Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ute- och innetermometer som passar Tellstick

Capidi RAR801

  Art.nr: 185400
Trådlös inne- och utetermometer med digital display som kan kopplas mot Tellstick för visning av temperatur i mobilen!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(19 st)

 • JohnL 2015-04-06

  Avråder från köp

  Denna produkt stämmer dåligt med beskrivningen på Netonnet. Produkten verkar också dåligt kalibrerat då det skiljer nästan 2 grader även om enheterna ligger bredvid varandra. Dålig räckvidd.
  Avråder från köp.

  Eller
  Avbryt
 • nilsbadhagen 2015-04-04

  spec stämmer ej

  Köpte den till sommarstugan för att se temperaturen där via tellstick. Temperaturen läses INTE av tellsticken. Specen är bara båg och bluff, köp inte.

  Annars är den liten snygg och diskret

  Eller
  Avbryt
 • Flex085 2015-03-25

  Bara ute sensorn går att avläsa via tellstick.

  En fin produkt som mäter temperaturen och kan visa både inne och ute temperatur på en och samma display. Men mer än så är det inte. När man läser stycket "Vad har jag för nytta av att fjärrläsa temperaturen?" Kan man lätt misstolka texten som att både inne och ute temperaturen går att avläsa via tellstick, om den ena enheten är placerad utomhus och den andra innomhus förstås. Bilden på android appen ger ju också den samma intryck. Men så är det alltså inte, bara den trådlösa sensorn går att avläsa med tellstick.
  Det finns många liknande enheter till lägre pris, kanske inte lika stilrena dock.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • sjodiand 2015-02-07

  Urdålig räckvidd

  Köpte denna för att mäta yttertemperaturen och överföra datasignal till Telldus Tellstick net.

  Tempgivaren har jättedålig signal, kan knappt gå genom en trävägg och inte alls en stenvägg.

  Enda sättet att få den att sända signalen till Telldus Tellstick net är att sätta den inomhus och max 25 cm från mottagaren. Den fungerar inte alls då man försöker sätta tempgivaren på utsida vägg.

  Jag är missnöjd.

  Eller
  Avbryt
 • marrtiinnez 2015-01-29

  Ser bra ut

  Är det enda som man kan säga om den.
  Vill ha den till mitt tellstick system, dock fungerade det inte som alla andra har skrivit här innan. Sändaren måste ligga bredvid, eller helst på mottagaren för att det kanske ska gå.

  Vill man inte använda den med tellstick fungerar den hyfs.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag hittar ingen beskrivning till hur man ansluter tempgivareen Capidi RAR801 till TellStick Net. Har redan en Proove tempgivare ansluten, den som var med i TellStick kitet

  Christer22 2015-01-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Jag fick hem denna tempsensor idag och den ansluter sig själv till Tellstick efter ett par minuter och blir synlig i Telldus Live. Man får uppdatera websidan bara. Men den visar enbart ute tempgivaren. Vilket blev en besvikelse för mig eftersom detta inte beskrivs någonstans i texten. Den har också dålig räckvidd. Proove Smart Home In/Out + Hygro sensorn är betydligt bättre. Den har jag i garaget 15 meter från Tellstick i huset och det går alldeles utmärkt.

   DataNisse56 2015-01-12
  • Hej, det går inte om det inte fungerar direkt. 1, tips är att koppla dem samman genom att ha den nästan på tellstick net, sedan ska det fungera. a. Fungerade inte för mig. 2. Prova olika firmware versioner till tellstick net. b. Fungerade inte heller för mig. 3. Reset av Capidi RAR801 båda enheterna. c. Gjorde det typ 50 gånger, gav upp. Lycka till.

   KaZa 2015-01-21

Produktbeskrivning

Capidi RAR801

RAR801 är en trådlös termometer som visar både ute- och innetemperaturen. Dessutom kan den kopplas till Tellstick NET vilket gör att du kan se temperaturen i din mobiltelefon! Termometersensorn sänder en signal ungefär var 45e sekund och den fångas upp av Tellstick Net och syns då i Telldus Live som är gränssnittet till Tellstick. På så sätt kan du fjärrläsa temperaturen.
Självklart fungerar RAR801 som vanlig termometer även utan Tellstick!

