Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant trådlöst tangentbord med multi-touch!

Logitech Wireless Touch Keyboard K400r

  Art.nr: 160387
 • Trådlöst tangentbord
 • Styrplatta med multi-touch teknik
 • Mediatangenter
 • Upp till 12 månaders batteritid
 • Unifying-mottagare

Tillbehör

SteelSeries 9HD Mousepad
(2 st)

Specialutvecklad för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av din snabbhet och precision!

349:-

Recensioner

Snittbetyg
(91 st)

 • Gnutten71 2015-08-20

  Bra köp

  Litet och smidigt tangentbord som har bra kontakt med datorn. Har hittills aldrig haft problem med dålig kontakt mellan datorn och tangentbord.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • SysAdmin 2015-07-22

  Perfekt, komplett, kompakt och ergonomiskt manöverdon till min Raspberry Pi 2!

  Plug and play!

  Inga drivrutiner eller något konstigt behövs, det funkar rakt ur kartongen - Linux, Mac såsom Windows.

  Har haft denna ett par veckor till Kodi/Openelec på min Raspberry Pi 2 (mikrodator som agerar mediacenter) - och 10 meter räckvidd, minst, stämmer nog rätt bra... jag kan ju uppenbarligen byta musik från nedervåningen, då TV'n

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • KiwiBjorn 2015-06-25

  Varför betala mer?

  Fick detta tangentbord imorse, som födelsedagspresent, kopplade in det och...wow! Häftigt! Det funkar precis som "dom" lovar i beskrivningen..och blev också överraskad av att tangentbordet faktiskt kunde mer än det beskrevs. Jag sitter ca 5 meter ifrån datorn och alla kommandon funkar mjukt och snabbt. Den personen som beskriver det som en besvikelse här på sidan måste ha fått ett s.k. "måndags-exemplar". För mig funkar det över förväntan och jag anser att alla borde ha ett!!

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Pajk2126 2015-05-21

  Riktigt bra

  Mycket bra produkt, fungera utmärkt och priset är kanon, storleken perfekt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • jenjen 2015-05-05

  riktigt bra köp!

  Väldigt prisvärt tangentbord men det absolut smartastemed det är den inbyggda muspekaren. Hade först tänkt köpa två separata, men ändrade mig när jag hittade denna. Med två små barn hade jag då fått leta efter musen jämt, men detta trådlösa tangentbord blev livet så väldigt mycket lättare.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • REVONAH 2015-06-13
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Den passar även till Sonys Smart-TV. //Henrik

   HenrikJ 2015-06-15
 • Hardi 2015-05-07
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det ska fungera till alla modeller med Smart-TV. //Henrik

   HenrikJ 2015-05-20
 • Får man en unifying-mottagare eller behöver det köpas separat? finns det något annat sätt att koppla tangentbordet till datorn?

  MingoFlam 2014-11-30
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Det medföljer en unifying mottagare vid köp av detta tangentbord. Dessvärre är anslutning via denna mottagare det enda sättet att koppla tangentbordet till en dator.

   SebastianNetOnNet 2014-12-04
  • Ja, det följer med.

   hdbrn 2015-01-27
 • Bili 2014-11-06
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Enligt LG kommer detta tangentbord att fungera utmärkt med denna TV.

   SebastianNetOnNet 2014-11-30
  • Det ska nog inte vara några som helst problem, så länge det finns ett utag för usb är det bara att sätta in den lilla stickan och på med "on-knappen". Hur lätt och smidigt som helst.

   jenjen 2015-05-05
 • Jag kan inte hitta någon programvara till mac på logitech hemsida? Finns det någon som kan lägga upp länk?

  Laarrsson 2014-06-30
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det finns inga drivrutiner för Mac utan det är plug'n'play. //Robin

   RobinJ 2014-09-10
  • Klicka på "Prisjakt - Egenskaper - Scrolla längst ner för länk till drivrutiner" Går inte länka i kommentarsfältet.

   Batmanx 2015-03-17

Teknisk specifikation

Trådlös Ja

Produktbeskrivning

Logitech K400 är ett trådlöst tangentbord som lämpar sig perfekt för att styra din mediadator. Du behöver aldrig mer ställa dig upp för att göra alla dom där små simpla, irriterande sakerna som att hitta den perfekta volymen, pausa eller spela filmen eller byta spår på Spotify. Med en imponerande trådlös räckvidd på 10 meter kan du sitta bekvämt i soffan och enkelt få ut all funktionalitet ett vanligt tangentbord har samtidigt som du slipper musen i och med den inbyggda pekplattan, som också har stöd för multi-touch. Med en batteritid upp till 12 månader slipper du också att byta batterier regelbundet.


Trådlöst när det är som bäst.

