Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPad Pro 11" 64 GB. Allt är nytt. Allt är skärm. Allt är möjligt.

Apple iPad Pro (3rd gen. 2018) 11" 64GB Wi-Fi Space Grey MTXN2KN/A

  Art.nr: 1006215
 • 11-tums Liquid Retina-skärm
 • Face ID
 • 802.11ac WiFi
 • iOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal
 • Upp till 10 timmars batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nya 11-tums iPad Pro har en avancerad Liquid Retina-skärm som går från kant till kant¹. Face ID så att du kan låsa upp din iPad Pro, logga in i appar och betala säkert med ett ögonkast. A12X Bionic-chippet, som är snabbare än de flesta bärbara PC-datorer och gör det enkelt att köra proffsappar. Ett batteri som räcker hela dagen³. 802.11ac WiFi.

Och över en miljon appar i App Store, även med upplevelser av förstärkt verklighet (AR). Dessutom finns nya Apple Pencil och Smart Keyboard Folio, som hjälper dig att bli ännu mer kreativ och produktiv². Du kommer att få en helt ny bild av vad iPad klarar av. Och vad en dator klarar av.

De viktigaste funktionerna

 • 11-tums Liquid Retina-skärm från kant till kant med ProMotion, True Tone och stort färgomfång¹
 • A12X Bionic-chip med Neural Engine
 • Face ID för säker autentisering och Apple Pay
 • 12 MP kamera på baksidan, 7 MP skärmkamera med TrueDepth
 • Ljudsystem med fyra högtalare och bredare stereoljud
 • 802.11ac WiFi
 • Upp till 10 timmars batteritid³
 • USB-C-port för laddning och tillbehör
 • iOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal, delade upplevelser av förstärkt verklighet och Skärmtid

Juridisk information

Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan ändras.

 1. Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som en vanlig rektangel är skärmen 11 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.
 2. Tillbehör säljs separat.
 3. Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries.

Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.


Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.

1006215 Apple Apple iPad Pro (3rd gen. 2018) 11" 64GB Wi-Fi Space Grey MTXN2KN/A MTXN2KN/A Nya 11-tums iPad Pro har en avancerad Liquid Retina-skärm som går från kant till kant¹. Face ID så att du kan låsa upp din iPad Pro, logga in i appar och betala säkert med ett ögonkast. A12X Bionic-chippet, som är snabbare än de flesta bärbara PC-datorer och gör det enkelt att köra proffsappar. Ett batteri som räcker hela dagen³. 802.11ac WiFi. Och över en miljon appar i App Store, även med upplevelser av förstärkt verklighet (AR). Dessutom finns nya Apple Pencil och Smart Keyboard Folio, som hjälper dig att bli ännu mer kreativ och produktiv². Du kommer att få en helt ny bild av vad iPad klarar av. Och vad en dator klarar av. De viktigaste funktionerna 11-tums Liquid Retina-skärm från kant till kant med ProMotion, True Tone och stort färgomfång¹A12X Bionic-chip med Neural EngineFace ID för säker autentisering och Apple Pay12 MP kamera på baksidan, 7 MP skärmkamera med TrueDepthLjudsystem med fyra högtalare och bredare stereoljud802.11ac WiFiUpp till 10 timmars batteritid³USB-C-port för laddning och tillbehöriOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal, delade upplevelser av förstärkt verklighet och Skärmtid Juridisk information Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan ändras.Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som en vanlig rektangel är skärmen 11 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.Tillbehör säljs separat.Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries. iPad Pro 7990 SEK 7990 NewCondition Discontinued
 1. Just nu
 2. Apple
 3. Apple Pro
 4. iPad Pro