Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG RGC 3.0 är en rymlig och bekväm gamingstol som passar lika bra framför datorn som på kontoret. Justera rygg- och armstöd för en skön och ergonomisk sittställning och få extra stöd med de medföljande nack- och ryggkuddarna. RGC 3.0 har en racinginspirerad design vilket innebär att stolen är utrustad med ett något fastare säte och upphöjda sidokanter. Ryggstödet är byggt kring en stålram vilket ger extra stabilitet när du spelar.  

Bekväm resårbotten

Glöm allt vad träsmak heter på nästa LAN. Mission SG RGC 3.0 är utrustade med en resårbotten (belt bending seat) som ger en fantastiskt härlig sittkomfort i jämförelse med andra stolar. Sitsen är byggd kring en stålbas vilket garanterar en robust och hållfast konstruktion samtidigt som du sitter, och spelar, som en kung. 

Tiltfunktion

Tiltfunktionen låter dig justera stolen i en mängd olika positioner och det rejäla ryggstödet kan vinklas för att du ska sitta så gött som möjligt under gaming. När du sedan vill luta dig tillbaka efter en hård match kan du gunga tillbaka både rygg och sätet med stolens unika ”rocking mechanism”. RGC 3.0 är perfekt när du vill ha en stol som funkar lika bra till spel som till avkoppling.  

Justerbart 4D armstöd

Det justerbara armstödet går att justera i 4 olika riktningar för att du ska få en så bekväm upplevelse som möjligt. Det innebär mindre belastning för armar och axlar - perfekt för dig som vill kunna koncentrera dig fullt ut på gaming utan besvär. 

4D armstöd

Klass 4 gasfjäder

Med stolens gasfjäder ställer du enkelt in önskad sitthöjd mellan 52 - 62 cm. Klass 4 innebär att fjädern är behandlad för minimalt läckage av luft, vilket i sin tur garanterar en stabil och korrekt sitthöjd. Extra stora hjul

RGC 3.0 har många förbättrade funktioner. En av dessa är stolens extra stora hjul som gör denna gamingstol stabilare och extremt lättrullad. Jämförelsevis med Missions övriga modeller har denna gamingstol störst hjul: hela 65 mm breda!

65 mm
aluminiumbas

Aluminiumbas

Denna gamingstol har en bas helt i aluminium, vilket ger stolen en robust grund som är lätt och stark. Aluminiumbasen är högblank vilket ger stolen en stilren och samtidigt robust design.

Titta även på

(1 st)
  • Ryggstöd: 85,5 cm
  • 3D-justerbart armstöd
  • Passar längre personer

2 790:-

Titta även på

(1 st)
  • Ryggstöd: 85,5 cm
  • 3D-justerbart armstöd
  • Passar längre personer

2 790:-

Mission SG Mission SG RGC 3.0 Gaming Chair Black RGC 3.0 - Black Mission SG RGC 3.0 är en rymlig och bekväm gamingstol som passar lika bra framför datorn som på kontoret. Justera rygg- och armstöd för en skön och ergonomisk sittställning och få extra stöd med de medföljande nack- och ryggkuddarna. RGC 3.0 har en racinginspirerad design vilket innebär att stolen är utrustad med ett något fastare säte och upphöjda sidokanter. Ryggstödet är byggt kring en stålram vilket ger extra stabilitet när du spelar.   Se monteringsanvisning. Bekväm resårbotten Glöm allt vad träsmak heter på nästa LAN. Mission SG RGC 3.0 är utrustade med en resårbotten (belt bending seat) som ger en fantastiskt härlig sittkomfort i jämförelse med andra stolar. Sitsen är byggd kring en stålbas vilket garanterar en robust och hållfast konstruktion samtidigt som du sitter, och spelar, som en kung.  Tiltfunktion Tiltfunktionen låter dig justera stolen i en mängd olika positioner och det rejäla ryggstödet kan vinklas för att du ska sitta så gött som möjligt under gaming. När du sedan vill luta dig tillbaka efter en hård match kan du gunga tillbaka både rygg och sätet med stolens unika ”rocking mechanism”. RGC 3.0 är perfekt när du vill ha en stol som funkar lika bra till spel som till avkoppling.   Justerbart 4D armstöd Det justerbara armstödet går att justera i 4 olika riktningar för att du ska få en så bekväm upplevelse som möjligt. Det innebär mindre belastning för armar och axlar - perfekt för dig som vill kunna koncentrera dig fullt ut på gaming utan besvär.  Klass 4 gasfjäder Med stolens gasfjäder ställer du enkelt in önskad sitthöjd mellan 52 - 62 cm. Klass 4 innebär att fjädern är behandlad för minimalt läckage av luft, vilket i sin tur garanterar en stabil och korrekt sitthöjd.  Extra stora hjul RGC 3.0 har många förbättrade funktioner. En av dessa är stolens extra stora hjul som gör denna gamingstol stabilare och extremt lättrullad. Jämförelsevis med Missions övriga modeller har denna gamingstol störst hjul: hela 65 mm breda! Aluminiumbas Denna gamingstol har en bas helt i aluminium, vilket ger stolen en robust grund som är lätt och stark. Aluminiumbasen är högblank vilket ger stolen en stilren och samtidigt robust design. Gamingstolar 4,1 10 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstolar och bord
  3. Gamingstolar