Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Stilfullt designad Bluetooth-högtalare med handsfree

Andersson BTX-3000

  Art.nr: 242001
 • Upp till 6 timmars speltid
 • USB- och 3,5 mm AUX-kabel ingår
 • Sammanlagd effekt på 40 Watt
 • Ta inkommande samtal
 • Strömma musik med Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med BTX-3000 får du inte bara en vanlig portabel högtalare som tillåter dig ta med dig underhållningen dit du är. Du får en trivsam och lätthanterlig enhet som som även blir en snygg och välljudande, mindre inredningsdetalj i alla hem med handsfree-funktion.

Stilfull design och praktiska egenskaper

Oavsett i hemmet, resan eller arbetet ger BTX-3000 ett bra intryck både i stil och ljud, omsluten av tyg framför de dubbla motsatta högtalarelementen med uttrycksfullt yttre och du bibehåller ändå samma klara och breda ljudåtergivning. Du väljer om du vill ansluta ljudkällan med den medföljande 3,5 mm AUX-kabeln eller trådlöst med Bluetooth. Trådlösheten ger dig full kontroll över underhållningen med en räckvidd på upp till 10 meter från din högtalare så du kan hålla dig tillgänglig om du exempelvis anslutit med din Android- eller iOS-smartphone.

Om du inte har högtalaren ansluten till strömkälla med de medföljande USB-kabeln har du möjlighet att få uppspelning i upp till 6 timmar på en laddning med full rörelsefrihet.

Full kontroll över media direkt på enheten

Använd din högtalare som handsfree vid inkommande samtal då BTX-3000 även har integrerad mikrofon.

Vid uppspelning via Bluetooth från din smartphone svarar du enkelt genom att trycka på samtalsknappen för att sedan återuppta underhållningen.

Utöver samtalskontroll har du har knappar på högtalaren som låter dig höja och sänka volymen, pausa och återuppta media och även byta ljudspår - utan att behöva hantera din smartphone eller surfplatta..

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(2 st)
 • Bluetooth för trådlös musikuppspelning
 • Kraftfullt ljud med djup bas
 • Upp till 8 timmars batteritid

749:-

Andersson Andersson BTX-3000 Med BTX-3000 får du inte bara en vanlig portabel högtalare som tillåter dig ta med dig underhållningen dit du är. Du får en trivsam och lätthanterlig enhet som som även blir en snygg och välljudande, mindre inredningsdetalj i alla hem med handsfree-funktion. Stilfull design och praktiska egenskaper Oavsett i hemmet, resan eller arbetet ger BTX-3000 ett bra intryck både i stil och ljud, omsluten av tyg framför de dubbla motsatta högtalarelementen med uttrycksfullt yttre och du bibehåller ändå samma klara och breda ljudåtergivning. Du väljer om du vill ansluta ljudkällan med den medföljande 3,5 mm AUX-kabeln eller trådlöst med Bluetooth. Trådlösheten ger dig full kontroll över underhållningen med en räckvidd på upp till 10 meter från din högtalare så du kan hålla dig tillgänglig om du exempelvis anslutit med din Android- eller iOS-smartphone. Om du inte har högtalaren ansluten till strömkälla med de medföljande USB-kabeln har du möjlighet att få uppspelning i upp till 6 timmar på en laddning med full rörelsefrihet. Full kontroll över media direkt på enheten Använd din högtalare som handsfree vid inkommande samtal då BTX-3000 även har integrerad mikrofon. Vid uppspelning via Bluetooth från din smartphone svarar du enkelt genom att trycka på samtalsknappen för att sedan återuppta underhållningen. Utöver samtalskontroll har du har knappar på högtalaren som låter dig höja och sänka volymen, pausa och återuppta media och även byta ljudspår - utan att behöva hantera din smartphone eller surfplatta.. Bluetooth-högtalare 4 1 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare