Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elements fönstersensor som registrerar fönsteraktivitet

Gigaset Elements Window Sensor

  Art.nr: 228925
  • Batteridrift - inga kablar behövs
  • Få aviseringar till mobilen
  • Vet aktuell status för ditt fönster
  • Enkel installation

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Elements trådlösa sensor "Window" placeras på ett fönster och meddelar dig om det är öppet eller stängt. Vid aktivitet skickas direkt en avisering till din mobil. Känn dig trygg med hemövervakning utan dyra abonnemang och månadsavgifter med Gigaset Elements.

Hur fungerar det?

För att Gigaset Elements hemövervakning ska fungera krävs det att man har basstationen "Base", som är navet i hela systemet. Basstationen kopplas till ditt hemnätverk (high-speed internetanslutning krävs) och tar emot information från de trådlösa sensorerna och skickar den vidare till din smartphone via tillhörande app. Appen "Gigaset Elements" är gratis och finns för både iOS och Android.
Systemet går att bygga ut med valfritt antal sensorer allt eftersom för ett komplett hemövervakningssystem där du kan känna dig trygg oavsett du är på jobbet eller ska iväg på semester.

Window

Windows monteras på fönsterramen utan borrning eller skruvar. Fäst den helt enkelt med den medföljande självhäftande tejpen. Sensorn känner sedan av aktuell status för fönstret om det är stängt, öppet eller tiltat. Skulle det stängda fönstret öppnas skickar den omedelbart en signal som kommer som avisering i din mobil. 
Med Elements Window får du full koll på dina fönster, även om du inte är hemma.

228925 Gigaset Gigaset Elements Window Sensor S30851-H2514-J101 Elements trådlösa sensor "Window" placeras på ett fönster och meddelar dig om det är öppet eller stängt. Vid aktivitet skickas direkt en avisering till din mobil. Känn dig trygg med hemövervakning utan dyra abonnemang och månadsavgifter med Gigaset Elements. Hur fungerar det? För att Gigaset Elements hemövervakning ska fungera krävs det att man har basstationen "Base", som är navet i hela systemet. Basstationen kopplas till ditt hemnätverk (high-speed internetanslutning krävs) och tar emot information från de trådlösa sensorerna och skickar den vidare till din smartphone via tillhörande app. Appen "Gigaset Elements" är gratis och finns för både iOS och Android.Systemet går att bygga ut med valfritt antal sensorer allt eftersom för ett komplett hemövervakningssystem där du kan känna dig trygg oavsett du är på jobbet eller ska iväg på semester. Window Windows monteras på fönsterramen utan borrning eller skruvar. Fäst den helt enkelt med den medföljande självhäftande tejpen. Sensorn känner sedan av aktuell status för fönstret om det är stängt, öppet eller tiltat. Skulle det stängda fönstret öppnas skickar den omedelbart en signal som kommer som avisering i din mobil. Med Elements Window får du full koll på dina fönster, även om du inte är hemma. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Okategoriserade produkter 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter