Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Starta dagen med egenpressad juice

Andersson JCR 2.1

  Art.nr: 185742
 • Effekt på 800 W
 • 2 hastigheter
 • Rostfritt stål
 • Stort inmatningsrör
 • Micromesh-filter

Recensioner

Snittbetyg
(32 st)

 • Micke1961 2015-12-30

  Prisvärd produkt

  Otroligt prisvärd. Levererar lika bra som betydligt dyrare konkurrenter. Kan varm t´rekommendera den.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Evavvvv 2015-11-29

  Måndagsexemplar

  Den jag köpte hade komponenter som satt fast och ingen kunde få loss dom.

  Hade tur jag var hemma då maskinen startade av sej själv och den började brinna när jag var i ett annat rum och tittade på TV.

  Den stod på en träbänk så lägenheten kunde ha blivit utbränd om jag inte hade varit hemma.

  Jag reklamerade apparaten och fick en ny hem utan något krångel och fick ersättningsvaran fort. Mycket bra NetonNet. Extra stjärna för reklamationen.

  Den ger mycket fruktkött i behållaren men jag kör allt två gånger och resterna av frukten använder jag i brödbakning........alltså jag är Smålänning så inget förfars.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • 2015-06-15

  För stor och för många delar

  För stor för att få plats i köket. Det är för många delar att diska. Den gör det den skall utmärkt men den kommer aldrig att användas p.g.a. ovan nämnda saker.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt
 • Tjoffsan 2015-06-01

  Motorn kraschade

  Jag köpte denna modell efter att ha läst recensionerna här. Den verkade vara pålitlig trots sitt låga pris. Den är skapligt lätt att diska, men lite rörig att förvara med alla delar när den inte får plats fullmonterad i köksskåpet.

  Efter fyra veckor kraschade motorn. Det verkar som om den inte klarar av halvfrysta grönsaker. Jag hade micrat dem innan och trodde inte det skulle bli något problem, men jag hade fel. När man juicar mjuka broccoli så försvinner nästan hela grönsaken till fruktkött och väldigt lite till juice, därav försöket att juica dem när de fortfarande var lite hårda.

  Nu ska jag reklamera hela produkten och köpa den centrifug som fick bäst i test i stället.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Saftpressaren 2015-03-24

  Utmärkt råsaftcentrifug till ett bra pris

  Andersson JCR 2.1 är en bra produkt som mer än väl ger valuta för pengarna. För 499 kronor (priset den 24/3 2015) kan man knappast ställa särskilt höga krav.

  Det som du bör tänka på är att plocka bort kärnor från frukten. Citrusfrukter måste skalas först. Grapefrukt och apelsiner är lätta att preparera. Lime och citroner är svårskalade och lämpar sig bättre i citruspressen.

  När jag gör morotssaft har jag märkt att det är ansträngande för motorn. Kör max en minut i taget och låt den vila. Skär morötterna i mindre bitar. Jag har upptäckt att detta är viktigt när man gör saft på höstmorötter.

  Äpplejuice är enkelt att göra, ta bort kärnhuset och dela varje äpple i fyra bitar.

  Har när detta skrivs ännu ej testa att göra tomatjuice. Eftersom kärnor i tomater ej ger bismak torde tomatjuice vara det enklaste att göra..

  Det som jag vill anmärka på är att bruksanvisningen som medföljer borde vara tydligare. Det står hur man monterar ihop delarna, men inte hur man plockar isär dem. Den del som namnges som "mittdel" och delen av metall ovanpå " juicepressen" sitter ganska hårt, så när du ska lossa dessa delar gör du det enklast genom att vicka på mittdelen (figur 4 i bruksanvisningen). samtidigt som drar du den rakt upp. Sedan borde det kunna gå att ladda ner bruksanvisningen (manualen) som *.pdf. Jag hoppas att bruksanvisningen blir tydligare när den revideras.

  En instruktionsfilm hade varit bra.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Kan lätt plocka av locket men sedan sitter juicefilter, förseglingsring mm fast.

  Juicepress 2015-12-19
  Avbryt
 • Hur får man isär delen med filter?! Nedre delen!

  airamnevlis 2015-11-08
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 800,0Watt
Antal hastigheter 2st
Behållare (fruktkött) 2,0liter
Behållare (juice) -
Micromesh-filter Ja
Droppstopp Nej
Reverserande funktion Nej
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 380,0 mm
Höjd 420,0 mm
Djup 220,0 mm
Vikt 4,1 kg
Övrigt
Färg Svart/Rostfritt stål
Medföljande tillbehör Manual

Produktbeskrivning

Med Andersson JCR 2.1 kan du gör dina egna nyttiga och hemmapressade juicer. Genom att pressa grönsaker och dina favoritfrukter får du möjligheten att ge dig själv en energifylld vitaminkick som start på dagen. Maskinen är utrustad med två hastigheter vilket gör att den fixar allt från apelsin- till morotsjuice. 

Färsk juice varje dag

Juicepressen är utrustad med en kraftfull motor som snabbt och effektivt pressar ut all juice ur både frukter och grönsaker. Micromesh-filtret ser till att pressa ut varenda droppe juice. Fruktköttsbehållaren i bägaren gör sedan att inget fruktkött kommer i juicen. Om du hellre vill ha juice med fruktkött så tar du helt enkelt bort separatorn innan du pressar. Säkerhetsbygeln förhindrar start vid eventuell felaktig montering. Det gör användandet säkert. Och tack vare sugpropparna på undersidan står maskinen stabilt under drift.

För både frukt och grönsaker

Använd dina favoriter bland frukt och grönt och skapa fantastiska smaker. Skala och kärna ur apelsin och ananas och njut av exotiska smaker eller ta morötter och betor och gör nyttig och smakrik grönsaksjuice. Den medföljande karaffen placerar du vid mynningen under press och passar sedan utmärkt att ställa på bordet för alla att njuta din dryck.

Stort inmatningsrör

Tack vare det stora inmatningsröret placerar du enkelt frukt- och grönsaksbitar i din juicepress. Tryck sedan försiktigt ner mataren och vrid hastighetskontrollen till antingen 1 eller 2-läget beroende på bitarnas konsistens - läge 1 är lämpligt för mjuka frukter som melon, gruka, apelsin och tomat, läge 2 gör sig utmärkt för hårdare frukt och grönt som morot, äpple, selleri och betor. 

Titta även på

Philips HR1871_HR2872 COMBI
(0 st)
 • Gör upp till 2,5 l juice på samma gång.
 • Du behöver inte skära upp frukten i förväg tack vare XXL-inmatningsröret.
 • 2 hastigheter

1 490:-

Andersson Andersson JCR 2.1 Med Andersson JCR 2.1 kan du gör dina egna nyttiga och hemmapressade juicer. Genom att pressa grönsaker och dina favoritfrukter får du möjligheten att ge dig själv en energifylld vitaminkick som start på dagen. Maskinen är utrustad med två hastigheter vilket gör att den fixar allt från apelsin- till morotsjuice.  Färsk juice varje dag Juicepressen är utrustad med en kraftfull motor som snabbt och effektivt pressar ut all juice ur både frukter och grönsaker. Micromesh-filtret ser till att pressa ut varenda droppe juice. Fruktköttsbehållaren i bägaren gör sedan att inget fruktkött kommer i juicen. Om du hellre vill ha juice med fruktkött så tar du helt enkelt bort separatorn innan du pressar. Säkerhetsbygeln förhindrar start vid eventuell felaktig montering. Det gör användandet säkert. Och tack vare sugpropparna på undersidan står maskinen stabilt under drift. För både frukt och grönsaker Använd dina favoriter bland frukt och grönt och skapa fantastiska smaker. Skala och kärna ur apelsin och ananas och njut av exotiska smaker eller ta morötter och betor och gör nyttig och smakrik grönsaksjuice. Den medföljande karaffen placerar du vid mynningen under press och passar sedan utmärkt att ställa på bordet för alla att njuta din dryck. Stort inmatningsrör Tack vare det stora inmatningsröret placerar du enkelt frukt- och grönsaksbitar i din juicepress. Tryck sedan försiktigt ner mataren och vrid hastighetskontrollen till antingen 1 eller 2-läget beroende på bitarnas konsistens - läge 1 är lämpligt för mjuka frukter som melon, gruka, apelsin och tomat, läge 2 gör sig utmärkt för hårdare frukt och grönt som morot, äpple, selleri och betor.  Juicemaskiner 3,9 32 499,0000 new InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskin
 3. Juicemaskiner