Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Universal fjärrkontroll för styrning av all hemelektronik!

Telldus Tellstick DUO

  Art.nr: 160638
 • Fjärrstyr lampor och elektronik via datorn
 • Bekvämt och enkelt
 • Schemaläggningsfunktion
 • Via internet, iPhone eller Android
 • Oändliga möjligheter
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Sollez 2014-11-14

  Öppnar upp allt möjligt

  Grym liten sak. Kräver en dator men nu finns det programvara för Rasp pi så blir inte ett större bekymmer.

  Negativt är det starka blåa ljuset när den får/skickar signaler. Löste det med svart eltejp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sulle 2014-05-27

  Otroligt användbar

  Jag har kopplat min Tellstick DUO tillsammans till en Rasberry Pi som i sin tur kör gratissystemet Automagically för att kunna fjärrstyra olika pryttlar samt hämta temperaturer från tre olika trådlösa termometrar (också köpta här på NetOnNet). Automagically innehåller också funktioner för att skapa så kallade "remotes" som kan köras på en Smartphone för att fjärrstyra samt se temperaturer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • nexagillare 2014-01-28

  Perfekt

  Kör denna ihop med Telldus och NexaHome på Raspberry PI med trådlöst nätverkskort. Kopplar upp till Raspberry med tightvnc från vilken dator ssom helst.
  Styr uttag och motorvärmare hittils, mer kommer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Fixaren01 2014-03-08

   Raspberry

   Har tänkt testa med raspberry men är lite grön ;) hur fick du det att funka??

 • Scooter 2014-01-01
  Topp 250 skribent

  Utmärkt produkt till det smarta hemmet

  Kör denna ihop med programmet Switchking för att göra mitt hem lite smartare, enkelt att mäta och styra allt man vill, har stöd för massor av olika trådlösa prylar, den hittade min Oregon väderstations givare, även givare från Kjelloco. Fungerar även mot windows7 i en vmwareburk utan problem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • . Låt Tellstick Duo lösa det åt dig, eller sätt upp ett schema i datorn och låt det skötas automatiskt ... Måste datorn va igång under tiden om man kör med schema?

  cadetti65 2013-01-09
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, datorn måste vara igång om du skall använda Tellstick Duo. Det är bättre om du införskaffar Telldus Tellstick NET som du kopplar till routern.

   H3nrikS 2013-01-18
  • Vet ej hur det är med duon. Tror du måste ha datorn igång då. Kör du med tellstick net behöver inte datorn vara på.

   Mullemeckis 2013-02-08
  • Om du använder Switchking så nej, annars ja

   Sollez 2014-11-14

Teknisk specifikation

Stöd fjärrströmbrytare Alla Arctech Technology-varumärken, som ByeByeStandby, Chacon, COCO, DIY/B&Q, Domia Lite, Home Easy, Intertechno, KlikAanKlikUit, Nexa, Proove.
Även kompatibel med Elro, Ikea, Sartano, Waveman, GAO/Everflourish, Kjell & Company's 3-pack(50-219), Clas ohlson's Remote Switch 3-pack(36-3570).
Överföringsfrekvens 433.92MHz(ISM-band)
Räckvidd Upp till 30 meter
Anslutningar USB 1.1 / USB 2.0
Övriga funktioner Möjlighet att dimma självlärande fjärrströmbrytare från alla Archtech Technology-varumärkern
Mäjlighet att styra alla Roxcore projektordukar.
Övrigt tredjepartsfunktioner som stöds:
AndysHomeControl, DovTelCon, EventGhost, HomeAutomation, MediaPortal, Nexa Home, Nexa Sunrise Salling Clicker, Switch King, Ulterius, UniteHomeDevices
Stöd hårdvara Alla datorer utrustade med USB-port
Operativsystem som stöds Windows XP, 2000, Vista och 7.
Mac OS X v10.5 eller senare
Linux v2.6.21 eller senare
Schemaläggning är endast kompatibelt med Windows
Bruksanvisning Ja, manual på Engelska, svenska och tyska.
Snabbguide på Svenska, norska, danska, finska, engelska, franska, holländska, tyska, spanska och tjeckiska

Produktbeskrivning

Telldus Tellstick DUO

Med radiosändaren Tellstick Duo kan man styra hela hemmet via datorn på ett enkelt och smidigt sätt. Släck och tänd ljuset, styr värmeanläggningen eller sätt på TV:n. Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick Duo. Du kan även mottaga signaler från exempelvis väderleksstationer eller fjärrkontroller.

Schemaläggning

Sätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommit fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick Duo är lösningen på alla dessa problem och skaparen av oändliga möjligheter.

Spara pengar med Tellstick

Denna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på ca 30 meter och kan, ansluten till en dator, styra allt av hemmets elektronik. Tellstick Duo är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare samt att den har en uppgraderingsbar mjukvara vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare eller att enheten föråldras. Med en uppgraderingsbar mjukvara uppdateras Tellstick Duo kontinuerligt med nya funktioner och även stöd för nya fjärrströmsbrytare. Med Tellstick Duo kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Låt Tellstick Duo lösa det åt dig, eller sätt upp ett schema i datorn och låt det skötas automatiskt.

Kompabilitet

Windows XP, 2000, Vista och 7.
Mac OS X v10.5 eller senare
Linux v2.6.21 eller senare.
Schemaläggning endast tillgänglig med Windows, men det arbetas på en lösning för Mac och Linux.

Telldus Telldus Tellstick DUO TSDUO Telldus Tellstick DUOMed radiosändaren Tellstick Duo kan man styra hela hemmet via datorn på ett enkelt och smidigt sätt. Släck och tänd ljuset, styr värmeanläggningen eller sätt på TV:n. Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick Duo. Du kan även mottaga signaler från exempelvis väderleksstationer eller fjärrkontroller.SchemaläggningSätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommit fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick Duo är lösningen på alla dessa problem och skaparen av oändliga möjligheter.Spara pengar med TellstickDenna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på ca 30 meter och kan, ansluten till en dator, styra allt av hemmets elektronik. Tellstick Duo är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare samt att den har en uppgraderingsbar mjukvara vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare eller att enheten föråldras. Med en uppgraderingsbar mjukvara uppdateras Tellstick Duo kontinuerligt med nya funktioner och även stöd för nya fjärrströmsbrytare. Med Tellstick Duo kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Låt Tellstick Duo lösa det åt dig, eller sätt upp ett schema i datorn och låt det skötas automatiskt.KompabilitetWindows XP, 2000, Vista och 7.Mac OS X v10.5 eller senareLinux v2.6.21 eller senare.Schemaläggning endast tillgänglig med Windows, men det arbetas på en lösning för Mac och Linux. Hemautomatisering 5 4 685 SEK 685 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Hemautomatisering