Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snyggt våffeljärn från Åviken

Åviken 904

  Art.nr: 172329
 • Effekt: 1000W
 • Teflonbeläggning
 • Lätt att förvara
 • 4st hjärtan per våffla
 • Färg: Vit

Recensioner

Snittbetyg
(21 st)

 • KnBolja 2016-05-05

  Jättebra våfflor

  Visserligen fungerade inte nya leksaken vid leverans men en halvtimmes pill, justering och putsning löste detta. Trist.
  Därefter visade sig järnet vara det bästa jag någonsin prövat. Resultatet blir perfekt. Rekommenderas varmt!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Skotork 2016-04-21

  Frasigt och gott!

  Gediget våffeljärn. Jag har förstått att ett bra våffeljärn är vad som behövs för att få frasiga våfflor - det får jag av Åviken 904! Gräddar jämnt dessutom.
  Supernöjd!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Gorlun 2015-10-14

  Suveränt våffeljärn

  Mycket bra som våffeljärn och till varma smörgåsar.
  Frasiga våfflor och bra färg. Rekommenderas starkt !

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Kullemannen 2015-03-04

  Bäst i test

  Har läst tester och Åviken 904 har alltid legat högt/högst. Jag tycker att mina erfarenheter stämmer bra överens med testarnas. Jag är nöjd.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Evve 2014-09-30

  Frasiga våfflor!

  Vilket utomordentligt våffeljärn! Jag är supernöjd med järnet och resultatet. Våfflorna får en jämn fin färg och blir härligt frasiga. De blir färdiggräddade snabbt och lossnar smidigt! Tummen upp!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

En mångårig bästsäljare från Åviken. Stilig modell som har en platta i aluminium och teflonbeläggning vilket gör att våfflorna inte fastnar. Snabb uppvärmning på 7 minuter och c:a 2 minuter per färdig våffla. På en lagg får du ut 4st underbara hjärtan.

Våffeljärnet kan förvaras stående vilket sparar mycket plats i skåpet. Våffeljärnet är väldigt stabilt, solitt och pålitligt.

Bäst i test

Åviken 904 blev bäst i test när Smartsson testade 8 våffeljärn 2012-05-03!

Kvalitet: Ett rejält och gediget våffeljärn av norsk tillverkare. Kvalitetskänslan är hög och med tanke på gräddningsresultatet överensstämmer det med kvalitetsintrycket.

Kapacitet: Modellen levererar fina, frasiga våfflor. De får jämn fin färg och har en generös storlek. Tar längst tid att värma upp, cirka fem minuter, men den som väntar på något gott...

Funktioner: Signallampor som indikerar när järnet är tillräckligt varmt för att hälla i smeten men du får själv hålla koll på när våfflan är färdig. Ingen möjlighet att reglera värmen.

Design: Något svagt ljus på indikatorlamporna kan sägas vara en av de får minustecken. Det är enkelt att hantera järnet utan att bränna sig på grund av det rejäla och greppvänliga handtaget. Ett järn som är gjort för att användas ofta. Det kan ställas på högkant för att spara plats under förvaring. Plus för att sladden är helt löstagbar.

Läs hela testet här!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Åviken 905
(35 st)
 • Effekt på 1600 W
 • Värmeisolerat handtag
 • Hjärtformade våfflor

575:-

Åviken Åviken 904 En mångårig bästsäljare från Åviken. Stilig modell som har en platta i aluminium och teflonbeläggning vilket gör att våfflorna inte fastnar. Snabb uppvärmning på 7 minuter och c:a 2 minuter per färdig våffla. På en lagg får du ut 4st underbara hjärtan.Våffeljärnet kan förvaras stående vilket sparar mycket plats i skåpet. Våffeljärnet är väldigt stabilt, solitt och pålitligt.Bäst i testÅviken 904 blev bäst i test när Smartsson testade 8 våffeljärn 2012-05-03! Kvalitet: Ett rejält och gediget våffeljärn av norsk tillverkare. Kvalitetskänslan är hög och med tanke på gräddningsresultatet överensstämmer det med kvalitetsintrycket.Kapacitet: Modellen levererar fina, frasiga våfflor. De får jämn fin färg och har en generös storlek. Tar längst tid att värma upp, cirka fem minuter, men den som väntar på något gott...Funktioner: Signallampor som indikerar när järnet är tillräckligt varmt för att hälla i smeten men du får själv hålla koll på när våfflan är färdig. Ingen möjlighet att reglera värmen.Design: Något svagt ljus på indikatorlamporna kan sägas vara en av de får minustecken. Det är enkelt att hantera järnet utan att bränna sig på grund av det rejäla och greppvänliga handtaget. Ett järn som är gjort för att användas ofta. Det kan ställas på högkant för att spara plats under förvaring. Plus för att sladden är helt löstagbar.Läs hela testet här! Våffeljärn 4,7 21 349,0000 new InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Våffeljärn