Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Små och trådlösa in-ear-hörlurar med lång batteritid

JAYS a-Six Wireless - Grey/Silver

  Art.nr: 1003712
 • Upp till 12 timmars batteritid
 • Använd din smartphones röstassistent
 • Anslut med Bluetooth
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Slipp kablar och trassel som hänger i vägen med trådlösa Jays a-Six som är ett par av världens mest kompakta hörlurar som trots allt inte skalat av prestanda för detta. Få en utmärkt batteritid trivsam rörelsefrihet och lyssna på musik, hantera telefonsamtal och ta hjälp av din smartphones röstassistent.

Unik utformning

Med exakt precisionsutskuret aluminium-hölje och innerdelen i rostfritt stål med laserutskurna hål som framhäver djupare bastoner har du inuti högkvalitativa högtalarelement som låter dig ta del av din favoritunderhållning med utmärkt ljudåtergivning.

Utmärkt rörelsefrihet med upp till 12 timmar driftstid

Kabeln till hörlurarna är enbart mellan de två hörsnäckorna som lättsamt vilar bakom din nacke och du slipper trådar längs kroppen så du kan röra dig obehindrat. Du ansluter enkelt dina hörlurar med Bluetooth till exempelvis din kompatibla iOS- eller Android-smartphone, surfplatta, TV eller laptop och det integrerade batteriet som ger upp till 12 timmar driftstid så du får lyssna mer än ladda.

Du laddar upp dina hörlurar till full kapacitet på runt 1 timme och 40 minuter, men får hela 6 timmar batteritid på bara 30 minuters laddning.

Full kontroll över musik, samtal och röstasistent

På kabeln finns även inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du behöver justera volymen eller byta spår i spellistan. Du har full kontroll samtidigt som du har kvar din smartphone i fickan eller väskan.

Hörlurarna är även kompatibla med röstassistenter som Siri och Google Assistant när du är ansluten till din smartphone och du kan även ta del av den kvarvarande batteritiden genom att bara hålla nerknappen intryckt i två sekunder för att höra nuvarande batterinivå.

Utöver hörlurar och laddkabel medföljer även fem olika storlekar av silikonpluggar för att du lätt skall hitta den perfekta passformen för just dig.

Titta även på

(96 st)
 • Upp till 4 timmars speltid
 • Anslut trådlöst med Bluetooth
 • Laddning i förvaringsfodralet

399:-

Titta även på

(96 st)
 • Upp till 4 timmars speltid
 • Anslut trådlöst med Bluetooth
 • Laddning i förvaringsfodralet

399:-

1003712 JAYS JAYS a-Six Wireless - Grey/Silver T00211 Slipp kablar och trassel som hänger i vägen med trådlösa Jays a-Six som är ett par av världens mest kompakta hörlurar som trots allt inte skalat av prestanda för detta. Få en utmärkt batteritid trivsam rörelsefrihet och lyssna på musik, hantera telefonsamtal och ta hjälp av din smartphones röstassistent. Unik utformning Med exakt precisionsutskuret aluminium-hölje och innerdelen i rostfritt stål med laserutskurna hål som framhäver djupare bastoner har du inuti högkvalitativa högtalarelement som låter dig ta del av din favoritunderhållning med utmärkt ljudåtergivning. Utmärkt rörelsefrihet med upp till 12 timmar driftstid Kabeln till hörlurarna är enbart mellan de två hörsnäckorna som lättsamt vilar bakom din nacke och du slipper trådar längs kroppen så du kan röra dig obehindrat. Du ansluter enkelt dina hörlurar med Bluetooth till exempelvis din kompatibla iOS- eller Android-smartphone, surfplatta, TV eller laptop och det integrerade batteriet som ger upp till 12 timmar driftstid så du får lyssna mer än ladda. Du laddar upp dina hörlurar till full kapacitet på runt 1 timme och 40 minuter, men får hela 6 timmar batteritid på bara 30 minuters laddning. Full kontroll över musik, samtal och röstasistent På kabeln finns även inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som inte bara låter dig hantera samtal mitt i farten, utan även när du behöver justera volymen eller byta spår i spellistan. Du har full kontroll samtidigt som du har kvar din smartphone i fickan eller väskan. Hörlurarna är även kompatibla med röstassistenter som Siri och Google Assistant när du är ansluten till din smartphone och du kan även ta del av den kvarvarande batteritiden genom att bara hålla nerknappen intryckt i två sekunder för att höra nuvarande batterinivå. Utöver hörlurar och laddkabel medföljer även fem olika storlekar av silikonpluggar för att du lätt skall hitta den perfekta passformen för just dig. Okategoriserade produkter 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter