Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Underhållningsmaskin med 11,6" touchskärm

Acer Aspire V5-122P-42156G50nss

  Art.nr: 190438
  • 11,6" Touch 1366x768
  • AMDA series A4-1250
  • 6GB RAM 1333MHz
  • 500GB hårddisk
  • AMD Radeon™ HD 8250

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer har tagit fram en liten och smidig laptop som passar bra till de flesta enklare uppgifterna; surfa på nätet, se på film, lyssna på musik, betala räkningar med mera. Datorn har inbyggt snabbt nätverk, bluetooth 4.0 och en 11,6-tumsskärm med touch som tillsammans med Windows 8 gör den till en riktig liten underhållningsmaskin!

AMD Dual-Core

AMD's Dual-Core serien ger dig den nya generationen mobila fördelar såsom högre hastighet och inkluderar mobilitet, strömsnålhet och imponerande prestanda.

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Acer Converter Port

Acer Converter Port är en egenutvecklad port som gör att du kan utöka anslutningsmöjligheterna för din dator med hjälp av en enda kabel. Acer Converter Port stöder ett eller flera av följande via en särskild kabel: en LAN-anslutning, en extern bildskärm (VGA) och en extra USB-port. Du kan ansluta mer än en kringutrustning till Acer Converterkabel som är kompatibel med datorn.

Backlight LED

Tack vare backlight LED-teknologin och dess förmåga att snabbt återspegla ändrade ljusförhållanden blir alla bilder perfekt återgivna med optimerade färger och klarhet utan ljusläckage även i de mörkaste partierna av bildskärmen.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Bekväm att använda

Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.

Bakgrundsbelyst tangentbord

Hur många gånger har du inte suttit i ett mörkt rum och försökt träffa rätt tangenter när du skriver? Nu är problemet löst. Denna modell har upplysta tangenter som inte bara gör det läckert, utan även förenklar skrivandet avsevärt!

Microsoft Windows 8

Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.

 

Acer Acer Aspire V5-122P-42156G50nss NX.M91ED.008 Acer har tagit fram en liten och smidig laptop som passar bra till de flesta enklare uppgifterna; surfa på nätet, se på film, lyssna på musik, betala räkningar med mera. Datorn har inbyggt snabbt nätverk, bluetooth 4.0 och en 11,6-tumsskärm med touch som tillsammans med Windows 8 gör den till en riktig liten underhållningsmaskin! AMD Dual-Core AMD's Dual-Core serien ger dig den nya generationen mobila fördelar såsom högre hastighet och inkluderar mobilitet, strömsnålhet och imponerande prestanda. Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar. Acer Converter Port Acer Converter Port är en egenutvecklad port som gör att du kan utöka anslutningsmöjligheterna för din dator med hjälp av en enda kabel. Acer Converter Port stöder ett eller flera av följande via en särskild kabel: en LAN-anslutning, en extern bildskärm (VGA) och en extra USB-port. Du kan ansluta mer än en kringutrustning till Acer Converterkabel som är kompatibel med datorn. Backlight LED Tack vare backlight LED-teknologin och dess förmåga att snabbt återspegla ändrade ljusförhållanden blir alla bilder perfekt återgivna med optimerade färger och klarhet utan ljusläckage även i de mörkaste partierna av bildskärmen. Håll kontakt med vänner och familj Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. Bekväm att använda Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga. Bakgrundsbelyst tangentbord Hur många gånger har du inte suttit i ett mörkt rum och försökt träffa rätt tangenter när du skriver? Nu är problemet löst. Denna modell har upplysta tangenter som inte bara gör det läckert, utan även förenklar skrivandet avsevärt! Microsoft Windows 8 Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.   Okategoriserade produkter 4 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter