Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlöst 4.1 underhållningssystem med Bluetooth

LG SJ4R

  Art.nr: 244344
 • Surroundljud med totalt 420 watt effekt
 • HD-Audio och ASC för klart och balanserat ljud
 • Trådlös och kraftfull subwoofer
 • Strömma musik med Bluetooth
 • Utmärkt ljud oavsett TV

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG SJ4R hemmabio-paket ger dig mer än HD-ljud med utmärkt återgivning ur bara en soundbar som lätt placeras framme vid din bildvisningsyta. Med bakre högtalare och subwoofer som inte kräver anslutning till huvudenheten kan du få äkta surroundljud med bra effekt på enklast möjliga vis.

Automatisk ljudkontroll för optimal balans med Adaptive Sound Control

Med stöd för ASC justeras allt ljud i realtid så att dialogen kan hålla sig klar och tydlig när det är i fokus, samtidigt som den känner av andra frekvenser höjs subwoofern för ytterligare effekt. Allt för att du skall få ett dynamiskt och levande ljud med korrekt återgivning.

LG Auto Sound Engine hjälper även till med att få ljudnivån optimerad som även denna skapar en bra balans oberoende av nivå på volymen och du får ett jämnt ljud utan plötsliga ovälkomna överraskningar.

Utmärkt ljud i bra kvalitet

Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i 24-bit och 96 KHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16 bitar så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på.

Mer än bara din grymma 4.1 hemmabio

Utöver utmärkt ljudåtergivning till Tv-tittande med film och serier gör sig även detta system utmärkt till att lyssna på musik, bra poddar eller förstärka ljudet från klippen i mobilen. Du ansluter enkelt trådlöst med Bluetooth till SJ4R som registrerar din enhet som även automatiskt kan startas upp från sitt stand-by-läge när du startar din underhållning i din smartphone. Streama trådlöst och och rör dig fritt med din handhållna enhet lättillgänglig.

Möjlighet för omslutande surround

Tack vare den trådlösa mottagaren får du en bekymmersfri installation av de bakre högtalarna på 120 watt som bidrar till en mer omslutande upplevelse. Detsamma gäller även din kraftfulla subwoofer med effekt på 180 watt som enkelt och optimalt kan placeras ut där den gör sig bäst hos just dig.

Du får med en dedikerad fjärrkontroll för just din soundbar, men det finns även stöd för att exempelvis justera volymen på din soundbar med din TV:s fjärrkontroll om din TV stödjer tekniken.Högtalarkabel medföljer för att sammankoppla de bakre högtalarna med din subwoofer som i sin tur är trådlöst ansluten till din soundbar.

Titta även på

(0 st)
 • Kraftfullt bioljud med Dolby Atmos
 • HD-Audio med glasklart ljud
 • Djup bas med trådlös subwoofer

4 990:-

Titta även på

LG LG SJ4R SJ4R LG SJ4R hemmabio-paket ger dig mer än HD-ljud med utmärkt återgivning ur bara en soundbar som lätt placeras framme vid din bildvisningsyta. Med bakre högtalare och subwoofer som inte kräver anslutning till huvudenheten kan du få äkta surroundljud med bra effekt på enklast möjliga vis. Automatisk ljudkontroll för optimal balans med Adaptive Sound Control Med stöd för ASC justeras allt ljud i realtid så att dialogen kan hålla sig klar och tydlig när det är i fokus, samtidigt som den känner av andra frekvenser höjs subwoofern för ytterligare effekt. Allt för att du skall få ett dynamiskt och levande ljud med korrekt återgivning. LG Auto Sound Engine hjälper även till med att få ljudnivån optimerad som även denna skapar en bra balans oberoende av nivå på volymen och du får ett jämnt ljud utan plötsliga ovälkomna överraskningar. Utmärkt ljud i bra kvalitet Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i 24-bit och 96 KHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16 bitar så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på. Mer än bara din grymma 4.1 hemmabio Utöver utmärkt ljudåtergivning till Tv-tittande med film och serier gör sig även detta system utmärkt till att lyssna på musik, bra poddar eller förstärka ljudet från klippen i mobilen. Du ansluter enkelt trådlöst med Bluetooth till SJ4R som registrerar din enhet som även automatiskt kan startas upp från sitt stand-by-läge när du startar din underhållning i din smartphone. Streama trådlöst och och rör dig fritt med din handhållna enhet lättillgänglig. Möjlighet för omslutande surround Tack vare den trådlösa mottagaren får du en bekymmersfri installation av de bakre högtalarna på 120 watt som bidrar till en mer omslutande upplevelse. Detsamma gäller även din kraftfulla subwoofer med effekt på 180 watt som enkelt och optimalt kan placeras ut där den gör sig bäst hos just dig. Du får med en dedikerad fjärrkontroll för just din soundbar, men det finns även stöd för att exempelvis justera volymen på din soundbar med din TV:s fjärrkontroll om din TV stödjer tekniken.Högtalarkabel medföljer för att sammankoppla de bakre högtalarna med din subwoofer som i sin tur är trådlöst ansluten till din soundbar. Soundbar 5 1 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Soundbar