Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Funktionsrik pulsklocka med GPS

Garmin Forerunner 35 Black

  Art.nr: 242969
 • GPS och pulsmätning
 • Koppla till din smartphone för smartaviseringar
 • Räknar steg, kalorier m.m.
 • Förprogrammerade profiler
 • Bekväm och väldesignad

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Forerunner 35 är en lättanvänd löparklocka som ger dig GPS och pulsmätning direkt vid handleden. Klockan registrerar din puls hela dagen och natten, detta med hjälp av Garmin Elevate-teknik för pulsmätning vid handleden. Du får även tillgång till en inbyggd GPS som registrerar hur långt, hur snabbt samt var du springer. Med hjälp av din smartphone får du också uppkopplade funktioner såsom smartaviseringar, automatiska överföringar till Garmin Connect, live track och musikkontroll.

Klockan är dessutom utrustad med aktivitetsmätning, vilket betyder att den kan räkna steg, kalorier och antal intensiva minuter. Ska även nämna att Forerunner 35 har förprogrammerade profiler för löpning, löpning inomhus, cykling och konditionsträning. Allt för att du ska få en så bra träningsupplevelse som möjligt.

Aktivitetsspårning

Det finns ingen anledning att inte använda din Forerunner 35 varje dag, mycket tack vare omfattande funktioner för aktivitetsspårning. De omfattar steg, kalorier, distans, sömn och intensiva minuter, för att inte nämna pulsmätning dygnet runt. Enheten kontrollerar också perioder av inaktivitet och ger dig vibrationsvarningar när det vore bra om du rörde på dig.

Gör det enkelt att träna

Forerunner 35 är slimmad och lätt vilket gör den perfekt för daglig löpning, träning och tävling. Den har inbyggd Garmin Elevate pulsmätning vid handleden samt GPS som håller reda på distans, tempo, intervall och mycket mer. Eftersom all den här statistiken fångas upp av klockan, så är klockan allt du behöver. Ingen telefon, inget pulsband - sätt bara på din Forerunner 35 och ge dig iväg.

Variera träningen

Det behöver inte vara tråkigt att hålla sig i form bara för att du gör det till en rutin. Forerunner 35 levereras med inbyggda aktivitetsprofiler för inom- och utomhusbruk, men du kan göra mycket mer än så. När du vill ha lite variation i dina dagliga rutiner kan du använda cyklingsprofilen för en cykeltur runt kvarteret, eller en konditionsprofil för ett tufft träningspass på crosstrainer.

Håll dig uppkopplad

När den är kopplad till en kompatibel smartphone har Forerunner 35 praktiska smartaviseringar direkt på handleden, tillsammans med en mängd andra onlinefunktioner. Håll kontakten med familj och vänner med hjälp av funktionen live track, där de kan följa din löpning i realtid. Forerunner 35 håller dig också uppdaterad med automatiska programuppdateringar och möjliggör musikkontroll m.m.

Titta även på

(8 st)
 • Högupplöst färgpekskärm
 • GPS-funktion
 • Inbyggda sportappar

1 790:-

Titta även på

(8 st)
 • Högupplöst färgpekskärm
 • GPS-funktion
 • Inbyggda sportappar

1 790:-

Garmin Garmin Forerunner 35 Black 010-01689-10 Garmin Forerunner 35 är en lättanvänd löparklocka som ger dig GPS och pulsmätning direkt vid handleden. Klockan registrerar din puls hela dagen och natten, detta med hjälp av Garmin Elevate-teknik för pulsmätning vid handleden. Du får även tillgång till en inbyggd GPS som registrerar hur långt, hur snabbt samt var du springer. Med hjälp av din smartphone får du också uppkopplade funktioner såsom smartaviseringar, automatiska överföringar till Garmin Connect, live track och musikkontroll. Klockan är dessutom utrustad med aktivitetsmätning, vilket betyder att den kan räkna steg, kalorier och antal intensiva minuter. Ska även nämna att Forerunner 35 har förprogrammerade profiler för löpning, löpning inomhus, cykling och konditionsträning. Allt för att du ska få en så bra träningsupplevelse som möjligt. Aktivitetsspårning Det finns ingen anledning att inte använda din Forerunner 35 varje dag, mycket tack vare omfattande funktioner för aktivitetsspårning. De omfattar steg, kalorier, distans, sömn och intensiva minuter, för att inte nämna pulsmätning dygnet runt. Enheten kontrollerar också perioder av inaktivitet och ger dig vibrationsvarningar när det vore bra om du rörde på dig. Gör det enkelt att träna Forerunner 35 är slimmad och lätt vilket gör den perfekt för daglig löpning, träning och tävling. Den har inbyggd Garmin Elevate pulsmätning vid handleden samt GPS som håller reda på distans, tempo, intervall och mycket mer. Eftersom all den här statistiken fångas upp av klockan, så är klockan allt du behöver. Ingen telefon, inget pulsband - sätt bara på din Forerunner 35 och ge dig iväg. Variera träningen Det behöver inte vara tråkigt att hålla sig i form bara för att du gör det till en rutin. Forerunner 35 levereras med inbyggda aktivitetsprofiler för inom- och utomhusbruk, men du kan göra mycket mer än så. När du vill ha lite variation i dina dagliga rutiner kan du använda cyklingsprofilen för en cykeltur runt kvarteret, eller en konditionsprofil för ett tufft träningspass på crosstrainer. Håll dig uppkopplad När den är kopplad till en kompatibel smartphone har Forerunner 35 praktiska smartaviseringar direkt på handleden, tillsammans med en mängd andra onlinefunktioner. Håll kontakten med familj och vänner med hjälp av funktionen live track, där de kan följa din löpning i realtid. Forerunner 35 håller dig också uppdaterad med automatiska programuppdateringar och möjliggör musikkontroll m.m. Hälsa & Personvård 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Just nu
 2. Sista chansen
 3. Hem & Hushåll
 4. Hälsa & Personvård