Trådlös gamingmus med RGB och slipstream-anslutning

Corsair Ironclaw Wireless RGB

  Art.nr: 1007772
  • 18000 DPI
  • 10 programmerbara knappar
  • RGB-belysning
  • Inbyggt minne
  • Upp till 50 timmar trådlös användning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Ironclaw RGB Wireless gamingmus kombinerar en optisk sensor på18.000 DPI med 10 programmerbara knappar och konturerad form som är skulpterad speciellt för dig med lite större handstorlek. Ironclaw är med sina många knappar perfekt för dig som spelar MOBA-spel 

Inbyggt minne

Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även Ironclaw inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig musen och kopplar in den i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass.

Upp till 50 timmars batteritid

Med ett kraftfullt uppladdningsbart batteri levererar Corsair Ironclaw RGB wireless upp till 50 timmars trådlös gaming. Skulle batteriet ta slut eller du har glömt att ladda det går det bra att spela med USB-kabeln ikopplad under tiden musen laddas.

Kirurgisk precision

Med en optisk Pixart PMW3391 sensor på 18,000 DPI som kan justeras med 1 DPI per steg får du en extrem presicion och en ultimat spårning av dina rörelser med musen vilket gör Ironclaw till en idealisk gaming-mus med en förstklassig gaming-prestanda.

Programmerbara knappar

Tack vare 10 stycken fullt programmerbara knappar kan du ställa in gamingmusen efter eget tycke och smak. Detta underlättar framförallt när du spelar dina favoritspel och vill ha vissa funktioner på en specifik knapp.

Slipstream - snabb trådlös teknik

Slipstream är en trådlös teknik som minimerar fördröjning i kommunikationen mellan musen och din dator. Med Slipstream-tekniken har man en fördröjning på lite som mindre än 1 millisekund. Det gör att det känns som en trådad mus även fast du använder en trådlös. Är man inte van vid trådlös mus känns det befriande när man vant sig vid det.

iCUE

med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter.

Corsair Ironclaw RGB Wireless är utrustad med RGB i tre zoner så att du kan anpassa bbelysningen efter eget smak och tycke. Perfekt för att synca ljuset med resten av färgschemat i din gaming-rigg.

1007772 Corsair Corsair Ironclaw Wireless RGB CH-9317011-EU Corsair Ironclaw RGB Wireless gamingmus kombinerar en optisk sensor på18.000 DPI med 10 programmerbara knappar och konturerad form som är skulpterad speciellt för dig med lite större handstorlek. Ironclaw är med sina många knappar perfekt för dig som spelar MOBA-spel  Inbyggt minne Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även Ironclaw inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig musen och kopplar in den i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass. Upp till 50 timmars batteritid Med ett kraftfullt uppladdningsbart batteri levererar Corsair Ironclaw RGB wireless upp till 50 timmars trådlös gaming. Skulle batteriet ta slut eller du har glömt att ladda det går det bra att spela med USB-kabeln ikopplad under tiden musen laddas. Kirurgisk precision Med en optisk Pixart PMW3391 sensor på 18,000 DPI som kan justeras med 1 DPI per steg får du en extrem presicion och en ultimat spårning av dina rörelser med musen vilket gör Ironclaw till en idealisk gaming-mus med en förstklassig gaming-prestanda. Programmerbara knappar Tack vare 10 stycken fullt programmerbara knappar kan du ställa in gamingmusen efter eget tycke och smak. Detta underlättar framförallt när du spelar dina favoritspel och vill ha vissa funktioner på en specifik knapp. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Slipstream - snabb trådlös teknik Slipstream är en trådlös teknik som minimerar fördröjning i kommunikationen mellan musen och din dator. Med Slipstream-tekniken har man en fördröjning på lite som mindre än 1 millisekund. Det gör att det känns som en trådad mus även fast du använder en trådlös. Är man inte van vid trådlös mus känns det befriande när man vant sig vid det. iCUE med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter. Corsair Ironclaw RGB Wireless är utrustad med RGB i tre zoner så att du kan anpassa bbelysningen efter eget smak och tycke. Perfekt för att synca ljuset med resten av färgschemat i din gaming-rigg. Gamingmus 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmus