Mobiltelefon med äkta helskärm och vändbar trippelkamera

Samsung Galaxy A80 Ghost white

  Art.nr: 1007810
 • 6,7" sAMOLED-skärm utan notch
 • 8 GB RAM + 128 GB Lagring
 • Trippelkamera som fotar både framåt och bakåt
 • Fingeravtrycksläsare i skärmen
 • Samsung Pay
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy A80 presenterar en av de första displayerna som täcker precis hela framsidan utan stor kamerapanel, utan notch och utan kamerahål. Istället poppar baksidans trippelkamera upp och ger dig samma fotomöjligheter både framåt och bakåt. Utöver detta bjuder Galaxy A80 på kraftfull processor, fingeravtrycksläsare i skärmen, supersnabb laddning av ett redan långlivat batteri och den smarta betalfunktionen Samsung Pay. Resultatet är en mobiltelefon som ger dig allt du behöver och bara måste upplevas.

Samsungs nya A-serie

Samsung presenterar en helt ny serie av mobiltelefoner, eller egentligen gör de ett omtag av sin redan befintliga A-familj. A-modellerna har fått en dubbelsiffra istället och kommer i en prisstege från insteg och upp till strax under deras flaggskeppsmobiler i S-serien.Med den nya A-serien får du Samsungs banbrytande innovationer utvecklade för att möta kundernas krav och med likvärdig design som premiummodellerna. Serien tar dessutom ett stort kliv framåt i sitt segment både gällande design, skärm, kamera och prestanda. Du som har eller har haft Samsungs tidigare A- eller J-mobiler kommer märka stor skillnad i upplevelse.

Jämför alla smartphones från Samsungs A-serie här.

SuperAMOLED-skärm på hela framsidan

Se på film utan minsta lilla störning från en sensorhaka, flärp, notch eller stanshål för frontkamera. Samsung Galaxy A80 har skärm över hela framsidan med minimala ramar som ger dig en hel, obruten bild av ditt innehåll. Dessutom är skärmen 6,7" på diagonalen med hög Full HD-upplösning på 1080 x 2400 pixlar så både film och text blir skarp och tydlig. Ihop med Samsung SuperAMOLED-panel får du livliga och starka färger för att ge extra liv till din media.

Samsung Galaxy A80 med helskärmsdisplay

Trippelkamera både fram- och bak

Har du någon gång irriterat dig över att frontkameran på mobiltelefoner alltid är sämre med mer begränsade funktioner än den bakre kameran? Med Galaxy A80 behöver du inte kompromissa på varken upplösning, funktioner eller antal kameralinser när du vill vända kameran mot dig själv - A80 använder nämligen samma trippelkamera både till fram- och baksida.

Så fort du väljer att använda frontkameran åker toppen av bakstycket upp ovanför skärmen, samtidigt som kamerauppsättningen vänder runt mot framsidan. Det hela tar inte ens en sekund för att du ska får samma roliga och flexibla möjligheter att ta snygga selfies som bakåtvända foton.

Högupplöst kamera med ultravidvinkel och ToF

Samsung har inte snålat på megapixlarna och möjligheterna med sin trippelkamera till Galaxy A80 heller. Huvudkameran har en sensor på hela 48 megapixlar och stor bländare på f/2.0 som ger dig fantastisk skärpa och färgåtergivning i både solsken och sämre ljusförhållanden - allt från musikkonserter, sportmatcher eller middagen med tända ljus vid bordet. Dual Pixel-teknologi gör det möjligt att fånga stunderna även när mörkret faller på.

Kamera nummer två har en 8-megapixelssensor med bländare f/2.2. Det är en ultravidvinkellins som ger dig hela 123° bildvinkel vilket är perfekt för att få med mer och fler i bilden. Ta kort på hela kompisgänget, mer av utsikten eller interiören. Eftersom du använder samma kamera till både baksidan som till dina selfies är det också möjligt att ta härliga gruppselfies med ultravidvinkel.

