Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Babyvakt med tvåvägskommunikation

Philips SCD505

  Art.nr: 176011
 • Indikator för låg batterinivå
 • Volymkontroll
 • ECO-läge
 • Ljudnivålampor
 • Indikering vid batteriladdning

Recensioner

Snittbetyg
(24 st)

 • Plingan73 2016-01-25

  Present

  Gav denna till min son och svärdotter som present. Dom har testat den och är supernöjda med den. Klart och fint ljud.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • linda89 2015-08-27

  mycket bra!

  Riktigt klart ljud, supernöjd! Gillar verkligen att man kan prata med varandra också, mycket användbart när man bor i hus!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • MikaelK 2015-07-25

  Ett måste

  Denna fungerar klockrent. Räckvidden är bra. Enda som jag är lite besviken på är att handenheten inte varnar när batteriet är slut i den utan bara dör rakt upp och ner. Annars är den riktigt bra och prisvärd!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Liiismamma66 2015-07-19

  Jättebra babywatcher

  Är så glad att jag köpte den här produkten, hör de minsta pip från barnen,även när de andas,otroligt bra ljud.
  Använder den varje dag och det har fått våran bebis att sova bättre eftersom jag hinner gå in till henne innan hon börjar skrika och bli pigg.
  Snygg är den oxå :-)

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • julgrupp 2015-07-09

  Pålitlig med bra täckning

  Läste om den i Råd och Rön, köpte den här och är väldigt nöjd. Andra har nämnt att högtalaren på föräldraenheten är låg - men när ens barn inte är i samma rum kanske man inte ska ha jättehög volym på TV:n eller musiken ändå? Volymen på föräldraenheten är helt godkänd och den indikerar även med ljus för den som hör illa.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Display Nej
Skärmteknik -
Belysning Ja
Batterityp AA/ LR06
Indikerar låg batterinivå Ja
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 330meter
Övrigt
Medföljande tillbehör Batterier, nätadapter, snabbstartguide, användarhandbok, halsrem, laddningsenhet för föräldraenhet
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning
Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Babyvakt - Philips SCD505


Babyvakt med ECO-mode. Med hjälp av denna teknik minskar du energiförbrukningen och strålningen. Spara både el och skydda ditt barn från strålning. Denna enhet är väldigt enkel och användarvänlig. Du behöver ej krångla med någon installation för att få igång enheten. Babyvakten är redo för användning redan när du packar upp den. Du behöver bara ansluta och starta babyvakten.

Lugnande melodier

Babyvakten har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn.

Bra räckvidd

Med din batteridrivna föräldraenhet kan du ha kontakt med ditt barn. Upp till 50 meter inomhus och 330 meter utomhus kan du använda denna enhet. Perfekt om barnrummet ligger på andra sidan huset och det är en bit ifrån sängkammaren.

Indikatorer för låg batterinivå

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Philips SCD506
(1 st)
 • Samtalsfunktion
 • Kristallklart ljud
 • Lungnande och tröstande funktioner

989:-

Philips Philips SCD505 Babyvakt - Philips SCD505 Babyvakt med ECO-mode. Med hjälp av denna teknik minskar du energiförbrukningen och strålningen. Spara både el och skydda ditt barn från strålning. Denna enhet är väldigt enkel och användarvänlig. Du behöver ej krångla med någon installation för att få igång enheten. Babyvakten är redo för användning redan när du packar upp den. Du behöver bara ansluta och starta babyvakten. Lugnande melodier Babyvakten har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn. Bra räckvidd Med din batteridrivna föräldraenhet kan du ha kontakt med ditt barn. Upp till 50 meter inomhus och 330 meter utomhus kan du använda denna enhet. Perfekt om barnrummet ligger på andra sidan huset och det är en bit ifrån sängkammaren. Indikatorer för låg batterinivå För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker. Babyvakt 4,6 24 539,0000 new InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Babyvakt