Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson TST 2.4

Brödrost med plats för två skivor och centreringsfunktion av brödet för att få en jämn rostningsgrad på hela brödskivan. Med Andersson TST 2.4 får du alltid perfekt rostade mackor till frukosten, redo att bre på marmelad och en skiva med ost.

Med design i rostfritt stål passar TST 2.4 in i alla hem. Brödrosten har en gedigen konstruktion och ger en känsla av lyx.

Defrost-funktion

Vill du inte rosta brödet så har TST 2.4 en en upptiningsfunktion som tinar brödet på nolltid.

Smulbricka

Brödrosten har en smulbricka så att du enkelt kan hålla den ren och fräsch. Dra ut smulbrickan och töm den samt skölj av den så håller det sig rent länge.

Justerbar rostningsgrad

Rostningsgraden är justerbar så att du alltid får den rostgrad du själv vill ha på ditt bröd. Knappar finns för Defrost, Stop och bullvärmning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(12 st)
  • Rostfritt stål
  • Effekt: 1600 W
  • Smulbricka

499:-

Andersson Andersson TST 2.4 Andersson TST 2.4Brödrost med plats för två skivor och centreringsfunktion av brödet för att få en jämn rostningsgrad på hela brödskivan. Med Andersson TST 2.4 får du alltid perfekt rostade mackor till frukosten, redo att bre på marmelad och en skiva med ost.Med design i rostfritt stål passar TST 2.4 in i alla hem. Brödrosten har en gedigen konstruktion och ger en känsla av lyx.Defrost-funktionVill du inte rosta brödet så har TST 2.4 en en upptiningsfunktion som tinar brödet på nolltid.SmulbrickaBrödrosten har en smulbricka så att du enkelt kan hålla den ren och fräsch. Dra ut smulbrickan och töm den samt skölj av den så håller det sig rent länge.Justerbar rostningsgradRostningsgraden är justerbar så att du alltid får den rostgrad du själv vill ha på ditt bröd. Knappar finns för Defrost, Stop och bullvärmning. Brödrost 4,4 5 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Brödrost