Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luta dig tillbaka och låt roboten göra jobbet

Neato XV Signature Pro

  Art.nr: 192060
 • 360 graders laserstyrd navigation
 • Minnesfunktion för rengjorda ytor
 • RPS - intelligent rumsmätning
 • Undviker inredning och andra hinder
 • Trappsensor

Recensioner

Snittbetyg
(68 st)

 • PetterHanss 2015-11-24

  inte rätt modell eller märke till mig

  Jag har varit Neato fan , och ägde flera av dem , eftersom de första modellerna kom ut på marknaden för flera år sedan . och senare XV Signatur Pro

  Jag har alltid varit rimlig nöjda med Neatos produkter , och jag rekommenderar dem .

  Jag blev först medveten om konkurrenten Irobot för några månader sedan , och efter en del efterforskningar av sina produkter , bestämde jag mig för att köpa en Irobot Roomba 700 series också. Och jag måste erkänna att jag aldrig har varit lyckligare med en robotdammsugare än jag med Irobot Roomba. Det har verkligen imponerat på mig på alla områden::

  Sug / rengöringsförmåga
  navigering
  Material och byggkvalitet
  Hepa filter
  Dirt Detect

  Jag är ganska säker på att min nästa robotdammsugare också kommer att bli en Irobot Roomba:-)
  Då jag desvværre inte kan rekommendera detta Neato dammsugare mer .

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Avbryt
 • Bellahella 2015-11-17

  Finns mer att önska

  En rätt ok dammsugare, men jag saknar en borste som som vispar in dammet från hörnen och runt bordsben. Det fanns på vår förra iRobot Roomba. Fördelen med Neaton är att den dammsuger efter ett visst mönster och tar hela rummet och inte irrar omkring planlöst som andra robotdammsugare kan göra. Den suger t.o.m. bättre än vår centraldammsugare. Testade detta i sovrummet där vi har heltäckningsmatta. Efter att ha städat ordentligt körde jag en runda med Neaton och till min förvåning hittade den massor med damm, så den är väldigt effektiv där den kommer åt.
  Vi kör vår Neato varje dag i kök och hall, eftersom vi har en liten hund som grusar och hårar ner och det fungerar den perfekt till. Sen städar jag ordentligt en gång i veckan ändå. Men det är skönt att slippa göra det varje dag.
  Nackdelar som jag upplevt med Neato är att den blev "blind" en dag och jag torkade av den med både våt och torr trasa utan att det hjälpte. Topsade sensorerna utan resultat och stängde av den och satte på den utan att det hjälpte. Sen dammsög jag av hela Neaton och sen fungerade den igen.
  En annan gång missade den att städa hallen, den tycktes ha glömt bort hur rummen ser ut. Jag ställde ut den i hallen, men den tog bara lite grann och sa att den var klar. Nästa dag fungerade den som vanligt. En annan nackdel är att den låter rätt mycket, fast det brukar ju hänga ihop med bra sugeffekt, så det får man väl acceptera. Jag startar den innan jag går ut, så ljudet stör inte mig speciellt. Jag ställer alltid upp köksstolarna, så att Neaton kommer åt ordentligt under bordet. Skulle önska att det gick att programmera den att gå två gånger om dagen.
  Fördelar är att den är väldigt försiktig runt möbler och hundens vattenskål. Den skaver inga möbler och det finns filter och borstar att köpa till, så man kan byta dem vid behov.
  Men i det stora hela är det en ok dammsugare som underlättar vardagen, kanske något dyr.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Rejsputte 2015-11-12

  Nummer två...

  Som rubriken säger startar upp tvåan nu. Ettan gick bara en vecka men fungerade perfekt under den veckan sedan fick den någon plötsligt hjärnsläpp och gick aldrig längre bort än 2 meter och städade.
  30 dagar öppet köp - servicen löste det med en ny maskin i handen direkt, tack för det Netonnet.
  Hade kunnat välja fritt en annan maskin men ger den en chans till. Städningen var över förväntan och om den missar någon punkt en dag så brukar den hitta den nästa dag så efter en vecka är det riktigt välstädat. Sen borstade upp en hel del ur mattorna vilket uppskattas. Lämnar ca 3-5cm efter väggarna men det är ju ett mindre problem, den städar varje dag så det blir mycket lite skräp som hamnar där.
  Den städar ca 100m2 hos oss men den måste kryssa runt alla möblerna så det tar den ca 1,5 timmar städtid och batteriet räcker ca 1 timme. Det innebär att den tar paus för att ladda sig en eller två ggr. Så hela städprocessen kan ta ca 4 timmar, nu gör det inte så mycket då den oftast är ensam och städar.
  Den har även USB ingång, bra när garantin är över då det är lätt att felsöka och testa funktionerna med PCn.
  När batterierna gått ned (normalt 80% kvar efter ett år) blir det att beställa nya med större kapacitet på eftermarknaden.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Sommarn 2015-10-16

  Bra i början

  Detta är en mycket bra maskin och till en början så fungerar den väldigt bra med bara vissa hinder som ställer till det men det går att lösa allteftersom. Det som däremot är irriterande är att batteriet håller i sju månader vilket innebär kortare och kortare körningar. Nu efter tio månader så tar den 15 kvadrat mellan laddningarna. Efter att ha kontaktat Neato vid sju månader så kunde han bara konstatera att garantin är på sex månader och därmed kunde/ville de inte skicka ersättningsbatterier. Jag har har gjort vad de bad mig om att göra en omstart och "lura" maskinen att det är nya batterier men detta hjälpte inte. Har hela tiden regelbundet rensat hjulen på hår så den går inte för trögt heller. Annars är själva funktionen med dammsugaren klockren och denna enklare modell tar hund och kaninhår utan problem. Det är bara batterierna som stör helheten men den är ganska viktig egenskap.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Kummin 2015-10-13

  Vi är super nöjda!

  Inget damm kvar längre och den fungerar jätte bra, synd bara att den inte kan klättra i trappor =), men det är bara ställa upp den på övervåningen och trycka på kör. Trösklar tar den sig över normal, det enda bekymret som vi stött på är tröskeln ut från toaletten den är för hög ca: 3cm resten klarar den.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Den bara stannar och vill att jag ska göra ren borsten men den stannar ändå fast jag har gjort det. Någon som vet vad jag ska göra?

  Ylvis 2015-03-08
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Tråkigt att detta ska vara så! Det låter inte bra. Om rengöring inte gör att det blir bättre kan du kontakta vår kundservice så ska de göra sitt bästa för att hjälpa dig i detta ärende.

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
 • står inget om det i mina papper har bara läst att det går att ladda ner ! men var finnes usbporten?

  BertilB 2014-07-16
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Man kopplar in enheten till datorn via USB och laddar ner senaste mjukvaran från Neatos hemsida. //Robin

   RobinJ 2014-09-11
  • Det finns en liten svart gummibit på framsidan som du får ta loss. Den är lite fyrkantig med ett streck i. Ta en liten mejsel och lyft loss skyddsbiten. Bakom den finns ett uttag. Kabel måste du köpa till separat, men jag tog en kabel som jag haft till en MP3-spelare och den funkade fint. Mycket enkel uppdatering via Neatos hemsida.

   FruC 2014-11-09
  • till ovanför till höger om displayen , på sidan sitter 2 st gummi ploppar, en för laddning och en usb port. peta bort dom

   JimmyB 2015-01-11
  • Det finns en liten gummiplugg på den sidan som man laddar mot. Där finns en mini-usb

   Helage 2015-05-13

Teknisk specifikation

Allmänt
Dammkapacitet 0,66liter
Navigeringsmetod Systematisk identifiering
Rengöringshastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kollisionssensor Ja
Trappsensor Ja
Tröskelklättring Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Virtual Wall Nej
Ljudnivå Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Drifttid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp Ni-Mh
Laddningstid 2 timmar
Automatisk laddning Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 330,0 mm
Höjd 102,0 mm
Djup 318,0 mm
Vikt 3,9 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Laddstation, Strömkabel, Manual, Snabbstartsguide, Borste, Kombineringsborste, 2 st Filter, Markörer för rumavskiljning
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Neato Signature Pro robotdammsugare har skapat en ny standard för robotdammsugarens rengöringseffektivitet, oavsett om det gäller mattor, trägolv, linoleum, klinkers eller dylikt.

Neato Signature Pro - Ger dig ett renare och hälsosammare hem

Signature Pro är efterföljaren till XV25 med samma prestanda men i ny läcker färg!

Ett högpresterande sugsystem bestående av en kraftig sugmotor, centrifugal kompressionsteknik kombinerat med ett optimerat och minimalt kompressionsrum, Helix-borste samt allergifilter garanterar en mycket effektiv dammsugning.

Signature Pro avsöker blixtsnabbt rummet efter hinder och andra föremål. Avsökningen lagras i minnet, likt en karta över rummet som Signature arbetar efter. När avsökningen är klar påbörjar den dammsuga. Neato Signature Pro kör smidigt runt alla fysiska föremål. Den arbetar för övrigt lika effektivt i ljus som i mörker. Den specialutvecklade designen innebär att Signature Pro effektivt kan rengöra längs väggar och i hörn.

Rengör enkelt flera sammanhängande rum

När Neato Signature Pro är färdig med ett rum går den automatiskt vidare till nästa. Vid behov åker Neato Signature Pro själv tillbaka till laddningsstationen för ny laddning. Eftersom roboten kommer ihåg laddningsstationens placering hittar den snabbt tillbaka, även om den arbetar i ett annat rum.

