Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fjärrstyr din hemelektronik via mobilen

Telldus Tellstick NET

  Art.nr: 160636
 • Fjärrstyr lampor och elektronik
 • Oändliga möjligheter
 • Schemaläggning
 • Via internet, iPhone eller Android
 • Bekvämt och enkelt

Recensioner

Snittbetyg
(35 st)

 • alvinpalv 2016-01-24

  Jättebra räckvidd och bra användargränssnitt. :D

  Har en villa på 240kvm (120kvm bottenvåning och 120kvm källare) Det är jätte bra täckning överallt! Till och med i trädgården. Man blir glatt överraskad utav en sån liten antenn! Jag rekommenderar denna produkt! Köp köp köp!!! :D

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Sebban91 2015-08-20

  Kanonbra produkt!

  Jättebra produkt för att styra sitt hem. Flera vänner som också har den och alla är supernöjda.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Skotork 2015-07-03

  Många möjligheter

  Fungerar finfint när det funkar. Det är dålig mottagning lite då och då och inte säkert den gör vad du vill ibland. Både schemaläggaren och manuellt av/på klickar. Misstänker att väggar och störningar är orsaken. Räckvidden som står i instruktionen gäller antagligen vid fri sikt helt utan störningar. Hade fått 5 i betyg om den inte krånglat.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Kristiak 2015-05-22

  Handla nekelt och snabbt

  Köpte mer utrustning till mitt fjärrkontrollerade nät för belysning och kontroll av andra sensorer. TellStick Net uppfyller samtliga mina krav! Köp från NetOnNet var enkelt, snabbt och billigast

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Djingis 2015-05-04

  Tellstick Nnet

  Tellstick Net fungerar jätte bra. Det stora problemet är programvaran till Android som jag använder. Det går varken att förstora eller rotera programvaran. så jag använder ett helt annat program för att styra Tellstick Net.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Hej Hur många termo/hygro-senso som man kan ansluta till Tellstick NET ?

  Patrek 2014-10-02
  Avbryt

  Svar

  • Vet inte om det finns någon direkt begränsning... Själv tar min Telldus NET emot 6 st termo-/hygrosensorer. Och det funkar fin fint....

   Toasten 2014-11-11
  • Jag tror inte att det finns någon inbyggd begränsning. Har du för många så pratar de "i mun" på varandra men då skall det vara riktigt många. Jag kör fyra utan några som helst problem.

   Karlix 2015-02-14

Teknisk specifikation

Stöd fjärrströmbrytare Alla Arctech Technology-varumärken, som ByeByeStandby, Chacon, COCO, DIY/B&Q, Domia Lite, Home Easy, Intertechno, KlikAanKlikUit, Nexa, Proove.
Även kompatibel med Elro, Ikea, Sartano, Waveman, GAO/Everflourish, Kjell & Company's 3-pack(50-219), Clas ohlson's Remote Switch 3-pack(36-3570).
Överföringsfrekvens 433.92MHz (ISM-band)
Räckvidd Upp till 30 meter
Anslutningar Ethernet (även USB miniB, endast för laddning)
Övriga funktioner Möjlighet att dimma självlärande fjärrströmbrytare från alla Archtech Technology-varumärkern.
Övrigt Kräver tillgång till internet
Stöd hårdvara Kompatibel med alla routers med DHCP
Bruksanvisning Ja, på engelska

Produktbeskrivning

Tellstick Net

Med radiosändaren Tellstick Net kan man styra hela hemmet via internet eller sin smartphone på ett enkelt och smidigt sätt. Släck och tänd ljuset, styr värmeanläggningen eller sätt på TV:n. Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick Net.

Schemaläggning

Sätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommit fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick Duo är lösningen på alla dessa problem och skaparen av oändliga möjligheter.

Styrs via mobilen

Denna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på cirka 30 meter och kan styra allt av hemmets elektronik från vardagsrummet eller andra sidan av jordklotet via internet, iPhone eller Android. Till skillnad mot TellStick och Tellstick Duo behöver inte Tellstick Net vara ansluten till en dator, utan endast en router. Tellstick Net är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare. Med Tellstick Net kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Låt Tellstick Net lösa det åt dig.

OBS! Kompatibel med Linux, Mac och Windows. USB-kabel för synk mellan dator och Tellstick Net medföljer i förpackningen.

Titta även på

Proove TSP200
(4 st)
 • 3 st fjärrströmbrytare
 • 1 st fjärrkontroll
 • Perfekt startpaket till ditt smarta hem

179:-

Telldus Telldus Tellstick NET Tellstick NetMed radiosändaren Tellstick Net kan man styra hela hemmet via internet eller sin smartphone på ett enkelt och smidigt sätt. Släck och tänd ljuset, styr värmeanläggningen eller sätt på TV:n. Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick Net.SchemaläggningSätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommit fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick Duo är lösningen på alla dessa problem och skaparen av oändliga möjligheter.Styrs via mobilenDenna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på cirka 30 meter och kan styra allt av hemmets elektronik från vardagsrummet eller andra sidan av jordklotet via internet, iPhone eller Android. Till skillnad mot TellStick och Tellstick Duo behöver inte Tellstick Net vara ansluten till en dator, utan endast en router. Tellstick Net är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare. Med Tellstick Net kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Låt Tellstick Net lösa det åt dig.OBS! Kompatibel med Linux, Mac och Windows. USB-kabel för synk mellan dator och Tellstick Net medföljer i förpackningen. Hemautomatisering 4,6 35 879,0000 new InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Hemautomatisering