diska i maskin
Effekt på 1450 Watt

Tefal Tefal Actifry 2in1 48011 Fritösen som tillagar en hel måltid samtidigt!  Tefal ActiFry 2 in 1 är en effektiv, lättanvänd fritös för en hälsosammare livsstil. Med ActiFry 2 in 1 kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen tillagar enkelt potatis, grönsaker, räkor, kyckling, fisk- och kötträtter och till och med desserter, och nästan inget fett behövs. Tillaga tex 1,5 kg färska pommes frites med endast 1 msk olja – fettinnehållet blir då bara 3 %! Det enda du behöver göra är att lägga i ingredienserna, ställa in tiden och låta ActiFry 2 in 1 göra resten. Ingen uppvärmningstid behövs, och en ljudsignal talar om när maten är färdig. App för iPhone/Android Till ActiFry kan du gratis ladda ned appen för att få tillgång till recept, guider och även skapa en egen profil där du kan spara favoritrecepten för enkel och snabb tillgång. Öppna dörrar till en hel värld fylld med god mat och enkel tillagning av maten. Patenterat varmlufts- och omrörningssystem Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända Tefal-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd. Tefals koncept Nutricious & Delicious Produkten är utvecklad tillsammans med läkare och forskare och ingår i Tefals koncept Nutricious & Delicious, som även innefattar tryckkokare och ångkokare. Konceptet skapades för att ge människor ett bättre näringsintag och en bättre hälsa. Lätt att rengöra Fritösen är lätt att göra ren med den välkända Tefal-beläggningen och alla löstagbara delar går att diska i maskin. Maskinen har många användningsområden och receptbok med 100 förslag till recept ingår. Egenskaper Timerfunktion Ljudsignal när tillagningen är klar Kapacitet för upp till 1,5 kg potatis Varsam omrörning tack vare det inbyggda omrörningsbladet Varmluftsfläkt och cirkulation av varm luft ger en varsam tillagning av maten Lätt att rengöra, alla löstagbara delar går att diska i maskin Effekt på 1450 Watt Fritös & Fondue 4 4 1939 SEK 1939 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Fritös & Fondue