Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörselskydd med aktiv brusreducering

Peltor Sport Tac Hunting

  Art.nr: 191871
 • Kraftfull ljuddämpning
 • Ihopfällbar design
 • Upp till 600h standbytid
 • Ljudingång för extern ljudkälla
 • Ett extra par skal medföljer

Recensioner

Snittbetyg
(13 st)

 • Mange25 2016-04-20

  Prisvärd hyfsade

  Dem duger jättebra till träning på skjutbanan men att jaga är kanske inte nån hitt. Det är mycket svagt brus men inget störande men att sitta i torn flera timmar med dem glöm det! annars mycket bra kvalité kännsla! Vattentålighet är nog bara att glömma! Men en kort stänk eller mindre skvätt klara dem men inte timmar i skogen med regn, annars bra produkt jag rekommenderar!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • GalnaSmeden 2016-04-11

  Bra köp

  Mina första hörselskydd och dom fungerar mycket bra. Sitter bra på huvudet och att ha dom sittandes på huvudet i flera timmar är inga problem. Man kan ha hörselskydden "avstängda", fungerar då som ett par vanliga hörselskydd och stänger ute all ljud.

  På minussidan kan jag bara hitta ett par saker:
  H respektive V kåpa är ej angivet någonstans. Kanske ska det vara så att man ska kunna ha dom hur som helst...
  Byte av batteri är inte det lättaste då locket till kåpan kan vara knepig att sätta tillbaka.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
  • Mange25 2016-04-20

   Mikrofonerna ska vara framåt! Är ju ganska övrarbetat att märka höger vänster X)

 • Spectatorx 2016-03-31

  Utmärkt

  Börjar ta jägarexamen och behövde nå hörlurar som håller bort höga ljud, men man hör fortfarande allt runtomkring och andra personer prata. När man skjuter, då hör man inte skotten. Rekommenderar!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • PaHIL 2015-10-20

  Perfekt hörselskydd!

  Använder främst dessa hörselskydd vid jakt och tycker att de fungerar utmärkt. Bra ljudåtergivning som verkligen förstärker ljud som man inte skulle hört utan dem. Stänger helt ute höga ljud men släpper ändå in de låga ljuden, även om de kommer samtidigt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • tommyq 2015-10-14

  Bra köp

  Mycket hörselskydd för pengarna. Funkar bra för jakt osv. Enda är väl brusreduceringen som är helt klart godkänd, men man märker ju så klart skillnad om man jämför med hörselskydd som kostar 2500 kr och uppåt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Thegynning 2016-04-25
  Avbryt

Produktbeskrivning

Peltor Sport Hunting

Peltor Sport Hunting hörselskydd passar dig som arbetar högljudat område eller bara utsätts mycket för oönskat ljud och därmed skydda hörseln. Peltor Sport Hunting är utrustad med justerbar aktiv brusreducering som ger dig möjligheten att ställa in hur mycket ljud som skall dämpas.

Peltor Sport Hunting hörselskydd kan även anslutas till en jaktradio för att kunna uppehålla komunikationen med arbetskamrater, vänner och/eller familj med tillbehöret Icom Peltor 4 in 1 för smidig och enkel användning. 

Peltor Sport Hunting är även försedd med aoutomatisk avstängning och det går även lätt att byta ytterskalen på till önskad färg. 

Titta även på

Icom Peltor 4 in 1 for iPhone sync
(2 st)
 • Enkel installation
 • Koppla till jaktheadsetet för smart användning
 • IPhone & Android kompatibel

499:-

Peltor Peltor Sport Tac Hunting Peltor Sport HuntingPeltor Sport Hunting hörselskydd passar dig som arbetar högljudat område eller bara utsätts mycket för oönskat ljud och därmed skydda hörseln. Peltor Sport Hunting är utrustad med justerbar aktiv brusreducering som ger dig möjligheten att ställa in hur mycket ljud som skall dämpas.Peltor Sport Hunting hörselskydd kan även anslutas till en jaktradio för att kunna uppehålla komunikationen med arbetskamrater, vänner och/eller familj med tillbehöret Icom Peltor 4 in 1 för smidig och enkel användning. Peltor Sport Hunting är även försedd med aoutomatisk avstängning och det går även lätt att byta ytterskalen på till önskad färg.  Tillbehör 4,5 13 990,0000 new InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Verktyg
 3. Tillbehör