Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörselskydd med aktiv brusreducering

Peltor Sport Tac Hunting

  Art.nr: 191871
 • Kraftfull ljuddämpning
 • Ihopfällbar design
 • Upp till 600h standbytid
 • Ljudingång för extern ljudkälla
 • Ett extra par skal medföljer

Recensioner

Snittbetyg
(10 st)

 • PaHIL 2015-10-20

  Perfekt hörselskydd!

  Använder främst dessa hörselskydd vid jakt och tycker att de fungerar utmärkt. Bra ljudåtergivning som verkligen förstärker ljud som man inte skulle hört utan dem. Stänger helt ute höga ljud men släpper ändå in de låga ljuden, även om de kommer samtidigt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • tommyq 2015-10-14

  Bra köp

  Mycket hörselskydd för pengarna. Funkar bra för jakt osv. Enda är väl brusreduceringen som är helt klart godkänd, men man märker ju så klart skillnad om man jämför med hörselskydd som kostar 2500 kr och uppåt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Quinst 2015-07-01

  Underbart inköp

  En fantastisk kvalitetsprodukt som blivit hårdtestad på skjutbanan hittils, inga problem att kommunicera samtidigt som hörseln skyddas från smällar

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Patrik11111 2015-03-31

  Fina lurar!

  Grymt nöjd med dessa! Använder mina för pistolskytte och fungerar utmärkt. Sitter skönt på skallen!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • NJohan 2015-03-15

  Jägarexamen

  Upptäckte denna utmärkta produkt i samband med att jag tog jägarexamen. Ingen produkt jag visste ens fanns, har använt "vanliga" hörselskydd tills nu. Beställde den direkt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Peltor Sport Hunting

Peltor Sport Hunting hörselskydd passar dig som arbetar högljudat område eller bara utsätts mycket för oönskat ljud och därmed skydda hörseln. Peltor Sport Hunting är utrustad med justerbar aktiv brusreducering som ger dig möjligheten att ställa in hur mycket ljud som skall dämpas.

Peltor Sport Hunting hörselskydd kan även anslutas till en jaktradio för att kunna uppehålla komunikationen med arbetskamrater, vänner och/eller familj med tillbehöret Icom Peltor 4 in 1 för smidig och enkel användning. 

Peltor Sport Hunting är även försedd med aoutomatisk avstängning och det går även lätt att byta ytterskalen på till önskad färg. 

Titta även på

Icom Peltor 4 in 1 for iPhone sync
(2 st)
 • Enkel installation
 • Koppla till jaktheadsetet för smart användning
 • IPhone & Android kompatibel

499:-

Peltor Peltor Sport Tac Hunting Peltor Sport HuntingPeltor Sport Hunting hörselskydd passar dig som arbetar högljudat område eller bara utsätts mycket för oönskat ljud och därmed skydda hörseln. Peltor Sport Hunting är utrustad med justerbar aktiv brusreducering som ger dig möjligheten att ställa in hur mycket ljud som skall dämpas.Peltor Sport Hunting hörselskydd kan även anslutas till en jaktradio för att kunna uppehålla komunikationen med arbetskamrater, vänner och/eller familj med tillbehöret Icom Peltor 4 in 1 för smidig och enkel användning. Peltor Sport Hunting är även försedd med aoutomatisk avstängning och det går även lätt att byta ytterskalen på till önskad färg.  Tillbehör 4,6 10 990,0000 new InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Verktyg
 3. Tillbehör