Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Effektivt och populärt våffeljärn från Åviken

Åviken 904

  Art.nr: 172329
 • 1000 W
 • Bäst-i-test
 • Teflonbeläggning
 • Lätt att förvara
 • 4 hjärtan per våffla
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(22 st)

 • Chosen4u 2016-06-02

  Bra orodukt

  Enkelt, smidigit och billigt. Varmt rekommenderas. Är nöjd med den.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • KnBolja 2016-05-05

  Jättebra våfflor

  Visserligen fungerade inte nya leksaken vid leverans men en halvtimmes pill, justering och putsning löste detta. Trist.
  Därefter visade sig järnet vara det bästa jag någonsin prövat. Resultatet blir perfekt. Rekommenderas varmt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Skotork 2016-04-21

  Frasigt och gott!

  Gediget våffeljärn. Jag har förstått att ett bra våffeljärn är vad som behövs för att få frasiga våfflor - det får jag av Åviken 904! Gräddar jämnt dessutom.
  Supernöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gorlun 2015-10-14

  Suveränt våffeljärn

  Mycket bra som våffeljärn och till varma smörgåsar.
  Frasiga våfflor och bra färg. Rekommenderas starkt !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kullemannen 2015-03-04

  Bäst i test

  Har läst tester och Åviken 904 har alltid legat högt/högst. Jag tycker att mina erfarenheter stämmer bra överens med testarnas. Jag är nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Våffeljärnens Rolls Royce? 904 är en mångårig bästsäljare från Åviken. Stiligt våffeljärn som har en platta i aluminium och teflonbeläggning vilket gör att våfflorna inte fastnar. Jämn värmefördelning ger frasiga och perfekt gräddade våfflor varje gång.

Uppvärmning på 7 minuter och ca 2 minuter per färdig våffla. På en lagg får du ut 4 st underbara hjärtan.
Våffeljärnet kan förvaras stående vilket sparar mycket plats i skåpet. Sladden är helt löstagbar vilket gör det lätt att både rengöra och förvara våffeljärnet.

Indikatorlampor

På ovansidan sitter två lampor, en grön och en röd. Våffeljärnet lyser rött medan den värmer upp, och slår över till grönt när rätt temperatur är uppnådd och den är redo för att börja grädda våfflor.

Våffeljärn bäst i test

Bäst i test

Åviken 904 blev bäst i test när Smartson testade 8 våffeljärn 2012-05-03!

"Modellen levererar fina, frasiga våfflor. De får jämn fin färg och har en generös storlek. (...) Ett järn som är gjort för att användas ofta. Det kan ställas på högkant för att spara plats under förvaring. (...) En riktigt bra modell till ett överkomligt pris. Helt klart prisvärt."


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Åviken 905
(38 st)
 • Effekt på 1600 W
 • Värmeisolerat handtag
 • Hjärtformade våfflor

575:-

Åviken Åviken 904 904 Våffeljärnens Rolls Royce? 904 är en mångårig bästsäljare från Åviken. Stiligt våffeljärn som har en platta i aluminium och teflonbeläggning vilket gör att våfflorna inte fastnar. Jämn värmefördelning ger frasiga och perfekt gräddade våfflor varje gång. Uppvärmning på 7 minuter och ca 2 minuter per färdig våffla. På en lagg får du ut 4 st underbara hjärtan.Våffeljärnet kan förvaras stående vilket sparar mycket plats i skåpet. Sladden är helt löstagbar vilket gör det lätt att både rengöra och förvara våffeljärnet. Indikatorlampor På ovansidan sitter två lampor, en grön och en röd. Våffeljärnet lyser rött medan den värmer upp, och slår över till grönt när rätt temperatur är uppnådd och den är redo för att börja grädda våfflor. Bäst i test Åviken 904 blev bäst i test när Smartson testade 8 våffeljärn 2012-05-03!"Modellen levererar fina, frasiga våfflor. De får jämn fin färg och har en generös storlek. (...) Ett järn som är gjort för att användas ofta. Det kan ställas på högkant för att spara plats under förvaring. (...) En riktigt bra modell till ett överkomligt pris. Helt klart prisvärt." Läs hela testet här Våffeljärn 4,7 22 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Matlagning
 3. Våffeljärn