Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Food sealer behållare för torrvaror, vätska och ömtåliga varor

OBH Nordica Canisters set of 3/7957

  Art.nr: 175298
Vakuumbehållare i set om tre storlekar till OBH Nordicas Food sealer modell 7950, 7951 och 7952.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • IngeVidare 2015-04-12

  Vaccumburk set

  Den lilla burken sprack i botten efter bara några gånger. :(

  Eller
  Avbryt
 • Funktionell 2014-06-26

  Burkar som suger

  Mycket bra "kanistrar" (burkar) för den handhållna OBH Nordica 7952. Den största är t ex perfekt för att ge vakuum till burkar man har, gurkburkar, honungsburkar etc. Som exempel: skruva på locket på en tom gurkburk lagom hårt. och ställ den i den största kanistern. Pumpa vakuum - och släpp sen in luften snabbt med vredet. Locket på burken i burken buktas inåt - en vakuumburk!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Shuffle 2014-05-28

  Superbra burkar

  Kan rekommendera OBH Nordica Canisters set. De fungerar hur bra som helst, håller maten fräsch länge, exempelvis jordgubbarna håller sig mycket längre. Det är dessutom enkelt att använda dem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Janozzz 2013-08-05
  Topp 1000 skribent

  Suveräna behållare för att öka hållbarheten på mat.

  Riktigt bra burkar för att kunna spara matvaror betydligt längre än man kan normalt. Det är superenkelt att använda burkarna ihop med vakuumförpackaren. Har testat att göra en blandsallad med alla möjliga grönsaker för att testa nu under rötmånaden och jag bara häpnar över resultatet. Efter fem dagar är salladen lika fin som den var då jag gjorde den och den smakar lika gott, det skulle den inte gjort om man sparat den som vanligt i en plastburk med vanligt lock. Enda minuset är att man inte får diska locken men det är inget större problem när man vet om det. Det är bara att se till att inte hålla på att söla.
  Helt suverän produkt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Scuba 2012-12-29

  Lock går ej att diska i maskin!

  Det är inget fel på burkarnas funktionalitet, men det som retar mig är att locken inte får göras rent mer en med en fuktig trasa.

  Det får inte komma in vatten i själva vakuummekanismen.

  Jag tycker det är ofräsht att varken kunna maskin eller handdiska locken.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Food Sealer behållare i set om tre storlekar till OBH Nordicas Food sealer modell 7950, 7951 och 7952

Idealisk till förvaring av torrvaror samt vätska och ömtåliga livsmedel. Dessa behållare är även väldigt praktiska till att marinera kött, fågel eller fisk till grillen då vakuumet gör att marineringen går på bara några minuter.
 

Behållarna tål maskindisk (gäller inte locket).

OBH Nordica OBH Nordica Canisters set of 3/7957 7957 Food Sealer behållare i set om tre storlekar till OBH Nordicas Food sealer modell 7950, 7951 och 7952 Idealisk till förvaring av torrvaror samt vätska och ömtåliga livsmedel. Dessa behållare är även väldigt praktiska till att marinera kött, fågel eller fisk till grillen då vakuumet gör att marineringen går på bara några minuter.   Behållarna tål maskindisk (gäller inte locket). Matförvaring 4,2 5 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Matförvaring