Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

ProSeries SS 28cm stekpanna i rostfritt stål

Tefal Pro Series SS 28 cm

  Art.nr: 195108
 • Diameter: 28cm
 • Ugnsäker upp till 210°C
 • Rostfritt stål
 • Passar alla spisar
 • Non-stick beläggning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Luffe 2014-06-08
  Topp 500 skribent

  Mycket bra köp!

  Jag har nu haft stekpannan en tid och är mycket nöjd med den för den fungerar perfekt fortfarande med en beläggningen som verkar slitstark.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bannedlabel 2014-02-27

  Högkvalitativ panna till lågt pris!

  Insåg när jag väll flyttade till en lägenhet med induktion att min Jamie Oliver Tefal panna jag hade inte fungerade på induktion, så jag köpte en sådan istället och en på 24cm. När jag fick hem dem jämförde jag lite. Denna var ganska mycket tyngre men det är ju också av förklarliga skäl. Den ska ju fungera på induktion och tyngden bidrog ändå till en känsla av kvalitet. Greppet var jag orolig för att det skulle kännas "äckligt" men det var riktigt skönt och gjorde att man kan hantera tungden på pannan utan blåsor... Dessutom kör jag pannan i diskmaskinen kontinuerligt och det verkar inte ha den minsta åverkan på handaget. Riktigt nöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

ProSeries SS 28 cm stekpanna med god slitage- och nötningsbeständighet.

28 cm stekpanna i ProSeries SS. Professionell hårdanodiserad teknik för maximal hållbarhet och jämn och snabb värmefördelning. Rostfritt stål med utmärkt hållbarhet - lämplig för alla slags typer av spishällar, inklusive induktion! 

Med Tefals unika värmeindikator Thermo-Spot®, talar stekpannan om för dig när pannan har uppnått rätt stektemperatur. Före uppvärmning syns Thermo-Spot®-mönstret tydligt och när stekpannan har uppnått rätt temperatur (c:a 195°C) försvinner mönstret och då är det dags att påbörja tillagningen och därigenom behålla alla goda smaker.

Med hjälp av en slitstark emalj och non-stickbeläggning i 6 lager går det bra att använda köksredskap gjorda i metall utan att skada stekpannan. Man bör dock undvika knivar, gafflar, vispar och andra vassa köksredskap.

ProSeries SS fungerar utmärkt till alla typer av spisar och har en aluminiumbas med en insats av rostfritt stål för att passa även till induktionshällar. Dessutom är pannan ugnssäker upp till 210°C.

Egenskaper

 • Diameter: 28cm
 • Ugnsäker upp till 210°C
 • Rostfritt stål
 • Non-stick beläggning

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Tefal Tefal Pro Series SS 28 cm 2100055003 ProSeries SS 28 cm stekpanna med god slitage- och nötningsbeständighet.28 cm stekpanna i ProSeries SS. Professionell hårdanodiserad teknik för maximal hållbarhet och jämn och snabb värmefördelning. Rostfritt stål med utmärkt hållbarhet - lämplig för alla slags typer av spishällar, inklusive induktion! Med Tefals unika värmeindikator Thermo-Spot®, talar stekpannan om för dig när pannan har uppnått rätt stektemperatur. Före uppvärmning syns Thermo-Spot®-mönstret tydligt och när stekpannan har uppnått rätt temperatur (c:a 195°C) försvinner mönstret och då är det dags att påbörja tillagningen och därigenom behålla alla goda smaker.Med hjälp av en slitstark emalj och non-stickbeläggning i 6 lager går det bra att använda köksredskap gjorda i metall utan att skada stekpannan. Man bör dock undvika knivar, gafflar, vispar och andra vassa köksredskap.ProSeries SS fungerar utmärkt till alla typer av spisar och har en aluminiumbas med en insats av rostfritt stål för att passa även till induktionshällar. Dessutom är pannan ugnssäker upp till 210°C.Egenskaper Diameter: 28cm Ugnsäker upp till 210°C Rostfritt stål Non-stick beläggning Grytor & Stekpannor 4,5 2 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Grytor & Stekpannor