När den är laddad återvänder den till den plats där den avbröt rengöringen och återupptar dammsugningen därifrån. Robotdammsugaren kan dammsuga i ca 45-60 minuter på varje laddning.

Programmering av städprogram

Programmering av rengöringen är snabb och enkel och möjlighet finns att programmera veckans sju dagarindividuellt. Den inbyggda trappsensorn förhindrar roboten från att falla ner i trappor eller från avsatser.

Unikt borst- och filtersystem för husdjur- och allergi

Neato-modellens styrka består i att det är den enda robotdammsugaren som verkligen fungerar som en dammsugare med sug, och att den dammsuger golvet effektivt och systematiskt. Neato Signature Pro-modellen har utvecklats med en helt ny Helix-borste, som består av en kombination av borst och gummiläppar. Tillsammans med ett effektivt nyutvecklat filtersystem blir effekten att robotdammsugaren samlar upp mer än 3 gånger så många fina dammpartiklar. Den kraftigt förbättrade sug- och uppsamlingsförmågan i kombination med en tätare rengöringsfrekvens visar sig vara bättre än den manuella rengöringen, som ofta är ytlig och typiskt genomförs endast en eller två gånger i veckan.

Neato Signature Pro-modellens rengöringseffektivitet gör att den passar särskilt väl för personer med husdjur och för dem som har astma och allergi, eftersom Neato är unik i sin förmåga att uppfånga allergener som dammkvalster, husdjurens hudfjäll och hår samt sporer från mögelsvampar.

Specifikationer

Innehåll

Titta även på

iRobot Roomba 775
(1 st)
 • Trösklar: Upp till 22mm, beroende på tröskelns utformning
 • 7-dagars schemaläggning
 • Optiska dammsensorer

4 790:-

Neato Neato XV Signature Pro Neato Signature Pro robotdammsugare har skapat en ny standard för robotdammsugarens rengöringseffektivitet, oavsett om det gäller mattor, trägolv, linoleum, klinkers eller dylikt.Neato Signature Pro - Ger dig ett renare och hälsosammare hemSignature Pro är efterföljaren till XV25 med samma prestanda men i ny läcker färg!Ett högpresterande sugsystem bestående av en kraftig sugmotor, centrifugal kompressionsteknik kombinerat med ett optimerat och minimalt kompressionsrum, Helix-borste samt allergifilter garanterar en mycket effektiv dammsugning.Signature Pro avsöker blixtsnabbt rummet efter hinder och andra föremål. Avsökningen lagras i minnet, likt en karta över rummet som Signature arbetar efter. När avsökningen är klar påbörjar den dammsuga. Neato Signature Pro kör smidigt runt alla fysiska föremål. Den arbetar för övrigt lika effektivt i ljus som i mörker. Den specialutvecklade designen innebär att Signature Pro effektivt kan rengöra längs väggar och i hörn.Rengör enkelt flera sammanhängande rumNär Neato Signature Pro är färdig med ett rum går den automatiskt vidare till nästa. Vid behov åker Neato Signature Pro själv tillbaka till laddningsstationen för ny laddning. Eftersom roboten kommer ihåg laddningsstationens placering hittar den snabbt tillbaka, även om den arbetar i ett annat rum.När den är laddad återvänder den till den plats där den avbröt rengöringen och återupptar dammsugningen därifrån. Robotdammsugaren kan dammsuga i ca 45-60 minuter på varje laddning.Programmering av städprogramProgrammering av rengöringen är snabb och enkel och möjlighet finns att programmera veckans sju dagarindividuellt. Den inbyggda trappsensorn förhindrar roboten från att falla ner i trappor eller från avsatser.Unikt borst- och filtersystem för husdjur- och allergiNeato-modellens styrka består i att det är den enda robotdammsugaren som verkligen fungerar som en dammsugare med sug, och att den dammsuger golvet effektivt och systematiskt. Neato Signature Pro-modellen har utvecklats med en helt ny Helix-borste, som består av en kombination av borst och gummiläppar. Tillsammans med ett effektivt nyutvecklat filtersystem blir effekten att robotdammsugaren samlar upp mer än 3 gånger så många fina dammpartiklar. Den kraftigt förbättrade sug- och uppsamlingsförmågan i kombination med en tätare rengöringsfrekvens visar sig vara bättre än den manuella rengöringen, som ofta är ytlig och typiskt genomförs endast en eller två gånger i veckan.Neato Signature Pro-modellens rengöringseffektivitet gör att den passar särskilt väl för personer med husdjur och för dem som har astma och allergi, eftersom Neato är unik i sin förmåga att uppfånga allergener som dammkvalster, husdjurens hudfjäll och hår samt sporer från mögelsvampar.SpecifikationerInnehåll Robotdammsugare 4,2 68 3290,00 new InStock