Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kamera i slimmat format med HDMI-anslutning!

Canon Digital IXUS 100is Svart

  Art.nr: 119845
 • 12,1 megapixel
 • 3x optisk zoom
 • 2,5 tums LCD-display
 • Optisk bildstabilisator
 • HD-filmning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Digital IXUS 100 IS ger exceptionell stil i ett superslimmat format. Du tar enkelt vackra bilder med en mängd intelligenta Canon-tekniker, och de kan kompletteras med imponerande HD-video.

Egenskaper
 • Superslimmad IXUS-design
 • 12,1 megapixel
 • 3,0x optisk zoom med optisk bildstabilisator
 • Smart auto-läge med teknik för motivigenkänning
 • DIGIC 4
 • Teknik för rörelseigenkänning
 • Teknik för ansiktsigenkänning
 • 2,5 tums PureColor LCD II
 • i-Contrast
 • HD-filmer (1280x720, 30 b/s) och HDMI-anslutning


IXUS-design i ett koncentrat.

Exceptionellt tunn
Digital IXUS 100 IS sätter med sitt superslimmade metallhölje en ny standard för elegant digitalkameradesign. Kombinationen av enastående slank profil och höga prestanda uppnås genom en kombination av Canon-tekniker, med två UA linser av gjutet specialglas. Välj bland fyra färger: silver, svart, rött och guld.

12,1 megapixels
Med en sensor på 12,1 megapixels kan du fånga alla motiv med en mängd detaljer Du kan göra utskrifter i affischstorlek eller beskära bilder kreativt utan att förlora den detaljskärpa som behövs för stora utskrifter.

3,0x zoom
Objektivet med 3,0x optisk zoom ger dig flexibilitet när du komponerar bilder. Canons optiska bildstabilisator, som är inbyggd i objektivet, ger skarpa bilder i hela zoomintervallet.

Motivigenkänningsteknik för enkel och bekväm fotografering
Smart auto-läget använder intelligent motivigenkänningsteknik för att fastställa motivets ljusstyrka, kontrast, avstånd från kameran och övergripande färgton. Kameran söker sedan bland hela 18 möjliga lägen, och väljer det med inställningar som är perfekta för motivet.

Bearbetning med hög hastighet
Canons DIGIC 4-processor ger exceptionell bearbetningshastighet och starttid samt utmärkt bildkvalitet och färgåtergivning. Rena bilder med många detaljer, även vid höga ISO-hastigheter, blir resultatet av avancerad brusreducering.

Mot oskärpa
Digital IXUS 100 IS bekämpar oskärpa med teknik för rörelseigenkänning. Den aktiveras i Smart auto-läget och använder en mängd tekniker för att för att fastställa både kamerans och motivets rörelse. Sedan väljs optimala ISO-inställningar för situationen automatiskt.

Teknik för ansiktsigenkänning
En serie tekniker för ansiktsigenkänning kan identifiera ansikten i en bild och justera fokus, exponering, inställning av blixt och vitbalans, för optimala resultat med naturliga hudfärger. Med blinkningsigenkänning slipper du besvikelsen när du tar bilder på människor i fel ögonblick. Med FaceSelf-timer blir det enkelt att ta gruppbilder och självporträtt, eftersom bilden tas när ett extra ansikte identifieras i bildområdet.

2,5-tums LCD-skärm
Komponera och granska bilder med en ljusstark 2,5-tums PureColor LCD II. Tack vare en bred betraktningsvinkel kan du enkelt titta på bilderna tillsammans med dina vänner.

i-Contrast
Canons i-Contrast-funktion ger förbättrad kontrast och större detaljrikedom i svåra ljusförhållanden.

HD-filmer i stereo
Skapa jämna, högkvalitativa filmer i HD (1280x720, 30 b/s) och anslut sedan HDMI-kabeln (medföljer ej) för uppspelning på HD-TV i bredbildsformat.

Följande extra tillbehör kan anskaffas till Canon Digital IXUS 100is
Väska: Mjuk läderväska DCC-1200
Digital IXUS metall- eller läderrem
Undervattenshus (40 m) WP-DC31 Undervattenshus Canon WP-DC31
Vikter för undervattenshus WW-DC1
Blixt: High Power Flash HF-DC1
Nätaggregat och batteriladdare: Nätadaptersats ACK-DC10
Övrigt: Canon HDMI-kabel HTC-100v