Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Mångsidig bläckstråleskrivare för hemmakontoret

Canon PIXMA TS3451 White

  Art.nr: 1016016
  • Bläckstråleskrivare
  • Skriv ut, scanna och kopiera
  • Fotoutskrift med hög upplösning
  • Easy-PhotoPrint editor
  • XL-patroner som tillval

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon PIXMA TS3451 är en multifunktionell bläckstråleskrivare som skriver ut allt från enkla dokument till färgfyllda fotografier. Med en utskrifts kvalitet på 4800 dpi och en snabb hastighet som skriver ut upp till 7,7 bilder per minut i svartvitt får du bilder av hög kvalitet som ger ett professionellt utseende. Canon PIXMA TS3451 är en prisvärd multifunktionell skrivare i stilren design som perfekt för hemmabruk.

Skriv ut direkt med mobilen

Anslut din enhet trådlöst via nätverket direkt till din skrivare, slipp krångel med långa kablar som trasslar ihop sig. Genom en WiFi-anslutning kan du även skriva ut direkt från din mobil, ta fina fotografier med din smarttelefon och föreviga dem direkt. Se till att ha fotopapper i skrivaren för att få en riktig professionell utskrift när det kommer till fotografier. 

Mer utskrifter med XL-patroner

För dig som skriver ut mycket dokument och bilder kan det vara bra att välja lite större bläckpatroner i XL-storlek. Omkretsen och storleken på patronen är den samma, däremot innehåller de mer bläck och därav räcker de längre och klarar fler utskrifter. 

Högupplösta bilder 

Med skrivaren PIXMA TS 3451 får du riktigt hög kvalitet på utskrifterna samt att den skriver ut i en snabb hastighet. Med en utskriftskvalitet på 4800 dpi och FINE-kassetteknik får du hög kvalitet samt ett professionellt utseende på utskrifterna. Med sin snabba hastighet skriver den ut upp till 7,7 sidor per minut i svartvitt/4,0 bilder per minut i färg, du behöver i stort sett inte vänta alls på att dina dokument ska skrivas ut.

Easy-PhotoPrint editor

Applikationen Easy-PhotoPrint Editor är en rolig app som hjälper dig vara kreativ med utskrifterna du gör. Applikationen är kompatibel med många olika skrivare, PIXMA-serien från Canon, använd  applikationen med olika enheter, smarttelefoner, surfplattor och även datorer. Anslut enkelt via den trådlösa anslutningen och det är bara att sätta igång med ditt kreativa skapande. Skapa utskrifter, personliga kort eller en rolig affisch och sätt din unika design på dem, dessutom kan du redigera bilder direkt i applikationen innan du publicerar dem på sociala medier.

1016016 1016016 Canon Canon PIXMA TS3451 White 4463C026 Canon PIXMA TS3451 är en multifunktionell bläckstråleskrivare som skriver ut allt från enkla dokument till färgfyllda fotografier. Med en utskrifts kvalitet på 4800 dpi och en snabb hastighet som skriver ut upp till 7,7 bilder per minut i svartvitt får du bilder av hög kvalitet som ger ett professionellt utseende. Canon PIXMA TS3451 är en prisvärd multifunktionell skrivare i stilren design som perfekt för hemmabruk.Skriv ut direkt med mobilenAnslut din enhet trådlöst via nätverket direkt till din skrivare, slipp krångel med långa kablar som trasslar ihop sig. Genom en WiFi-anslutning kan du även skriva ut direkt från din mobil, ta fina fotografier med din smarttelefon och föreviga dem direkt. Se till att ha fotopapper i skrivaren för att få en riktig professionell utskrift när det kommer till fotografier. Mer utskrifter med XL-patronerFör dig som skriver ut mycket dokument och bilder kan det vara bra att välja lite större bläckpatroner i XL-storlek. Omkretsen och storleken på patronen är den samma, däremot innehåller de mer bläck och därav räcker de längre och klarar fler utskrifter. Högupplösta bilder Med skrivaren PIXMA TS 3451 får du riktigt hög kvalitet på utskrifterna samt att den skriver ut i en snabb hastighet. Med en utskriftskvalitet på 4800 dpi och FINE-kassetteknik får du hög kvalitet samt ett professionellt utseende på utskrifterna. Med sin snabba hastighet skriver den ut upp till 7,7 sidor per minut i svartvitt/4,0 bilder per minut i färg, du behöver i stort sett inte vänta alls på att dina dokument ska skrivas ut.Easy-PhotoPrint editorApplikationen Easy-PhotoPrint Editor är en rolig app som hjälper dig vara kreativ med utskrifterna du gör. Applikationen är kompatibel med många olika skrivare, PIXMA-serien från Canon, använd  applikationen med olika enheter, smarttelefoner, surfplattor och även datorer. Anslut enkelt via den trådlösa anslutningen och det är bara att sätta igång med ditt kreativa skapande. Skapa utskrifter, personliga kort eller en rolig affisch och sätt din unika design på dem, dessutom kan du redigera bilder direkt i applikationen innan du publicerar dem på sociala medier. Bläckstråleskrivare 3 1 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Just nu
  2. Allt för hemmakontoret
  3. Skrivare
  4. Bläckstråleskrivare