Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Babyvakt med inbyggd temperatur och luftfuktighetssensor!

Gigaset BABYPHONE PA530

  Art.nr: 195538
 • Indikator för låg batterinivå
 • Volymkontroll
 • ECO-läge
 • Ljudnivå indikatror
 • Smidig display

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Peterdenstore 2014-09-29

  Slutade fungera

  Använde den 2 ggr, sen slutade huvudenheten att fungera. Stänger av sig så fort den startat, även med strömsladden i.

  Eller
  Avbryt
 • Lootus 2014-07-26

  Bra!

  Funkar bra för det den ska, avlyssna barnet.

  Föräldraenheten har dock börjat krångla. Så fort jag trycker på nån knapp ex. för att höja volym, kolla vad klockan är eller vad som helst, så stängs den av. Jag har inte testat att koppla in mp3-spelare för att spela upp musik i barnenheten.

  Jag kan ändå rekommendera denna då den gör sin huvudsakliga uppgift utan något brus. Man hör barnet tydligt (om man nu lyckas höja volymen) och det är det jag är ute efter när jag letade efter en babywatch. + Den tar väldigt lite plats

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mamman1 2014-06-13

  Lång räckvidd och bra ljud!

  Jättenöjd. Den har lång räckvidd och har ett bra ljud! Inget knaster, utan ett klart ljud även babyvakterna är långt ifrån varandra, och vi är supernöjda. Kan verkligen rekommendera denna!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Display Nej
Skärmteknik -
Belysning Ja
Batterityp AAA/ NiMH
Indikerar låg batterinivå Ja
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 300meter
Övrigt
Medföljande tillbehör Batterier, nätadapter, snabbstartguide, användarhandbok, laddningsenhet för föräldraenhet

Produktbeskrivning

Denna produkt finns endast hos NetOnNet!

 

Gigaset PA530 erbjuder dig möjligheten att ha koll på dina barn in-real-time så att inget tråkigt händer. Denna teknik är baserad på en aktiv audio-synk teknik som aktivt sänder audio till mottagaren. 

Detta sett är uppdelat i två enheter varav en babyenhet som placeras i rummet önskat rum för övervakning, och en trådlös enhet med 5 timmars batteritid som du kan ha med dig denna när du utför andra sysslor i hemmet.

Med en imponerande räckvidd på upp till 300 meter utomhus och 50 meter inomhus är det inte mycket som begränsar. Du har möjligheten att välja emellan kontinuerlig audio sändning eller så kan du ställa in en minimal decibel nivå som måste uppnås för att enheten skall börja sända ljud till mottagerenheten.

Inbyggd temperatur och luftfuktighetssensor

Gigaset PA530 är utrustad med temperatur och luftfuktighetssensor som hjälper dig hålla koll på miljön så att din bebis alltid är välmående.  Du får sedan denna information som signalstyrka, tempratur, batterinivå och luftfuktighet illustrerad på displayen.

Aktiv brusreducering

Gigaset PA530 är utrustad med brusreducering som aktivt avlyssnar bakgrunden och filtrerar bort omgivande ljud för att lyfta fram röster vilket erbjuder smidig kommunikation utan oönskade störningar.

Indikatorer för låg batterinivå

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten med ljud och visuella alarm. Du blir även varnad när föräldraenheten är utom räckhåll ifrån babyenhet. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.

 

Gigaset Gigaset BABYPHONE PA530 S30853-H1159-R101 Denna produkt finns endast hos NetOnNet!   Gigaset PA530 erbjuder dig möjligheten att ha koll på dina barn in-real-time så att inget tråkigt händer. Denna teknik är baserad på en aktiv audio-synk teknik som aktivt sänder audio till mottagaren.  Detta sett är uppdelat i två enheter varav en babyenhet som placeras i rummet önskat rum för övervakning, och en trådlös enhet med 5 timmars batteritid som du kan ha med dig denna när du utför andra sysslor i hemmet. Med en imponerande räckvidd på upp till 300 meter utomhus och 50 meter inomhus är det inte mycket som begränsar. Du har möjligheten att välja emellan kontinuerlig audio sändning eller så kan du ställa in en minimal decibel nivå som måste uppnås för att enheten skall börja sända ljud till mottagerenheten. Inbyggd temperatur och luftfuktighetssensor Gigaset PA530 är utrustad med temperatur och luftfuktighetssensor som hjälper dig hålla koll på miljön så att din bebis alltid är välmående.  Du får sedan denna information som signalstyrka, tempratur, batterinivå och luftfuktighet illustrerad på displayen. Aktiv brusreducering Gigaset PA530 är utrustad med brusreducering som aktivt avlyssnar bakgrunden och filtrerar bort omgivande ljud för att lyfta fram röster vilket erbjuder smidig kommunikation utan oönskade störningar. Indikatorer för låg batterinivå För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten med ljud och visuella alarm. Du blir även varnad när föräldraenheten är utom räckhåll ifrån babyenhet. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.   Babyvakt 3,3 3 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Babyvakt