Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Starta dagen med färskpressad juice

Andersson JCR 2.1

  Art.nr: 185742
 • Effekt på 800 W
 • 2 hastigheter
 • Rostfritt stål
 • Stort inmatningsrör
 • Micromesh-filter

Recensioner

Snittbetyg
(35 st)

 • Danomax 2016-07-18

  Rödbetsjuice över hela köket

  Jag har nu använt den varje dag i en vecka och den sprutar rödbetsjuice över hela köket när den centrifugerar, jag ska lämna tillbaka den och prova en annan.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Begra 2016-03-06

  Andersson jcr2.1

  Kan varmt rekommendera varan. Brukar den varje morgon för hälsosam dryck bl.a. innehållande gurkmeja och ingefära.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • KYLMONTOR 2016-02-15

  liten och smidig

  mycket billigt och mycket nöjd med denna juice maskin .

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Micke1961 2015-12-30

  Prisvärd produkt

  Otroligt prisvärd. Levererar lika bra som betydligt dyrare konkurrenter. Kan varm t´rekommendera den.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Evavvvv 2015-11-29

  Måndagsexemplar

  Den jag köpte hade komponenter som satt fast och ingen kunde få loss dom.

  Hade tur jag var hemma då maskinen startade av sej själv och den började brinna när jag var i ett annat rum och tittade på TV.

  Den stod på en träbänk så lägenheten kunde ha blivit utbränd om jag inte hade varit hemma.

  Jag reklamerade apparaten och fick en ny hem utan något krångel och fick ersättningsvaran fort. Mycket bra NetonNet. Extra stjärna för reklamationen.

  Den ger mycket fruktkött i behållaren men jag kör allt två gånger och resterna av frukten använder jag i brödbakning........alltså jag är Smålänning så inget förfars.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Jag har tappat bort instruktionsboken och undrar om man kan hitta igen den på er hemsida.

  Serenethy 2016-08-02
  Avbryt
 • Finns det reservdelar till denna produkten? Rivskivan börjar bli slö och jag skulle behöva köpa en ny.

  Mettsson 2016-04-25
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 800,0 Watt
Antal hastigheter 2st
Behållare (fruktkött) 2,0liter
Behållare (juice) -
Micromesh-filter Ja
Droppstopp Nej
Reverserande funktion Nej
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 380,0 mm
Höjd 420,0 mm
Djup 220,0 mm
Vikt 4,1 kg
Övrigt
Färg Svart/Rostfritt stål
Medföljande tillbehör Karaff och Manual

Produktbeskrivning

Med Andersson JCR 2.1 kan du gör dina egna nyttiga och hemmapressade juicer. Genom att pressa grönsaker och dina favoritfrukter får du möjligheten att ge dig själv en energifylld vitaminkick som start på dagen. Maskinen är utrustad med två hastigheter vilket gör att den fixar allt från apelsin- till morotsjuice. 

Färsk juice varje dag

Juicepressen är utrustad med en kraftfull motor som snabbt och effektivt pressar ut all juice ur både frukter och grönsaker. Micromesh-filtret ser till att pressa ut varenda droppe juice. Fruktköttbehållaren i bägaren gör sedan att inget fruktkött kommer i juicen. Om du hellre vill ha juice med fruktkött så tar du helt enkelt bort separatorn innan du pressar. Säkerhetsbygeln förhindrar start vid eventuell felaktig montering. Det gör användandet säkert. Och tack vare sugpropparna på undersidan står maskinen stabilt under drift.

För både frukt och grönsaker

Använd dina favoriter bland frukt och grönt och skapa fantastiska smaker. Skala och kärna ur apelsin och ananas och njut av exotiska smaker eller ta morötter och betor och gör nyttig och smakrik grönsaksjuice. Den medföljande karaffen placerar du vid mynningen under press och passar sedan utmärkt att ställa på bordet för alla att njuta din dryck.

Stort inmatningsrör

Tack vare det stora inmatningsröret placerar du enkelt frukt- och grönsaksbitar i din juicepress. Tryck sedan försiktigt ner mataren och vrid hastighetskontrollen till antingen 1 eller 2-läget beroende på bitarnas konsistens - läge 1 är lämpligt för mjuka frukter som melon, gurka, apelsin och tomat, läge 2 gör sig utmärkt för hårdare frukt och grönt som morot, äpple, selleri och betor. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson JCR 2.1 Med Andersson JCR 2.1 kan du gör dina egna nyttiga och hemmapressade juicer. Genom att pressa grönsaker och dina favoritfrukter får du möjligheten att ge dig själv en energifylld vitaminkick som start på dagen. Maskinen är utrustad med två hastigheter vilket gör att den fixar allt från apelsin- till morotsjuice.  Färsk juice varje dag Juicepressen är utrustad med en kraftfull motor som snabbt och effektivt pressar ut all juice ur både frukter och grönsaker. Micromesh-filtret ser till att pressa ut varenda droppe juice. Fruktköttbehållaren i bägaren gör sedan att inget fruktkött kommer i juicen. Om du hellre vill ha juice med fruktkött så tar du helt enkelt bort separatorn innan du pressar. Säkerhetsbygeln förhindrar start vid eventuell felaktig montering. Det gör användandet säkert. Och tack vare sugpropparna på undersidan står maskinen stabilt under drift. För både frukt och grönsaker Använd dina favoriter bland frukt och grönt och skapa fantastiska smaker. Skala och kärna ur apelsin och ananas och njut av exotiska smaker eller ta morötter och betor och gör nyttig och smakrik grönsaksjuice. Den medföljande karaffen placerar du vid mynningen under press och passar sedan utmärkt att ställa på bordet för alla att njuta din dryck. Stort inmatningsrör Tack vare det stora inmatningsröret placerar du enkelt frukt- och grönsaksbitar i din juicepress. Tryck sedan försiktigt ner mataren och vrid hastighetskontrollen till antingen 1 eller 2-läget beroende på bitarnas konsistens - läge 1 är lämpligt för mjuka frukter som melon, gurka, apelsin och tomat, läge 2 gör sig utmärkt för hårdare frukt och grönt som morot, äpple, selleri och betor.  Juicemaskiner 3,9 35 499 new InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Juicemaskiner