Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Babyvakt med tvåvägskommunikation

Philips Avent SCD505

  Art.nr: 176011
 • Indikator för låg batterinivå
 • Volymkontroll
 • ECO-läge
 • Ljudnivålampor
 • Indikering vid batteriladdning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(26 st)

 • Schween 2016-04-19
  Topp 500 skribent

  Gör vad den ska

  Bra vakt. Inga problem med ljudet eller känslighet. Bra med 2 laddare så att man kan ladda båda enheter samtidigt. Bra med prata-funktion från mottagren till barnvakten

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Joro 2016-02-26

  Helt ok babyvakt men med vissa störande brister

  Fungerar i stort som den ska, ljudkvaliten är ok och den har bra räckvidd, både inne och ute. Nu till de störande inslagen. Barnenheten kan inte drivas på uppladningsbara 1,2V batterier. Har testat flera olika men jag får den enbart att fungera med 1,5V engångs. Batteritiden är dessutom väldigt dålig så till utomhusbruk, exempelvis i barnvagnen är denna babyvakten inget bra val. Enheterna tappar även ofta kontakten med varandra om inte känsligheten är på max. Om ni enbart ska använda babyvakten i miljöer där nätadaptern alltid kan vara inkopplad fungerar den ok - inte annars!!

  Eller
  Avbryt
 • Plingan73 2016-01-25

  Present

  Gav denna till min son och svärdotter som present. Dom har testat den och är supernöjda med den. Klart och fint ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • linda89 2015-08-27

  mycket bra!

  Riktigt klart ljud, supernöjd! Gillar verkligen att man kan prata med varandra också, mycket användbart när man bor i hus!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MikaelK 2015-07-25

  Ett måste

  Denna fungerar klockrent. Räckvidden är bra. Enda som jag är lite besviken på är att handenheten inte varnar när batteriet är slut i den utan bara dör rakt upp och ner. Annars är den riktigt bra och prisvärd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Display Nej
Skärmteknik -
Belysning Ja
Batterityp AA/ LR06
Indikerar låg batterinivå Ja
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 330meter
Övrigt
Medföljande tillbehör Batterier, nätadapter, snabbstartguide, användarhandbok, halsrem, laddningsenhet för föräldraenhet
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning
Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Babyvakt - Philips SCD505


Babyvakt med ECO-mode. Med hjälp av denna teknik minskar du energiförbrukningen och strålningen. Spara både el och skydda ditt barn från strålning. Denna enhet är väldigt enkel och användarvänlig. Du behöver ej krångla med någon installation för att få igång enheten. Babyvakten är redo för användning redan när du packar upp den. Du behöver bara ansluta och starta babyvakten.

Lugnande melodier

Babyvakten har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn.

Bra räckvidd

Med din batteridrivna föräldraenhet kan du ha kontakt med ditt barn. Upp till 50 meter inomhus och 330 meter utomhus kan du använda denna enhet. Perfekt om barnrummet ligger på andra sidan huset och det är en bit ifrån sängkammaren.

Indikatorer för låg batterinivå

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.

Titta även på

Philips SCD506
(1 st)
 • Samtalsfunktion
 • Kristallklart ljud
 • Lungnande och tröstande funktioner

749:-

Philips Philips Avent SCD505 SCD505/00 Babyvakt - Philips SCD505 Babyvakt med ECO-mode. Med hjälp av denna teknik minskar du energiförbrukningen och strålningen. Spara både el och skydda ditt barn från strålning. Denna enhet är väldigt enkel och användarvänlig. Du behöver ej krångla med någon installation för att få igång enheten. Babyvakten är redo för användning redan när du packar upp den. Du behöver bara ansluta och starta babyvakten. Lugnande melodier Babyvakten har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn. Bra räckvidd Med din batteridrivna föräldraenhet kan du ha kontakt med ditt barn. Upp till 50 meter inomhus och 330 meter utomhus kan du använda denna enhet. Perfekt om barnrummet ligger på andra sidan huset och det är en bit ifrån sängkammaren. Indikatorer för låg batterinivå För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker. Babyvakt 4,5 26 539 SEK 539 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Babyvakt