Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vakuumförpackare med antikrossfunktion

Andersson VMS 2.0

  Art.nr: 180927
 • Antikrossfunktion
 • Håll mat färsk upp till 5 gånger längre
 • Sladdförvaring
 • Inbyggd rullplastskärare
 • Skyddar mot frostskador
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(29 st)

 • Gilli55 2016-08-08

  Hade jag fått testa den först hade jag aldrig köpt den!

  Förväntade mig annat! Värdelös produkt, lägg pengarna på något annat! Inte nöjd, hade jag fått testa den först hade jag aldrig köpt den!

  Eller
  Avbryt
 • Rosenhill 2015-12-22
  Topp 1000 skribent

  Prisvärd och väl fungerande

  Helt OK, men väldigt stor, svår att förvara annars perfekt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • sliparn 2016-02-19

   alla tiders produkt.mycket bra

 • Chasseur 2015-11-04

  Vacuumsugen slutar fungera

  Fungerade till en början, för ett tiotals paket. Sen blev vacuumsuget svagare och svagare. Nu räcker det inte riktigt till att få bort luften, trots detta så förseglar maskinen påsen.
  Inte fullt ett år gammal så jag kommer att reklamera den.
  Värdelös produkt, lägg pengarna på något annat!

  Eller
  Avbryt
 • Mellen 2015-10-26

  Helt OK!

  Har använt maskinen för att paketera viltkött med. Tycker den funkar ganska bra, dock lite krångligt att få den att få vakuum ibland. Kanske lite klen söm. Men annars är den fullt duglig för den som inte hanterar de enorma mängderna kött skulle jag tippa på.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • DePa 2015-08-11

  Helt värdelös

  Köpte denna maskin i juli och efter 10 ggrs användande så hade tätningslisten runt "vacuum sugen" lossnat nästan helt. Ser vid publiceringen av mitt inlägg att samma hänt hos annan kund nu i sommar. Produktionsfel??? Vad göra? Stod med Oxfilé för 500 spänn (mer än maskinen) som skulle lagas till gäster. Fixerade listen med Karlssons Klister. Funkade men lagningen ser ut "så där"....

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kan man använda den till sous vide? Tack!

  sousvide 2014-04-02
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Ja, den skall fungera till det. // Samuel

   Samuelh 2014-05-21
 • Är det någon som vet var man kan köpa burkar för vakuum förpackning till Andersson VMS 2.0. Det är relativt lätt att få tag på OBH nordicas variant, men den pip som man för över vakuumpumpen ser exakt likadan ut men Anderssons är lite större vilket gör att OBHs koppling inte går på. Knappen finns ju även där på maskinen för att förpacka med cannister så det borde finnas tycker jag.

  Kribro 2014-01-23
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Att vakuumförpacka maten gör att du sparar pengar då den håller sig upp till 5 gånger längre. Det går snabbt och är enkelt att använda vakuumförpackaren och du behöver inte oroa dig för frostskador om du vill frysa in dina varor. 

Håller din mat färsk och frostskadefri

Andersson VMS 2.0 vakuumförpackare håller dina matvaror färska upp till 5 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Dessutom skyddar vakuumförpackningen även mot frysskador när du fryser in maten. En vakuumförpackare är ett utmärkt komplement till dig som har köttkvarn eller vill spara plats i frysen.

Rullplastskärare

Andersson VMS 2.0 är utrustad med en behållare du förvarar din rullplast i. När du skall försegla mat med rullplasten drar du enkelt ut önskad längd och skär av den med det inbyggda skärbladet. Detta gör det otroligt smidigt när du både förvarar och använder vakuumförpackaren.

Enkel process

Att försegla maten kan tänkas krångligt och ta lång tid, men så är inte fallet. Hela processen görs i tre steg.

1. Fyll påsen med vad du vill vakuumförpacka och placera öppningen i maskinen.
2. Stäng locket och tryck på "Vacuum/Seal". När det är klar slår VMS 2.0 av sig själv.
3. Ta bort den färdiga påsen.

Anti-krossfunktion

Vakuumförpackaren Andersson VMS 2.0 är utrustad med en funktion som kallas för "Anti-Crush". Detta förhindrar att känsliga matvaror krossas och hanterar packar extra skonsamt. På så sätt får du alltid ett bra resultat.

Rullplast eller Påse

Med rullplasten kan du göra egna påsar av valfri storlek. Dessa skärs till i önskad storlek med hjälp av det inbyggda skärbladet. När du skurit till plasten i den storlek du vill ha den i försluter du ena sidan genom att trycka på "Seal only", och sedan lägger du i maten och går igenom de tre tidigare beskrivna stegen. Det finns även färdiga påsar att köpa till.

Dimensioner

Mått: BxHxD 455x119x232mm
Vikt: 3,18kg

I paketen

Vakuumförpackare
1 rullplast 3m x 22cm
1 rullplast 3m x 28cm
Användarmanual

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson VMB 1.0
(21 st)

Rullplast i två olika storlekar till Andersson vakuumförpackare. Innehåller 1st 3m x 22cm och 1st 3m x 28cm så att du kan skära påsar av egen önskad storlek. Tål att användas i mikrovågsugn samt i sjudande vatten.

79:-

Andersson Andersson VMS 2.0 Att vakuumförpacka maten gör att du sparar pengar då den håller sig upp till 5 gånger längre. Det går snabbt och är enkelt att använda vakuumförpackaren och du behöver inte oroa dig för frostskador om du vill frysa in dina varor. Håller din mat färsk och frostskadefriAndersson VMS 2.0 vakuumförpackare håller dina matvaror färska upp till 5 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Dessutom skyddar vakuumförpackningen även mot frysskador när du fryser in maten. En vakuumförpackare är ett utmärkt komplement till dig som har köttkvarn eller vill spara plats i frysen.RullplastskärareAndersson VMS 2.0 är utrustad med en behållare du förvarar din rullplast i. När du skall försegla mat med rullplasten drar du enkelt ut önskad längd och skär av den med det inbyggda skärbladet. Detta gör det otroligt smidigt när du både förvarar och använder vakuumförpackaren.Enkel processAtt försegla maten kan tänkas krångligt och ta lång tid, men så är inte fallet. Hela processen görs i tre steg.1. Fyll påsen med vad du vill vakuumförpacka och placera öppningen i maskinen.2. Stäng locket och tryck på "Vacuum/Seal". När det är klar slår VMS 2.0 av sig själv.3. Ta bort den färdiga påsen.Anti-krossfunktionVakuumförpackaren Andersson VMS 2.0 är utrustad med en funktion som kallas för "Anti-Crush". Detta förhindrar att känsliga matvaror krossas och hanterar packar extra skonsamt. På så sätt får du alltid ett bra resultat.Rullplast eller PåseMed rullplasten kan du göra egna påsar av valfri storlek. Dessa skärs till i önskad storlek med hjälp av det inbyggda skärbladet. När du skurit till plasten i den storlek du vill ha den i försluter du ena sidan genom att trycka på "Seal only", och sedan lägger du i maten och går igenom de tre tidigare beskrivna stegen. Det finns även färdiga påsar att köpa till.DimensionerMått: BxHxD 455x119x232mmVikt: 3,18kgI paketenVakuumförpackare1 rullplast 3m x 22cm1 rullplast 3m x 28cmAnvändarmanual Matförvaring 3,9 29 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Matförvaring