Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ordning och reda med dokumentförvaring!

Docusmart Hemarkiv BLACK. A4, Svart

  Art.nr: 192481
Dokumentförvaring för A4-papper med 13 fickor och 12 indexflikar, plats för CD skivor och visitkort på insidan. Perfekt till både skolan och kontoret!
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Hemarkiv BLACK. A4, Svart

Förvaringspärm för A4-papper med 13 fickor och 12 indexflikar (indexpapper medföljer) plats för CD skivor och visitkort på insidan. Tillverkad av återvunnen plast och kan därför räknas som en av marknadens få miljövänliga produkter. Lätt att bära med sig till skolan eller kontoret!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Docusmart Docusmart Hemarkiv BLACK. A4, Svart 211010 Hemarkiv BLACK. A4, SvartFörvaringspärm för A4-papper med 13 fickor och 12 indexflikar (indexpapper medföljer) plats för CD skivor och visitkort på insidan. Tillverkad av återvunnen plast och kan därför räknas som en av marknadens få miljövänliga produkter. Lätt att bära med sig till skolan eller kontoret! Sortering och förvaring 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Till Kontor & Skrivbord
  3. Sortering och förvaring