Den tredje kameran är en så kallad ToF-kamera. ToF står för Time of Flight och fungerar som en 3D-scanner för att mäta exakt avstånd och bedöma djup i din bild. Det gör att du kan få ännu bättre bakgrundsoskärpa med naturligare övergång och andra kreativa effekter. ToF-kameran ger också snabbare och säkrare ansiktsigenkänning.

Samsung Galaxy A80 med vändbar trippelkamera som tar lika bra bilder framåt som bakåt

Superstadiga videos

Spela in filmer som med en proffsig actionkamera. Med sin ultravidvinkelkamera och effektiva bildstabilisering kan du filma mjuka och följsamma videoklipp med Galaxy A80, även om du går med mobilen i handen medan du spelar in.

En kamera som hjälper till

Ibland blir inte bilden som man tänkt sig, men då finns Galaxy A80 där och hjälper dig. Skulle någon råka blunda på en bild, eller om kameralinsen blivit kladdig så varnar A80 dig så du kan ta en ny bild.

Dessutom använder Galaxy A80 AI för att känna igen 30 olika motiv och scener och anpassar fotoinställningarna därefter för att ge dig bästa möjliga bild. Det har aldrig varit enklare att få bra bilder. A80 känner igen exempelvis fordon, hundar, snö, städer och text.

Mer batteritid och snabbare laddning

Samsung Galaxy A80 laddas upp från urladdad till 50% på bara en halvtimme tack vare stöd för 25 W supersnabbladdning. Ett fulladdat batteri har en kapacitet på 4000 mAh som ihop med smarta strömsparlägen ger dig ännu mer användningstid och mindre tid i laddaren.

Fingeravtrycksläsare under skärmen

Med maximerad display finns det inte plats för fysisk hemknapp med fingeravtrycksläsare på framsidan. Istället har Galaxy A80 fått en fingeravtrycksläsare integrerad under skärmen. Det gör att du fortfarande får sensorn på framsidan av telefonen, utan att det tar upp någon plats för displayen. Sensorn är helt dold när den inte används.
Du kan även låsa upp mobilen med genom att bara hålla upp den framför dig tack vare ansiktsupplåsning.

Samsung Galaxy A80 med fingeravtrycksläsare i skärmen

Processor och minne

Galaxy A80 har en åttakärnig processor och 6 GB RAM-minne som ger dig en pigg och kvick mobiltelefon med snabba uppstarter och byten mellan appar. Internminnet är på generösa 128 GB som ger plats för riktigt många bilder och filmer.

Samsung Pay

Med Samsung Pay i din Galaxy A80 kan du lämna din vanliga plånbok hemma. Samsung pay är betalfunktionen som fungerar med i stort sett alla kortterminaler i hela landet. Auktorisera köpet med ditt fingeravtryck och håll fram mobilen mot kortterminalen - så enkelt är det.Så nästa gång du ska på shoppingrunda eller köpa ett paket mjölk kan du lämna plånboken hemma och bara stoppa Samsung Galaxy A80 i fickan. Se fullständiga villkor på samsung.se/pay.

Samsung Knox

Samsung Knox är inbyggt i din mobil från start och skyddar dina privata data så fort du startar telefonen. Det ger säkerhet i flera nivåer, från hårdvara till mjukvara. Samsung Knox gör det enkelt att hantera enheter, hålla mobildata säkert och låta dig använda mobilen säkert.

Bixby

Säg hej till Bixby. Ett helt nytt sätt att använda din nya Galaxy-mobil. Du kan använda rösten, text eller pekskärmen för att säga vad du behöver eftersom Bixby förstår alla tre. Om du inte känner till namnet eller benämningen på det du söker, kan du använda kameran för att visa Bixby. 

Assistenten finns integrerad i varje aspekt av Galaxy A80, och klarar galant av det du normalt gör på telefonen och lär sig samtidigt dina användningsmönster. Fått syn på en snygg väska, möbel eller klänning som du inte vet namn eller modell på? Ta en bild och låt Bixby göra jobbet och söka upp närmaste återförsäljare.

I förpackningen

 • Samsung Galaxy A80
 • Headset
 • USB-C-kabel
 • SIM-kortsborttagningsverktyg
1007810 Samsung Samsung Galaxy A80 Ghost white SM-A805FZSDNEE Samsung Galaxy A80 presenterar en av de första displayerna som täcker precis hela framsidan utan stor kamerapanel, utan notch och utan kamerahål. Istället poppar baksidans trippelkamera upp och ger dig samma fotomöjligheter både framåt och bakåt. Utöver detta bjuder Galaxy A80 på kraftfull processor, fingeravtrycksläsare i skärmen, supersnabb laddning av ett redan långlivat batteri och den smarta betalfunktionen Samsung Pay. Resultatet är en mobiltelefon som ger dig allt du behöver och bara måste upplevas. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Samsungs nya A-serie Samsung presenterar en helt ny serie av mobiltelefoner, eller egentligen gör de ett omtag av sin redan befintliga A-familj. A-modellerna har fått en dubbelsiffra istället och kommer i en prisstege från insteg och upp till strax under deras flaggskeppsmobiler i S-serien.Med den nya A-serien får du Samsungs banbrytande innovationer utvecklade för att möta kundernas krav och med likvärdig design som premiummodellerna. Serien tar dessutom ett stort kliv framåt i sitt segment både gällande design, skärm, kamera och prestanda. Du som har eller har haft Samsungs tidigare A- eller J-mobiler kommer märka stor skillnad i upplevelse.Jämför alla smartphones från Samsungs A-serie här. SuperAMOLED-skärm på hela framsidan Se på film utan minsta lilla störning från en sensorhaka, flärp, notch eller stanshål för frontkamera. Samsung Galaxy A80 har skärm över hela framsidan med minimala ramar som ger dig en hel, obruten bild av ditt innehåll. Dessutom är skärmen 6,7" på diagonalen med hög Full HD-upplösning på 1080 x 2400 pixlar så både film och text blir skarp och tydlig. Ihop med Samsung SuperAMOLED-panel får du livliga och starka färger för att ge extra liv till din media. Trippelkamera både fram- och bak Har du någon gång irriterat dig över att frontkameran på mobiltelefoner alltid är sämre med mer begränsade funktioner än den bakre kameran? Med Galaxy A80 behöver du inte kompromissa på varken upplösning, funktioner eller antal kameralinser när du vill vända kameran mot dig själv - A80 använder nämligen samma trippelkamera både till fram- och baksida. Så fort du väljer att använda frontkameran åker toppen av bakstycket upp ovanför skärmen, samtidigt som kamerauppsättningen vänder runt mot framsidan. Det hela tar inte ens en sekund för att du ska får samma roliga och flexibla möjligheter att ta snygga selfies som bakåtvända foton. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Högupplöst kamera med ultravidvinkel och ToF Samsung har inte snålat på megapixlarna och möjligheterna med sin trippelkamera till Galaxy A80 heller. Huvudkameran har en sensor på hela 48 megapixlar och stor bländare på f/2.0 som ger dig fantastisk skärpa och färgåtergivning i både solsken och sämre ljusförhållanden - allt från musikkonserter, sportmatcher eller middagen med tända ljus vid bordet. Dual Pixel-teknologi gör det möjligt att fånga stunderna även när mörkret faller på. Kamera nummer två har en 8-megapixelssensor med bländare f/2.2. Det är en ultravidvinkellins som ger dig hela 123° bildvinkel vilket är perfekt för att få med mer och fler i bilden. Ta kort på hela kompisgänget, mer av utsikten eller interiören. Eftersom du använder samma kamera till både baksidan som till dina selfies är det också möjligt att ta härliga gruppselfies med ultravidvinkel. Den tredje kameran är en så kallad ToF-kamera. ToF står för Time of Flight och fungerar som en 3D-scanner för att mäta exakt avstånd och bedöma djup i din bild. Det gör att du kan få ännu bättre bakgrundsoskärpa med naturligare övergång och andra kreativa effekter. ToF-kameran ger också snabbare och säkrare ansiktsigenkänning. Superstadiga videos Spela in filmer som med en proffsig actionkamera. Med sin ultravidvinkelkamera och effektiva bildstabilisering kan du filma mjuka och följsamma videoklipp med Galaxy A80, även om du går med mobilen i handen medan du spelar in. En kamera som hjälper till Ibland blir inte bilden som man tänkt sig, men då finns Galaxy A80 där och hjälper dig. Skulle någon råka blunda på en bild, eller om kameralinsen blivit kladdig så varnar A80 dig så du kan ta en ny bild.Dessutom använder Galaxy A80 AI för att känna igen 30 olika motiv och scener och anpassar fotoinställningarna därefter för att ge dig bästa möjliga bild. Det har aldrig varit enklare att få bra bilder. A80 känner igen exempelvis fordon, hundar, snö, städer och text. Mer batteritid och snabbare laddning Samsung Galaxy A80 laddas upp från urladdad till 50% på bara en halvtimme tack vare stöd för 25 W supersnabbladdning. Ett fulladdat batteri har en kapacitet på 4000 mAh som ihop med smarta strömsparlägen ger dig ännu mer användningstid och mindre tid i laddaren. Fingeravtrycksläsare under skärmen Med maximerad display finns det inte plats för fysisk hemknapp med fingeravtrycksläsare på framsidan. Istället har Galaxy A80 fått en fingeravtrycksläsare integrerad under skärmen. Det gör att du fortfarande får sensorn på framsidan av telefonen, utan att det tar upp någon plats för displayen. Sensorn är helt dold när den inte används.Du kan även låsa upp mobilen med genom att bara hålla upp den framför dig tack vare ansiktsupplåsning. Processor och minne Galaxy A80 har en åttakärnig processor och 6 GB RAM-minne som ger dig en pigg och kvick mobiltelefon med snabba uppstarter och byten mellan appar. Internminnet är på generösa 128 GB som ger plats för riktigt många bilder och filmer. Samsung Pay Med Samsung Pay i din Galaxy A80 kan du lämna din vanliga plånbok hemma. Samsung pay är betalfunktionen som fungerar med i stort sett alla kortterminaler i hela landet. Auktorisera köpet med ditt fingeravtryck och håll fram mobilen mot kortterminalen - så enkelt är det.Så nästa gång du ska på shoppingrunda eller köpa ett paket mjölk kan du lämna plånboken hemma och bara stoppa Samsung Galaxy A80 i fickan. Se fullständiga villkor på samsung.se/pay. Samsung Knox Samsung Knox är inbyggt i din mobil från start och skyddar dina privata data så fort du startar telefonen. Det ger säkerhet i flera nivåer, från hårdvara till mjukvara. Samsung Knox gör det enkelt att hantera enheter, hålla mobildata säkert och låta dig använda mobilen säkert. Bixby Säg hej till Bixby. Ett helt nytt sätt att använda din nya Galaxy-mobil. Du kan använda rösten, text eller pekskärmen för att säga vad du behöver eftersom Bixby förstår alla tre. Om du inte känner till namnet eller benämningen på det du söker, kan du använda kameran för att visa Bixby.  Assistenten finns integrerad i varje aspekt av Galaxy A80, och klarar galant av det du normalt gör på telefonen och lär sig samtidigt dina användningsmönster. Fått syn på en snygg väska, möbel eller klänning som du inte vet namn eller modell på? Ta en bild och låt Bixby göra jobbet och söka upp närmaste återförsäljare. I förpackningen Samsung Galaxy A80HeadsetUSB-C-kabelSIM-kortsborttagningsverktyg Samsung 4790 SEK 4790 NewCondition Discontinued
 1. Just nu
 2. Samsung