Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärda, bekväma in-ear hörlurar med platt kabel

JAYS a-Jays Four Black iOS

  Art.nr: 147974
 • Hög ljudprestanda
 • Volym- och musikkontroll direkt på sladden
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Trasselfri, platt sladd
 • Vinklad kontakt tar mindre plats i fickan

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(30 st)

 • FriskaVindar 2016-01-25
  Topp 1000 skribent

  Många fel..

  Till att börja med måste jag bara säga att själva byggkvaliten är toppen, bra känsla av kvalité. Ljudet är också bra när luren sitter perfekt i örat och man sitter still. Men tyvärr för många nackdelar:

  - Den trasselfria sladden avger hemska oljud bara man rör på huvudet
  - Sitter inte lurarna helt perfekt i örat så försvinner all bas
  - Diskanten är elak, och höjer man volymen lite en stund så har man ett otäckt tjut i öronen sen
  - Microfonen var enligt dom jag pratat med i telefon inte så bra kvalité på

  Jag tänkte ha lurarna på gymmet, men dom här problemen, plus att lurarna gärna flyger ur öronen för minsta lilla, gjorde dom totalt värdelösa för gymmet.

  Eller
  Avbryt
 • SaraOnline 2015-06-03

  Perfekt ljud och bekväma

  Jag har haft a-Jays de senaste 5 åren och bara älskar dem. Aldrig något jättetrassel med sladdarna eftersom de är platta och lite grövre än vanliga, det gör också att de tål mer slitage. Ljudet är jättebra och perfekt att man kan höja och sänka på sladden, men även svara i telefon och stänga av och starta. Jag har provat A-Jays Five en sväng men Four sitter mycket bättre i mina öron och sladden är lite mjukare än på Five.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jodi 2015-01-13

  Sköna och bra ljud

  Det är ett bra ljud i lurarna och de olika stora kuddarna gör det enkelt att få en bra komfort.

  Det enda negativa är att fjärrkontrollen och plastdelen där sladdarna går ihop blir lätt tunga och kan få hörlurarna att ramla ur öronen.

  Annars bara positivt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • SEB53 2015-01-07

  JAYS a-Jays Four - Black

  Det var helt okey att prata med men var inte bra att lyssna musik,

  Eller
  Avbryt
 • 2014-06-26

  Bra ljud utan trassel!

  Förvånandsvärt bra ljud/tryck för ett par hörlurar.

  Det enda negativa är att de stundtals kan vara svårplacerade i örat. Man märker av en viss ljudskillnad om man inte får in dom korrekt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hur funkar dom till Samsung? närmare Galaxy Mega 6.3? MVH Oskar

  2014-08-21
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, dessa hörlurar är anpassade för iPhone vilket gör att det kan uppkomma problem om man skulle använda knapparna (sänka och höja volym). Jag skulle inte rekommendera dig att köpa dessa till en android-telefon.

   SebastianNetOnNet 2014-10-03
  • De tillverkas till både iOS och Android. iPhone har bara en enkel stickkontakt medan jag tror att Android har någon annan hörlurskoppling så kolla det innan du beställer!

   SaraOnline 2015-06-03
 • Enligt annonsen fungerar lurarna endast till apple-produkter. Jag har dock fått för mig att en vän har haft ett par jays four till en Androidmobil. Jag har själv en ny android och är sugen på dessa lurar. Finns någon som vet hur kompabiliteten är som vill hjälpa till? Tack på förhand

  felle 2012-01-23
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! JAYS a-Jays One+ är fullt kompatibla med Android telefoner. Du hittar dem på följande länk: http://www.netonnet.se/art/ljud-och-musik/horlurar/in-ear/jays-a-jaysone/163566.3196/ Lycka till! =)

   Jompa1512180 2012-01-27
  • Min erfarenhet är som så att det fungerar att lyssna, höja/sänka volym och svara i. Kortkommandon fungerar inte för android. Jag har både en iphone 4 och en samsung galaxy s3.

   Jirban 2012-08-25

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 21000 Hz
Känslighet 96 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt 14 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Fem olika silikonhöljen, manual
Färg Svart

Produktbeskrivning

JAYS är en prisad hörlurstillverkare som levererar en mycket hög prestanda för pengarna. Hörlurarna är väl genomtänka och håller en hög klass. a-JAYS Four är speciellt skapade för iPhone, iPod och iPad och har utrustats med en platt kabel istället för en vanlig, rund sladd, samt en kontroll på kabeln. kabeln är platt för att undvika kabeltrassel, öka ljudkvalitén och förlänga livslängden på produkten. Kontrollen ger dig möjlighet att navigera bland musik, styra volymen, hantera samtal och mycket mer.

Kontrollen har utrustats med det senaste inom mikrofonteknik, vilket är en digital, aktiv MEMS silikon-mikrofon som tar bort GSM- och TDMA-brus och ger en bred-bandad RF brusreducering. Detta innebär att man får en otroligt bra ljudkvalitet med minimalt brus. Mikrofonen verkar i 360 grader, vilket betyder att den upptar din röst, oavsett position

Med hörluren får man hela fem olika silikonhöljen för att man ska kunna hitta ett par som passar just sitt öra och kunna njuta av bästa möjliga ljud. Silikonhöljena är helt tvättbara för din egen bekvämlighet. Hörlurarna har utrustats med en 8,6 mm dynamisk högtalare och har ett frekvensomfång på 20 Hz - 21 000 Hz, vilket ger ett otroligt ljud för en så liten hörlur.

Kompatibilitet:

Mikrofon och kontroll
iPod nano (4:e generationen och framåt)
iPod Classic (120 GB, 160 GB)
iPod Touch (2:a generationen och framåt)
iPhone (3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S)
iPad

Endast kontroll
iPod Shuffle (3:e generationen och framåt)

Ljudet stöds av alla iPod-modeller.

Medföljande tillbehör är:
1.Siliconproppar - XXS, XS, S, M, L

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Marshall Mode - Black
(2 st)
 • Grym ljudbild
 • Perfekt passform
 • 4 olika storlekar av öronproppar

349:-

JAYS JAYS a-Jays Four Black iOS T00075 JAYS är en prisad hörlurstillverkare som levererar en mycket hög prestanda för pengarna. Hörlurarna är väl genomtänka och håller en hög klass. a-JAYS Four är speciellt skapade för iPhone, iPod och iPad och har utrustats med en platt kabel istället för en vanlig, rund sladd, samt en kontroll på kabeln. kabeln är platt för att undvika kabeltrassel, öka ljudkvalitén och förlänga livslängden på produkten. Kontrollen ger dig möjlighet att navigera bland musik, styra volymen, hantera samtal och mycket mer.Kontrollen har utrustats med det senaste inom mikrofonteknik, vilket är en digital, aktiv MEMS silikon-mikrofon som tar bort GSM- och TDMA-brus och ger en bred-bandad RF brusreducering. Detta innebär att man får en otroligt bra ljudkvalitet med minimalt brus. Mikrofonen verkar i 360 grader, vilket betyder att den upptar din röst, oavsett positionMed hörluren får man hela fem olika silikonhöljen för att man ska kunna hitta ett par som passar just sitt öra och kunna njuta av bästa möjliga ljud. Silikonhöljena är helt tvättbara för din egen bekvämlighet. Hörlurarna har utrustats med en 8,6 mm dynamisk högtalare och har ett frekvensomfång på 20 Hz - 21 000 Hz, vilket ger ett otroligt ljud för en så liten hörlur.Kompatibilitet:Mikrofon och kontrolliPod nano (4:e generationen och framåt)iPod Classic (120 GB, 160 GB)iPod Touch (2:a generationen och framåt)iPhone (3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S)iPadEndast kontrolliPod Shuffle (3:e generationen och framåt)Ljudet stöds av alla iPod-modeller.Medföljande tillbehör är:1.Siliconproppar - XXS, XS, S, M, L In-ear 3,7 30 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. In-ear