Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mångsidigt gaming-tangentbord av hög kvalitet!

Microsoft SideWinder X4

  Art.nr: 184722
  • Lågprofil
  • 6 makroknappar
  • USB-anslutning
  • Anti-Ghosting
  • Multimedia-kontroller

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Microsoft SideWinder X4

Microsoft levererar ett helt nytt tangentbord med kraftfull programmering och mångsidighet för att effektivisera dig till max. Tangentbordet har många finurliga funktioner så som 3 olika spellägen, programmerbara makrotangenter och en inspelningsknapp för spelmakro. 

Anpassad för spel

När du befinner dig mitt i striden är det viktigt att alla dina kommandon genomförs utan risk för att tangentbordet inte ska hänga med. SideWinder X4 har försetts med en avancerad anti-ghost-funktion som låter dig trycka in upp till 26 tangenter samtidigt utan att något kommando går förlorat. 

Lägesväxling

Växla mellan 2 spellägen och 1 standardläge på tangentbordet. Aktivera och avaktivera tangenter efter eget önskemål. 

Programmerbara makrotangenter

Växla mellan tre banker med sex programmerbara makrotangenter för att tilldela upp till 18 makron per profil. Spela in valfri kombination av tangentnedtryckningar – till och med vanliga chattmeddelanden. Makron lagras på hårddisken och är enkla att dela.

Microsoft Microsoft SideWinder X4 JQD-00009 Microsoft SideWinder X4 Microsoft levererar ett helt nytt tangentbord med kraftfull programmering och mångsidighet för att effektivisera dig till max. Tangentbordet har många finurliga funktioner så som 3 olika spellägen, programmerbara makrotangenter och en inspelningsknapp för spelmakro.  Anpassad för spel När du befinner dig mitt i striden är det viktigt att alla dina kommandon genomförs utan risk för att tangentbordet inte ska hänga med. SideWinder X4 har försetts med en avancerad anti-ghost-funktion som låter dig trycka in upp till 26 tangenter samtidigt utan att något kommando går förlorat.  Lägesväxling Växla mellan 2 spellägen och 1 standardläge på tangentbordet. Aktivera och avaktivera tangenter efter eget önskemål.  Programmerbara makrotangenter Växla mellan tre banker med sex programmerbara makrotangenter för att tilldela upp till 18 makron per profil. Spela in valfri kombination av tangentnedtryckningar – till och med vanliga chattmeddelanden. Makron lagras på hårddisken och är enkla att dela. Gamingtangentbord 4,2 20 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord