Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Juicepress för god, välsmakande juice

Andersson JCR 2.1

  Art.nr: 185742
 • Effekt på 800 W
 • 2 hastigheter
 • Rostfritt stål
 • Stort inmatningsrör
 • Micromesh-filter

Recensioner

Snittbetyg
(30 st)

 • 2015-06-15

  För stor och för många delar

  För stor för att få plats i köket. Det är för många delar att diska. Den gör det den skall utmärkt men den kommer aldrig att användas p.g.a. ovan nämnda saker.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt
 • Tjoffsan 2015-06-01

  Motorn kraschade

  Jag köpte denna modell efter att ha läst recensionerna här. Den verkade vara pålitlig trots sitt låga pris. Den är skapligt lätt att diska, men lite rörig att förvara med alla delar när den inte får plats fullmonterad i köksskåpet.

  Efter fyra veckor kraschade motorn. Det verkar som om den inte klarar av halvfrysta grönsaker. Jag hade micrat dem innan och trodde inte det skulle bli något problem, men jag hade fel. När man juicar mjuka broccoli så försvinner nästan hela grönsaken till fruktkött och väldigt lite till juice, därav försöket att juica dem när de fortfarande var lite hårda.

  Nu ska jag reklamera hela produkten och köpa den centrifug som fick bäst i test i stället.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Saftpressaren 2015-03-24

  Utmärkt råsaftcentrifug till ett bra pris

  Andersson JCR 2.1 är en bra produkt som mer än väl ger valuta för pengarna. För 499 kronor (priset den 24/3 2015) kan man knappast ställa särskilt höga krav.

  Det som du bör tänka på är att plocka bort kärnor från frukten. Citrusfrukter måste skalas först. Grapefrukt och apelsiner är lätta att preparera. Lime och citroner är svårskalade och lämpar sig bättre i citruspressen.

  När jag gör morotssaft har jag märkt att det är ansträngande för motorn. Kör max en minut i taget och låt den vila. Skär morötterna i mindre bitar. Jag har upptäckt att detta är viktigt när man gör saft på höstmorötter.

  Äpplejuice är enkelt att göra, ta bort kärnhuset och dela varje äpple i fyra bitar.

  Har när detta skrivs ännu ej testa att göra tomatjuice. Eftersom kärnor i tomater ej ger bismak torde tomatjuice vara det enklaste att göra..

  Det som jag vill anmärka på är att bruksanvisningen som medföljer borde vara tydligare. Det står hur man monterar ihop delarna, men inte hur man plockar isär dem. Den del som namnges som "mittdel" och delen av metall ovanpå " juicepressen" sitter ganska hårt, så när du ska lossa dessa delar gör du det enklast genom att vicka på mittdelen (figur 4 i bruksanvisningen). samtidigt som drar du den rakt upp. Sedan borde det kunna gå att ladda ner bruksanvisningen (manualen) som *.pdf. Jag hoppas att bruksanvisningen blir tydligare när den revideras.

  En instruktionsfilm hade varit bra.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Frdrk 2015-01-06

  Effektiv men inte idiotsäker

  Effektiv juicemaskin men det är nästan omöjligt att få ur filter/rivjärn för rengöring och man tror att man ska göra sönder maskinen första gången man gör det. Upptäkte dessutom att den går att stara utan att rivjärnet är helt nedryckt på plats med resultatet att man maler ner plasten i inmatningsröret -inte särskilt genomtänkt konstruktion.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Bobelina 2014-10-29

  Bra juicemaskin, bra effekt, men plastiga detaljer

  Enkel att använda, bra juicemaskin och väldigt prisvärd. Jag har gjort både frukt- och grönsaksjuicer i denna och den kramar verkligen ut saften bra ur frukt såväl som spenat och kål. Själva maskinen känns riktigt rejäl och bra och just därför fattar jag inte varför alla plastdetaljer känns billiga och av sämre kvalitet. Det sabbar tyvärr upplevelsen av att man köpt en genomgående bra produkt. Plastlocket och behållaren blev dessutom svagt missfärgade väldigt snabbt (efter andra användningen). Så om du ska köra rödbets- eller morotsjuice så hjälper det inte att diska behållaren direkt. Den kommer redan att vara missfärgad. Värt att känna till är också att behållaren inte är gjord för speciellt stora mängder juice. Den rymmer endast några glas, men å andra sidan ... juicen blir ju riktigt riktigt god. Såvida du inte driver en äppelodling, och bara vill juica för husbruk så är det här ett mycket bra köp.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Hur får man isär delen med filter?! Nedre delen!

  airamnevlis 2015-11-08
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 800,0Watt
Antal hastigheter 2st
Behållare (fruktkött) 2,0liter
Behållare (juice) -
Micromesh-filter Ja
Droppstopp Nej
Reverserande funktion Nej
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 380,0 mm
Höjd 420,0 mm
Djup 220,0 mm
Vikt 0,0 kg
Övrigt
Färg Svart/Rostfritt stål
Medföljande tillbehör Manual

Produktbeskrivning

Med Andersson JCR 2.1 kan du gör dina egna nyttiga och hemmapressade juicer. Genom att pressa grönsaker och dina favoritfrukter får du möjligheten att ge dig själv en energifylld vitaminkick som start på dagen.

Andersson JCR 2.1 - Juicepress för perfekt färskpressad juice

Andersson JCR 2.1 är en elegant juicepress i rostfritt stål på 800 Watt. Den är utrustad med kraftfull motor som snabbt och effektivt pressar ut all juice ur frukter och grönsaker. Micromesh-filtret ser till att pressa ut varenda droppe juice. Extra stort inmatningsrör för att enkelt få ner hela frukter och grönsaker.

Fruktköttseparatorn i juicebägaren ser till att inget fruktkött kommer i juicen. Om du hellre vill ha juice med fruktkött så tar du helt enkelt bort separatorn från juicebägaren innan du pressar.

Råsaftcentrifugen har säkerhetsbygel som förhindrar start vid eventuell felaktig montering. Alla delar är löstagbara för en enkel och smidig rengöring.

Micromesh-filter

Gör mer juice tack vare unikt micromesh-filter.

Stort inmatningsrör

Du behöver inte skära upp frukten i förväg tack vare det stora inmatningsröret.

Flera hastigheter

Gör juice av hårda och mjuka frukter och grönsaker med de två hastighetsinställningarna.

Egenskaper

Andersson Andersson JCR 2.1 Med Andersson JCR 2.1 kan du gör dina egna nyttiga och hemmapressade juicer. Genom att pressa grönsaker och dina favoritfrukter får du möjligheten att ge dig själv en energifylld vitaminkick som start på dagen.Andersson JCR 2.1 - Juicepress för perfekt färskpressad juiceAndersson JCR 2.1 är en elegant juicepress i rostfritt stål på 800 Watt. Den är utrustad med kraftfull motor som snabbt och effektivt pressar ut all juice ur frukter och grönsaker. Micromesh-filtret ser till att pressa ut varenda droppe juice. Extra stort inmatningsrör för att enkelt få ner hela frukter och grönsaker.Fruktköttseparatorn i juicebägaren ser till att inget fruktkött kommer i juicen. Om du hellre vill ha juice med fruktkött så tar du helt enkelt bort separatorn från juicebägaren innan du pressar.Råsaftcentrifugen har säkerhetsbygel som förhindrar start vid eventuell felaktig montering. Alla delar är löstagbara för en enkel och smidig rengöring.Micromesh-filterGör mer juice tack vare unikt micromesh-filter.Stort inmatningsrörDu behöver inte skära upp frukten i förväg tack vare det stora inmatningsröret.Flera hastigheterGör juice av hårda och mjuka frukter och grönsaker med de två hastighetsinställningarna.Egenskaper Juicemaskiner 4 30 499,0000 new InStock