Vad har jag för nytta av att fjärrläsa temperaturen?

I Sverige är vädret ett ständigt samtalsämne, var du än befinner dig. Tänk dig att kunna briljera med att säga hur varmt du har det hemma bara genom att titta på din mobiltelefon!

Med en RAR801 och en Tellstick NET kan du till exempel ha koll på temperaturen i huset när du åker på semester eller i sommarstugan på vintern så att det inte blir för kallt, eller varför inte i frysen för att vara säker på att älgköttet och dina egenplockade svampar och bär inte ska bli förstörda. RAR801 är perfekt när du vill försäkra dig om att värmen (eller kylan...) fungerar som den ska! 

Ny app tillgänlig för nedladdning

Nu finns en ny app från Telldus Live tillgänglig för iPhone, Android och Blackberry. Denna app har även stöd för att visa temperaturer i din smartphone.

Specifikationer

Specifikation displayenhet

 • Färg: Vit
 • Räckvidd till mottagare: Upp till 30 meter
 • Mätområde: -5°C - +50°C
 • Batterier: 2xAAA/R03 1,5V (medföljer ej)
 • Storlek display: 2" (5cm)
 • Storlek: bredd: 70mm, höjd: 59mm, djup: 23mm
 • Placering: Kan ställas på bord/bänk eller monteras på vägg

Specifikation trådlös sändare

 • Färg: Vit
 • Mätområde: -20°C - +60°C (Med lithiumbatteri: -50°C - +60°C
 • Batteri: 1xAA/R6 1,5V (medföljer ej)
 • Storlek: bredd: 50mm, höjd: 96mm, djup: 22mm
 • Räckvidd: upp till 30 meter.

 

Capidi Capidi RAR801 RAR801 Capidi RAR801 RAR801 är en trådlös termometer som visar både ute- och innetemperaturen. Dessutom kan den kopplas till Tellstick NET vilket gör att du kan se temperaturen i din mobiltelefon! Termometersensorn sänder en signal ungefär var 45e sekund och den fångas upp av Tellstick Net och syns då i Telldus Live som är gränssnittet till Tellstick. På så sätt kan du fjärrläsa temperaturen. Självklart fungerar RAR801 som vanlig termometer även utan Tellstick! Vad har jag för nytta av att fjärrläsa temperaturen? I Sverige är vädret ett ständigt samtalsämne, var du än befinner dig. Tänk dig att kunna briljera med att säga hur varmt du har det hemma bara genom att titta på din mobiltelefon! Med en RAR801 och en Tellstick NET kan du till exempel ha koll på temperaturen i huset när du åker på semester eller i sommarstugan på vintern så att det inte blir för kallt, eller varför inte i frysen för att vara säker på att älgköttet och dina egenplockade svampar och bär inte ska bli förstörda. RAR801 är perfekt när du vill försäkra dig om att värmen (eller kylan...) fungerar som den ska!  Ny app tillgänlig för nedladdning Nu finns en ny app från Telldus Live tillgänglig för iPhone, Android och Blackberry. Denna app har även stöd för att visa temperaturer i din smartphone. Specifikationer Specifikation displayenhet Färg: Vit Räckvidd till mottagare: Upp till 30 meter Mätområde: -5°C - +50°C Batterier: 2xAAA/R03 1,5V (medföljer ej) Storlek display: 2" (5cm) Storlek: bredd: 70mm, höjd: 59mm, djup: 23mm Placering: Kan ställas på bord/bänk eller monteras på vägg Specifikation trådlös sändare Färg: Vit Mätområde: -20°C - +60°C (Med lithiumbatteri: -50°C - +60°C Batteri: 1xAA/R6 1,5V (medföljer ej) Storlek: bredd: 50mm, höjd: 96mm, djup: 22mm Räckvidd: upp till 30 meter.   Hemautomatisering 2,2 19 189 SEK 189 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Hemautomatisering