Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL T450BT är dina trivsamma och hopfällbara hörlurar du ansluter lika enkelt som du förvarar dem. Stora neodynium-element ger kraftfull bas och ljudöverföringen sker smidigt över Bluetooth med 10 meters räckvidd med god signalstyrka till din smartphone i fickan och möjligheten att kunna ta emot samtal direkt i hörlurarna.

Ljud gjort för att höras

JBL lyckas skapa en ljudåtergivning med brett frekvensomfång och djup bas med JBL Pure Bass då T450BT försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud.

Bekväma och praktiska hörlurar

Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron.

När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet.

Enkla kontroller och lång batteritid

Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar.

Titta även på

(23 st)
  • Strömma musik via Bluetooth
  • 14 timmars batteritid
  • Inbyggd mikrofon

490:-

JBL JBL T450 BT - Black JBLT450BTBLK JBL T450BT är dina trivsamma och hopfällbara hörlurar du ansluter lika enkelt som du förvarar dem. Stora neodynium-element ger kraftfull bas och ljudöverföringen sker smidigt över Bluetooth med 10 meters räckvidd med god signalstyrka till din smartphone i fickan och möjligheten att kunna ta emot samtal direkt i hörlurarna. Ljud gjort för att höras JBL lyckas skapa en ljudåtergivning med brett frekvensomfång och djup bas med JBL Pure Bass då T450BT försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud. Bekväma och praktiska hörlurar Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron. När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet. Enkla kontroller och lång batteritid Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar. Trådlösa hörlurar 4,5 2 490 SEK 490 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar