Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Universal fjärrkontroll för styrning av all hemelektronik!

Telldus Tellstick Classic

  Art.nr: 160628
 • USB-stick
 • Styr ditt hem via datorn
 • Oändliga möjligheter
 • Via internet, iPhone eller Android
 • Styr lampor och elektronik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Prylman 2014-01-24
  Produkttestare

  smidigt

  Skaffade en sån här för att kunna styra nåra lampor via internet, mest för att det alltid ska se ut som någon är hemma.
  Den funkar bra och gör det den ska. Har den kopplad till en liten strömsnål dator och hade därför inget behov av tellstick net.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bani 2013-09-05

  För teknikfreek

  Jag köpte en ny för att jag bränt upp den gamla, som jag haft i många år, genom att "mata" den med 12 V istället för 5 V.
  Nu styrs den via en Raspberry Pi och mina lampor tänds när solen går ner och släcks när solen går upp eller när jag vill.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Stöd fjärrströmbrytare Alla Arctech Technology-varumärken, som ByeByeStandby, Chacon, COCO, DIY/B&Q, Domia Lite, Home Easy, Intertechno, KlikAanKlikUit, Nexa, Proove.
Även kompatibel med Elro, Ikea, Sartano, Waveman, GAO/Everflourish, Kjell & Company's 3-pack(50-219), Clas ohlson's Remote Switch 3-pack(36-3570).
Överföringsfrekvens 433.92MHz(ISM-band)
Räckvidd Upp till 30 meter
Anslutningar USB 1.1 / USB 2.0
Övriga funktioner Möjlighet att dimma självlärande fjärrströmbrytare från alla Archtech Technology-varumärkern
Mäjlighet att styra alla Roxcore projektordukar.
Övrigt tredjepartsfunktioner som stöds:
AndysHomeControl, DovTelCon, Dovado UMR Web Interface, EventGhost, HomeAutomation, MediaPortal, Nexa Home, Nexa Sunrise Salling Clicker, Switch King, Ulterius, UniteHomeDevices och Webstick
Stöd hårdvara Alla datorer utrustade med USB-port, samt Dovado's UMR & 4GR routrar
Operativsystem som stöds Windows XP, 2000, Vista och 7.
Mac OS X v10.5 eller senare
Linux v2.6.21 eller senare
Bruksanvisning Ja, manual på Engelska, svenska och tyska.
Snabbguide på Svenska, norska, danska, finska, engelska, franska, holländska, tyska och tjeckiska

Produktbeskrivning

Med radiosändaren Tellstick kan man styra hela hemmet via datorn på ett enkelt och smidigt sätt. Släck och tänd ljuset, styr värmeanläggningen eller sätt på TV:n. Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick.

Sätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommit fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick är lösningen på alla dessa problem och skaparen av oändliga möjligheter.

Denna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på ca 30 meter och kan, ansluten till en dator, styra allt av hemmets elektronik. Och om du har routern Dovado 4GR kan du även styra ditt hem via webben eller en iPhone eller android-telefon. Tellstick är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare samt att den har en uppgraderingsbar mjukvara vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare eller att enheten föråldras. Med en uppgraderingsbar mjukvara uppdateras Tellstick kontinuerligt med nya funktioner och även stöd för nya fjärrströmsbrytare. Med Tellstick kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Låt Tellstick lösa det åt dig, eller sätt upp ett schema i datorn och låt det skötas automatiskt.

Kompatibel med:
Windows XP, 2000, Vista och 7.
Mac OS X v10.5 eller senare
Linux v2.6.21 eller senare

Telldus Telldus Tellstick Classic TS001 Med radiosändaren Tellstick kan man styra hela hemmet via datorn på ett enkelt och smidigt sätt. Släck och tänd ljuset, styr värmeanläggningen eller sätt på TV:n. Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick.Sätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommit fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick är lösningen på alla dessa problem och skaparen av oändliga möjligheter.Denna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på ca 30 meter och kan, ansluten till en dator, styra allt av hemmets elektronik. Och om du har routern Dovado 4GR kan du även styra ditt hem via webben eller en iPhone eller android-telefon. Tellstick är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare samt att den har en uppgraderingsbar mjukvara vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare eller att enheten föråldras. Med en uppgraderingsbar mjukvara uppdateras Tellstick kontinuerligt med nya funktioner och även stöd för nya fjärrströmsbrytare. Med Tellstick kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Låt Tellstick lösa det åt dig, eller sätt upp ett schema i datorn och låt det skötas automatiskt.Kompatibel med:Windows XP, 2000, Vista och 7.Mac OS X v10.5 eller senareLinux v2.6.21 eller senare Hemautomatisering 5 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Hemautomatisering