Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mikrovågsugn med grillfunktion och 23 liter volym

Samsung MG23F3C1EAS/EE

  Art.nr: 203601
 • Kapacitet 23 l
 • Keramisk insida
 • Jämn uppvärmning
 • Roterande tallrik
 • LED display
1 390:-

Delbetala från 116:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • KarinJ 2015-06-16

  Bra köp

  Har inte använt alla funktioner än. Det tog lite tid att hitta bästa sätt men nu känner jag att den fungerar bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • AverageJohn 2015-05-22

  Kvalitetsmikro

  Jag beställde min mikro från netonnet på en fredag och hade den hemma på onsdagen därpå. Jag har tinat bröd, Poppat mikropop, gjort varm choklad och tillagat kycklingbröstfilé i den med bra resultat. Den är lätt att konfigurera med endast två stycken vridbara kontroller och en knapp för klockinställningarna. Man får till en instruktionsmanual för tillagning av olika grejer vilket är smidigt, fastän man kan behöva testa sig fram lite för att finjustera tider och så för sina grejer man lagar. Den startar automatiskt två tre sekunder efter att man ställt in tillagningssätt och tid och piper när det är klart. Den påminningspiper även med ett visst intervall.

  Några observationer:
  Om man inte har det rätta knycket eller håller emot mot mikron när man öppnar locket så följer mikron med en bit på ett plant underlag, å andra sidan kan man ju tänka att locket inte glappar i alla fall samt jag tycker det sitter lagom hårt fast.

  Det kan vara svårt att se in i mikron om det inte är väldigt mörkt i rummet fast när man väl lärt sig tiderna så är inte detta något problem längre och det är lätt att öppna och kolla.

  Man får med ett galler för grillning av kött. Grillningsläget verkar ge bäst effekt om man lägger köttet runtom gallret och inte mitt i.

  Gör inte misstaget som jag gjorde när jag tillagade kyckling att bara köra på grilläge för då händer det inte mycket utan det finns ett kombinerat grill och mikrovågs(MW) läge som man ska köra då.

  Lite uppmätta tider i minuter och sekunder:
  Tina djupfryst skivat bröd (defrost): 1:30
  Poppa Mikropop (800w): 2:00
  Värma choklad i normalstor kopp (800w): 2:00
  Tillaga kyckling(Grill+MW): Cirka 10:00 på varje sida (Lite mer eller mindre beroende på storlek)

  Detta är min första mikro som jag köpt till mig själv och jag är nöjd med den och hoppas att den håller i många år framöver.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jamtli 2015-05-08

  Enkelheten själv

  Föredömligt enkel att använda med bara två vred, effekt och tid. Inga knappar. Normalt bara att ställa in tiden och den startar själv efter några sekunder. Trodde jag skulle sakna snabbstart på 30 sek men micron är så snabb att ställa in tid på att den funktionen inte behövs. Stor glastallrik är bra.
  En nackdel: Den vill gärna glida när dörren skall öppnas men det löses å andra sidan lätt med en antihalkduk.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • DMoller 2015-01-24

  Extremt lättanvänd

  Väldigt lättanvänd micro.
  inga jobbiga knappar utan bara två vred.
  Ställ in tiden och micron startar av sig själv.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • vatthagen 2014-12-28

  Kanonmicro

  Då jag haft en Whirlepool innan var det ett stort steg i rätt riktning när jag valde denna. har ännu inte provat grillen men i övrigt uppfyller den mina krav och mycket lättskött, rekommenderar lätt denna micro och är värd sina pengar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 800,0 Watt
Nettovolym 23liter
Grill Ja
Krispfunktion Nej
Roterande tallrik Ja
Tallriksstorlek 29,0cm
Klocka Ja
Snabbstart Nej
Upptiningsfunktion Ja
Effektlägen 7st
Program -
Övriga funktioner -
Dimensioner
Bredd 489,0 mm
Höjd 275,0 mm
Djup 374,0 mm
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Silver
Medföljande tillbehör Roterande tallrik

Produktbeskrivning

Gör hemlagade rätter inom några minuter samtidigt som du sparar tid och energi på samma gång. Med den avancerade tekniken och eleganta designen får ditt kök en premiumkänsla.

Bäst i test!

Bäst i test

Aftonbladet har gjort ett test på mikrovågsugnar. Samsungs MG23F3C1EAS var en av sex mikro i testat och fick högsta betyg, 4 av 5 möjliga, och utsedd till bäst i test!

”Bästa grilleffekt, mycket användarvänlig och många effektlägen”

Samsung MG23F3C1EAS/EE

Samsung mikrovågsugn med grillfunktion och design i rostfritt design. Mikron har keramiskt hölje och är enkel att rengöra från smuts och stänk.

Grillfunktion och snabb uppvärmning

Grillfunktionen tillagar maten som en vanlig varmluftsugn och ger maten en frasig yta. Samsungs mikro ger en jämn uppvärmning vilket gör att du slipper värma i omgångar.

Roterande tallrik och tydlig display

Den roterande tallriken ger jämn uppvärmning och displayen visar tydligt programval och kvarvarande tid samt klockan när den inte är igång.

Egenskaper

Titta även på

Samsung MS23K3513AS
(0 st)
 • 800 W effekt
 • Healthy Steam och keramisk insida
 • Snabb och jämn upptining

1 499:-

Samsung Samsung MG23F3C1EAS/EE MG23F3C1EAS/EE Gör hemlagade rätter inom några minuter samtidigt som du sparar tid och energi på samma gång. Med den avancerade tekniken och eleganta designen får ditt kök en premiumkänsla.Bäst i test!Aftonbladet har gjort ett test på mikrovågsugnar. Samsungs MG23F3C1EAS var en av sex mikro i testat och fick högsta betyg, 4 av 5 möjliga, och utsedd till bäst i test!”Bästa grilleffekt, mycket användarvänlig och många effektlägen”Samsung MG23F3C1EAS/EESamsung mikrovågsugn med grillfunktion och design i rostfritt design. Mikron har keramiskt hölje och är enkel att rengöra från smuts och stänk.Grillfunktion och snabb uppvärmningGrillfunktionen tillagar maten som en vanlig varmluftsugn och ger maten en frasig yta. Samsungs mikro ger en jämn uppvärmning vilket gör att du slipper värma i omgångar.Roterande tallrik och tydlig displayDen roterande tallriken ger jämn uppvärmning och displayen visar tydligt programval och kvarvarande tid samt klockan när den inte är igång.Egenskaper Mikrovågsugn 4,9 8 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Mikrovågsugn