Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gryta 5 liter med smart lockfunktion

OBH Nordica Gryta supreme 5L 8316

  Art.nr: 182689
 • Supreme Steel
 • Volym 5 liter
 • Diameter: 24cm
 • Integrerat durkslag
 • Passar alla spisar

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • Matjo 2016-03-18

  Extremt praktisk

  Riktigt bra gryta, kvalitén känns riktigt bra och den är väldigt smidig när man ska hälla av vatten tex. vid pasta kok.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • longman 2013-08-15

  OBH Nordica Gryta supreme 5L 8316

  En mycket bra och gedigen gryta med smart inbyggd sil funktion.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

OBH Nordica Supreme Steel - Gryta 5l med smart lockfunktion

OBH Nordica Supreme Steel är en exklusiv serie av stekpannor och kokkärl. Supreme Steel är i rostfritt stål med patenterade handtag som gör att locket hålls på plats när man skall hälla av vatten eller spad efter kokning. Tack vare en specialbotten på katrullerna passar de både keramiska spisar och induktionshällar.

Bäst i test - Smartson

OBH Nordica Supreme Steel fick bäst i test hos Smartson - Oktober 2010

Omdöme: Supreme steel har genomtänkt design med ett integrerat durkslag. Här möter fyra handtag varandra, två på kastrullen och två på locket, tillsammans med en praktisk sil på varje sida. På så sätt går det enkelt att slå av vattnet via de välformade hällpiparna. Kvalitetsintrycket är mästerligt, men tyvärr är kastrullen tung att hantera. Högt prissatt modell som ändå bedöms vara en bra investering.

Läs hela testet här.

Glaslock

Supreme Steel är utrustade med ett glaslock som ger en total insyn i grytan utan att behöva lyfta på locket, och tack vare den smarta designen på handtag behöver man heller ingen knopp på locket som sitter i vägen för insynen.

Integrerat durkslag

I hällpipen sitter ett integrerat durkslag vilket gör att du snabbt och smidigt häller av pastan eller potatisen efter den kokat vilket gör att du inte behöver ta fram ett vanligt durkslag från skåpet.

Invändig gradering

På insidan av kokkärlen från Supreme Steel så att du inte behöver ett separat decilitermått för att måtta upp rätt mängd vatten.

Lätt att rengöra

Tack vare design i rostfritt stål och härdat glas tål Supreme Steel serien att maskindiskas vilket gör rengöringen otroligt lätt och smidig.

Passar alla spisar

Med en aluminiumkärna på 5mm och en rak designad botten ger en större kontaktyta och då en effektivare värme. Detta gör även att den passar både keramiska spisar som induktionshällar.

Titta även på

OBH Nordica Supreme Gryta 5L Svart/8326
(0 st)
 • Volym 5 liter
 • Diameter: 24cm
 • Integrerat durkslag

599:-

OBH Nordica OBH Nordica Gryta supreme 5L 8316 OBH Nordica Supreme Steel - Gryta 5l med smart lockfunktionOBH Nordica Supreme Steel är en exklusiv serie av stekpannor och kokkärl. Supreme Steel är i rostfritt stål med patenterade handtag som gör att locket hålls på plats när man skall hälla av vatten eller spad efter kokning. Tack vare en specialbotten på katrullerna passar de både keramiska spisar och induktionshällar.Bäst i test - SmartsonOBH Nordica Supreme Steel fick bäst i test hos Smartson - Oktober 2010Omdöme: Supreme steel har genomtänkt design med ett integrerat durkslag. Här möter fyra handtag varandra, två på kastrullen och två på locket, tillsammans med en praktisk sil på varje sida. På så sätt går det enkelt att slå av vattnet via de välformade hällpiparna. Kvalitetsintrycket är mästerligt, men tyvärr är kastrullen tung att hantera. Högt prissatt modell som ändå bedöms vara en bra investering.Läs hela testet här.GlaslockSupreme Steel är utrustade med ett glaslock som ger en total insyn i grytan utan att behöva lyfta på locket, och tack vare den smarta designen på handtag behöver man heller ingen knopp på locket som sitter i vägen för insynen.Integrerat durkslagI hällpipen sitter ett integrerat durkslag vilket gör att du snabbt och smidigt häller av pastan eller potatisen efter den kokat vilket gör att du inte behöver ta fram ett vanligt durkslag från skåpet.Invändig graderingPå insidan av kokkärlen från Supreme Steel så att du inte behöver ett separat decilitermått för att måtta upp rätt mängd vatten.Lätt att rengöraTack vare design i rostfritt stål och härdat glas tål Supreme Steel serien att maskindiskas vilket gör rengöringen otroligt lätt och smidig.Passar alla spisarMed en aluminiumkärna på 5mm och en rak designad botten ger en större kontaktyta och då en effektivare värme. Detta gör även att den passar både keramiska spisar som induktionshällar. Grytor & Stekpannor 5 2 495,0000 new InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Grytor & Stekpannor