Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Personvåg för hela familjen som visar både BMI och BMR

Andersson BYS 2.0 Black

  Art.nr: 171917
 • Härdat glas
 • LCD-display
 • Räknar ut BMI & BMR
 • Touch-knappar
 • Automatisk avstängning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(33 st)

 • Dannebanan 2014-08-02
  Topp 500 skribent

  Prisvärd

  Jag testade väga mig och det såg bra ut. Men jag ville ju veta om vågen visade rätt, så jag tog 6 liter vatten och bar på när jag vägde mig och den ökade 6,1 kilo (plasten vägde lite också) så den verkar vara exakt iaf.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jepped 2014-07-05

  Enkel och bra våg

  Jag köpte denna vägen för att kunna få ett hum om fettprocent och givetvis vikt. Just fettprocenten kanske man inte ska lita blint på men när jag jämfört med dyrare vågar så diffar det ändå bara på någon procent vilket är helt ok med tanke på priset. Vikten brukar stämma bra överens så den verkar man kunna lita på. Nöjd med tanke på mina förväntningar och priset!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bonkalot 2014-07-04

  Billig, snygg men krånglig.

  Lite för rörigt att få till inställningarna när man bara vill veta sin vikt..

  Eller
  Avbryt
 • Katie 2014-06-22

  Oanvändbar

  Ungefär 1/3 av gångerna man startar vågen fungerar det att väga sig vanligt, övriga hänger den sig och man får ta ut batterierna för att starta om den för att det (kanske) ska fungera.

  Mätningen av kroppsfett mm. har jag lyckats få att fungera sammanlagt 3ggr av över hundra försök under några månader, vågen hänger sig bara annars.

  Den kom med massa profiler inställda så jag misstänker att jag fick en som någon skickat tillbaka.

  Då jag dumt nog slängde embalaget orkar jag inte hitta nåt att packa den i för att kunna skicka tillbaka den när det handlar om 100 kr, men jag skulle ABSOLUT INTE rekommendera någon att köpa en sånhär.

  Eller
  Avbryt
 • Darija 2014-06-21

  Utmärkt våg!

  En superbra våg ifall man vill veta mer än bara vikten, inehåller många bra mätningar och ser slick och snygg ut! Rekomenderas varmt! Mycket prisvärd dessutom :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • har lyckats förlägga min bruksanvisning men jag har för mig att man kan nollställa vågen då min strular som bara den

  askelin 2013-03-24
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • kontakta teknisk support på livechatten dagtid.eller prova att ta ur batterierna .

   storboden 2013-06-26
  • Det står inte i manualen. Så jag undrar också hur man gör?

   LinaP 2014-06-06
 • Hej vi hittar inte bruksanvisningen till våran personvåg med BMI och BMR Andersson BYS 2.0 Black Art.nr: 171917 Hur går jag tillväga skulle vilja kunna använda den riktigt Med vänlig hälsning Jennie

  Jenno 2012-12-10
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • 1) Starta upp den genom att trycka på ''ON'' 2) Då kommer det upp på skärmen ''P01'' Det är alltså personliga info som man kan spara i ''P01'' Det går att spara upp till 10 st profiler. 3) Klicka på ''ON/SET'' igen och mata in din info med hjälp av ^ , v och ''START''. När du är klar kan du trycka på ''START''. Det va allt :)

   YASSE 2013-03-05
  • om jag får din adress så skickar jag dig en kopia på min.

   storboden 2013-06-26

Teknisk specifikation

Max vikt 150 kg
Mätintervall 100gram
Automatisk avstängning Ja
Indikerar låg batterinivå Ja
Indikerar överbelastning Ja
Batteri 3st AAA-batterier
Mått BxHxD: 315 x 26 x 315 mm
Vikt 1,8kg

Produktbeskrivning

Andersson BYS 2.0

Otroligt snygg personvåg i svart utförande med 10st olika profiler, LCD-display och härdat glas. Med 10 olika profiler kan varje familjemedlem skapa en egen användare där man ställer in, ålder, kön och längd för att få fram bland annat BMI och BMR. Vågen mäter från 1kg till 150kg med 100grams intervall vilket ger dig en väldigt bra precision.
 

Funktioner

Personvågen Andersson BYS 2.0 visar efter en inställd och sparad profil när du ställer dig på vågen en hel del olika värden. Du får reda på kroppsfett, vattenmassa, muskelmassa, benmassa, BMI och BMR. Tack vare detta håller du stenkoll på hur din träning går eller viktnedgången.

Med BMI (Body mass index) uträkning gör du en enkel bedömning om du har en hälsosam kroppsvikt. BMI bör helst vara mellan 18 och 25. Det är en bra indikator för att uppskatta eventuell över- eller undervikt.

När vågen blir överbelastad visas ett felmeddelande i displayen. Om "Err" visas i displayen så får du reda på om du har gjort någon inställning fel.
 

Automatisk avstängning

Vågen drivs av 3st AAA-batterier (medföljer). Dessa batterier räcker längre än normalt eftersom vågen har automatisk avstängning efter 10 sekunder om du går av den. När batterinivån blir låg talar personvågen om det för dig så du vet när det är dags att byta batterier.
 

Egenskaper

 • Härdat glas
 • LCD-display
 • Räknar ut BMI & BMR
 • Touch-knappar
 • Automatisk avstängning
 • 10 användarprofiler
 • Belastning 1 - 150 kg
Andersson Andersson BYS 2.0 Black Andersson BYS 2.0 Otroligt snygg personvåg i svart utförande med 10st olika profiler, LCD-display och härdat glas. Med 10 olika profiler kan varje familjemedlem skapa en egen användare där man ställer in, ålder, kön och längd för att få fram bland annat BMI och BMR. Vågen mäter från 1kg till 150kg med 100grams intervall vilket ger dig en väldigt bra precision.   Funktioner Personvågen Andersson BYS 2.0 visar efter en inställd och sparad profil när du ställer dig på vågen en hel del olika värden. Du får reda på kroppsfett, vattenmassa, muskelmassa, benmassa, BMI och BMR. Tack vare detta håller du stenkoll på hur din träning går eller viktnedgången. Med BMI (Body mass index) uträkning gör du en enkel bedömning om du har en hälsosam kroppsvikt. BMI bör helst vara mellan 18 och 25. Det är en bra indikator för att uppskatta eventuell över- eller undervikt. När vågen blir överbelastad visas ett felmeddelande i displayen. Om "Err" visas i displayen så får du reda på om du har gjort någon inställning fel.   Automatisk avstängning Vågen drivs av 3st AAA-batterier (medföljer). Dessa batterier räcker längre än normalt eftersom vågen har automatisk avstängning efter 10 sekunder om du går av den. När batterinivån blir låg talar personvågen om det för dig så du vet när det är dags att byta batterier.   Egenskaper Härdat glas LCD-display Räknar ut BMI & BMR Touch-knappar Automatisk avstängning 10 användarprofiler Belastning 1 - 150 kg Personvåg 3,1 33 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Träning & Hälsa
 3. Personvåg