Med en trådlös räckvidd på hela 10 meter styr du lätt din bärbara dator eller HTPC från soffan. Höj volymen på din favoritvideo från YouTube, pausa ett bildspel, surfa på dina favorit hemsidor, chatta, eller byt spår på Spotify. Allt direkt från tangentbordet, bekvämt och enkelt.
 

Elegant, minimalistiskt. Perfekt.

Detta ultratunna, kompakta tangentbord har låga och välplacerade tangenter som är både tysta och bekväma att skriva på. När du inte använder det gör det sig perfekt på soffbordet med sina snygga rundade kanter och eleganta design.
 

Multi-touch - bättre blir det inte.

Du klarar dig utmärkt med endast tangentbordet. Med den inbyggda multi-touch-pekplattan på 3,5 tum navigerar du utan problem på dina favorithemsidor, utan att muspekaren hackar eller krånglar. Självklart fungerar den tillsammans med nya och fräscha Windows 8.
 

Smidigt och innovativt.

Sätt i den lilla Logitech® Unifying-mottagaren i din bärbara dator eller HTPC och glöm bort den. Det räcker med denna lilla mottagaren för att du ska kunna parkoppla tangentbordet med din dator. Du lägger enkelt till, eller tar bort, andra enheter med hjälp av medföljande programvara. Du får bekväm och avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik utan krångel.
 

Oroa dig inte, den sviker dig inte.

Du kan använda tangentbordet i ett år utan att behöva krångla med byte av batterier. Med ett smart på/av-reglage kan du spara ström när du inte använder tangentbordet.

Styr din Smart TV med enkelhet

Med hjälp av ett tangentbord och styrplatta i samma enhet, blir det busenkelt att styra dina appar i Smart TV:n, göra statusuppdateringar på Facebook. Helt enkelt, få ut så mycket av användarupplevelsen så möjligt.

Komplettera ditt köp med detta tillbehör

SteelSeries 9HD Mousepad
(2 st)

Specialutvecklad för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av din snabbhet och precision!

349:-

Titta även på

Andersson KDS 1.1
(36 st)
 • Trådlöst
 • Ergonomisk design
 • 6st snabbknappar

299:-

Logitech Logitech Wireless Touch Keyboard K400r Logitech K400 är ett trådlöst tangentbord som lämpar sig perfekt för att styra din mediadator. Du behöver aldrig mer ställa dig upp för att göra alla dom där små simpla, irriterande sakerna som att hitta den perfekta volymen, pausa eller spela filmen eller byta spår på Spotify. Med en imponerande trådlös räckvidd på 10 meter kan du sitta bekvämt i soffan och enkelt få ut all funktionalitet ett vanligt tangentbord har samtidigt som du slipper musen i och med den inbyggda pekplattan, som också har stöd för multi-touch. Med en batteritid upp till 12 månader slipper du också att byta batterier regelbundet.Trådlöst när det är som bäst.Med en trådlös räckvidd på hela 10 meter styr du lätt din bärbara dator eller HTPC från soffan. Höj volymen på din favoritvideo från YouTube, pausa ett bildspel, surfa på dina favorit hemsidor, chatta, eller byt spår på Spotify. Allt direkt från tangentbordet, bekvämt och enkelt. Elegant, minimalistiskt. Perfekt.Detta ultratunna, kompakta tangentbord har låga och välplacerade tangenter som är både tysta och bekväma att skriva på. När du inte använder det gör det sig perfekt på soffbordet med sina snygga rundade kanter och eleganta design. Multi-touch - bättre blir det inte.Du klarar dig utmärkt med endast tangentbordet. Med den inbyggda multi-touch-pekplattan på 3,5 tum navigerar du utan problem på dina favorithemsidor, utan att muspekaren hackar eller krånglar. Självklart fungerar den tillsammans med nya och fräscha Windows 8. Smidigt och innovativt.Sätt i den lilla Logitech® Unifying-mottagaren i din bärbara dator eller HTPC och glöm bort den. Det räcker med denna lilla mottagaren för att du ska kunna parkoppla tangentbordet med din dator. Du lägger enkelt till, eller tar bort, andra enheter med hjälp av medföljande programvara. Du får bekväm och avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik utan krångel. Oroa dig inte, den sviker dig inte.Du kan använda tangentbordet i ett år utan att behöva krångla med byte av batterier. Med ett smart på/av-reglage kan du spara ström när du inte använder tangentbordet.Styr din Smart TV med enkelhetMed hjälp av ett tangentbord och styrplatta i samma enhet, blir det busenkelt att styra dina appar i Smart TV:n, göra statusuppdateringar på Facebook. Helt enkelt, få ut så mycket av användarupplevelsen så möjligt. Tangentbord 4,4 91 299,0000 new True