Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hälsosam fritös inklusive pommesskärare

Tefal Actifry + pommes skärare

  Art.nr: 204395
 • Enkel matlagning
 • Lätt att rengöra
 • Fritera med endast 3% fett
 • Löstagbar behållare
 • Effekt: 1400W

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • Torpare 2014-09-13

  Fritös

  Jätte bra fritös. Bara jätte lite olja behöver man

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Funktionell 2015-02-16

   Rörelse

   Den stora grejen är att man inte behöver röra om trots man inte hällt på en massa olja. En matsked olja räcker och omrörar-armen smyger långsamt runt i hetluften. Det blir mycket bra pommes frites, helt naturella och inte dränkta av gammal frityrolja. Finns många andra goda rätter i recepten som följer med - och så kan man testa själv när man förstår hur den fungerar, riktigt kul!

 • Colonelpeppers 2014-09-04

  Håller inte vad den lovar!

  Jag blev imponerad av att man bara behöver en matsked med olja. Men det blir fortfarande inte lika bra som riktigt friterat. Jag har prövat göra chips, som blev så himla gojiga och brända i hörnen. Pommes friten jag gjorde blev lite bättre men inte mycket att hurra för! Jag har använt den 2 gånger och båda gångerna har den haft sönder min dimmer till lamporna. Jag vet inte om det är något elfel i den eller vad som är tokigt. Hur som helst skulle jag inte ens rekommendera den till min värsta fiende!

  Eller
  Avbryt
 • StaffanX 2014-08-21

  ÄVEN KUNDEN BLIR/ ÄR FETTSNÅL !! :-))

  Bra fritös med minimalt med olja tack vare roterande varmluft. Tystgående rotation och lättdiskad maskin. "Pommesen" smakar bra , frasiga och inbjudande. Ska prova andra friteringar efter hand. Förslag finns i bifogad broschyr.
  Bonusköp, pommesskärare, en fullträff!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Boysie 2014-08-16

  Actifry

  Fantastisk maskin. Gör jättegoda pommes plus andra grönsaker/fisk/kyckling med minimal olja. Frasigt och gott! Rekommenderas!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • marcus34 2014-07-02

  oväntat bra produkt

  Blev förvånad över hur bra och hur mycket mer smak man får ut av det man friterat.
  De flesta maträtter innehåller redan olja så du behöver inte tillsätta.
  Vart väldigt tveksam och funderade länge men sjukt nöjd och denna används varje vecka.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Tefal Actifry Essential Window

Tefal Actifry mini är en lättanvänd fritös för en hälsosammare livsstil som tillagar din mat på ett skonsamt sätt, vilket gör att den även passar lite skörare mat som till exempel fiskfiléer. Maten placeras i en korg som roterar utan att mosa eller skada maten.

Pommes-skärare

Lättanvänd pommes frites-skärare för potatis och andra grönsaker.

 • Brett och stadigt handtag
 • Galler i rostfritt stål som skär jämnstora bitar varje gång
 • Potatisstavarna blir i perfekt storlek för pommes frites eller Janssons frestelse
 • Enkel att hantera och enkel att rengöra

Ett hälsosamt sätt att steka och koka.

En näringsriktig kost ska givetvis vara varierad och balanserad men det krävs mer än så, eftersom mat är så mycket mer än bara ingredienserna. Tillagningen spelar en viktig roll vid omvandlingen av ingrediensernas näringsmässiga egenskaper, smak och konsistens.
Eftersom alla apparater inte heller är likvärdiga har Tefal tagit fram en serie som är särskilt avsedd för tillagning som ger såväl närings- som smakmässigt hög kvalitet: köksutensilier som bevarar näringsämnena i råvarorna och samtidigt förstärker deras inneboende smaker.

Endast 3 % fett

Med Actifry kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen är lämplig för pommes frites, kött, fisk-och grönsaksrätter, nuggets, fruktmix och snacks och till och med desserter som till exempel bär och bananer, och nästan inget fett behövs. Du kan använda vilken olja du vill, t.ex olivolja eller sojaolja. Actifry kan också användas för att tillaga frysta pommes frites. Eftersom dessa redan är förfriterade behöver ingen olja tillsättas.

Patenterat varmlufts- och omrörningssystem

Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända Tefal-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd.

Lätt att rengöra

Fritösen är lätt att göra ren med den välkända Tefal-beläggningen och alla löstagbara delar går att diska i maskin. Maskinen har många användningsområden och bara fantasin sätter gränser.

Egenskaper

- Effekt 1400 W
- Kapacitet 1000g
- Lämplig även för ömtåligare mat
- Ingen dålig lukt
- Ingen olja att ta hand om
- Lätt att rengöra
- Inget os
- Löstagbar skål med non-stick beläggning
- Skål, lock och omrörningsblad kan diskas i diskmaskin
- Transperent lock för att kunna följa processen
- Storlek (BxHxD): 334 x 334 x 275 mm
- Vikt: 4 kg

Titta även på

Tefal Actifry 2in1 inkl. pommes frit
(4 st)
 • Kräver endast 1 msk olja
 • Effekt på 1450 W
 • Varmluftsfläkt

1 939:-

Tefal Tefal Actifry + pommes skärare FZ301010 Tefal Actifry Essential WindowTefal Actifry mini är en lättanvänd fritös för en hälsosammare livsstil som tillagar din mat på ett skonsamt sätt, vilket gör att den även passar lite skörare mat som till exempel fiskfiléer. Maten placeras i en korg som roterar utan att mosa eller skada maten.Pommes-skärareLättanvänd pommes frites-skärare för potatis och andra grönsaker. Brett och stadigt handtag Galler i rostfritt stål som skär jämnstora bitar varje gång Potatisstavarna blir i perfekt storlek för pommes frites eller Janssons frestelse Enkel att hantera och enkel att rengöraEtt hälsosamt sätt att steka och koka.En näringsriktig kost ska givetvis vara varierad och balanserad men det krävs mer än så, eftersom mat är så mycket mer än bara ingredienserna. Tillagningen spelar en viktig roll vid omvandlingen av ingrediensernas näringsmässiga egenskaper, smak och konsistens.Eftersom alla apparater inte heller är likvärdiga har Tefal tagit fram en serie som är särskilt avsedd för tillagning som ger såväl närings- som smakmässigt hög kvalitet: köksutensilier som bevarar näringsämnena i råvarorna och samtidigt förstärker deras inneboende smaker.Endast 3 % fettMed Actifry kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen är lämplig för pommes frites, kött, fisk-och grönsaksrätter, nuggets, fruktmix och snacks och till och med desserter som till exempel bär och bananer, och nästan inget fett behövs. Du kan använda vilken olja du vill, t.ex olivolja eller sojaolja. Actifry kan också användas för att tillaga frysta pommes frites. Eftersom dessa redan är förfriterade behöver ingen olja tillsättas.Patenterat varmlufts- och omrörningssystemEtt patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända Tefal-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd.Lätt att rengöraFritösen är lätt att göra ren med den välkända Tefal-beläggningen och alla löstagbara delar går att diska i maskin. Maskinen har många användningsområden och bara fantasin sätter gränser.Egenskaper- Effekt 1400 W- Kapacitet 1000g- Lämplig även för ömtåligare mat- Ingen dålig lukt- Ingen olja att ta hand om- Lätt att rengöra- Inget os- Löstagbar skål med non-stick beläggning- Skål, lock och omrörningsblad kan diskas i diskmaskin- Transperent lock för att kunna följa processen- Storlek (BxHxD): 334 x 334 x 275 mm- Vikt: 4 kg Fritös & Fondue 4,5 6 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Fritös & Fondue