Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

16 megapixels kompakt systemkamera med stor sensor

Sony NEX-3N 16-50 Black

  Art.nr: 184682
  • 16,1 megapixlar
  • Stor sensor
  • Liten och smart design
  • Vinklingsbar skärm
  • Smarta funktioner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Sony NEX-3N är en liten spegellös systemkamera med stora möjlighteter. NEX-3N är lättanvänd men har fortfarande prestanda på proffs-nivå, vilket gör den till en väldigt mångsidig och rolig kamera. NEX-3N är utrustad med en stor APS C-sensor som har hela 16,1 megapixlar. Detta betyder att du kan ta snygga och detaljrika bilder, även i dåliga ljusförhållanden. Kameran har även en lutbar skärm vilket gör det enkelt för dig att ta egna proffsiga självporträtt. 

 

Sensor

NEX-3N har fått en stor sensor, vilket betyder att kameran har möjligheten att att släppa in mer ljus än de flesta andra kameror. Sensorn som kameran är utrustad med är en APS-C sensor i DSLR-kvalitet, detta gör att du kommer få ljusare och klarare bilder även om ljusförhållanderna inte är de bästa. En stor sensor och bilder på upp till 16,1 megapixlar är vad som kommer ta ditt fotograferande till nya höjder. 

Smart och "bärbar" design

Sonys nya NEX-3N har en väldigt resvänlig-design, detta på grund av att kameran i sig är väldigt liten plus att NEX-3N bara väger 210g. Den är slimmad, lätt och enkel att ta med sig. Trots detta så har NEX-3N i många fall samma eller mer kapacitet än så många andra DSLR-kameror, som till storleken är dubbelt så stora. 

Vinklar

Om du någon gång skulle vara ute och resa, eller på något annat sätt inte har en andra eller tredje part som kan ta en bild. Så kan NEX-3N fixa detta genom sin lutningsbara högupplösta skärm. Du vrider helt enkelt skärmen 180° för att enkelt ta den prefekta porträttbilden, resultatet ser du direkt i skärmen. Skärmen underlättar även om du vill fotografera något nära marken. istället för att lägga dig ned så kan du bara luta skärmen och sedan böja did lite lätt. 

Full HD-video

Med NEX-3N finns möjligheten att filma din stunder i Full HD-kvalitet. Det går lika bra att filma i skymning som inomhus, detta tack vare den stora APS C-sensorn som justerar inställningarna automatiskt vid förhållanden med svagt ljus. Du kan zooma in snabbt utan att du behöver oroa dig över att skärpan försämras. Det finns även möjligheten att välja mellan manuell autofokus och filmisk 25p-inspelning. Det är du som bestämer hur resultatet kommer se ut, NEX-3N är bara kameran som gör det möjligt.

Bildkomposition

För många är det svårt att få en känsla för bildkomposition, då är det också många som vill ha lite hjälp på traven. NEX-3N har en funktion för automatisk motivinramning vilket kan underlätta betydligt. Funktionen föreslår automatiskt hur din orginalbild kan beskäras. Om du sedan väljer din egna version eller kamerans, är givetvis helt upp till dig.

Sony Sony NEX-3N 16-50 Black NEX3NLB.CE Sony NEX-3N är en liten spegellös systemkamera med stora möjlighteter. NEX-3N är lättanvänd men har fortfarande prestanda på proffs-nivå, vilket gör den till en väldigt mångsidig och rolig kamera. NEX-3N är utrustad med en stor APS C-sensor som har hela 16,1 megapixlar. Detta betyder att du kan ta snygga och detaljrika bilder, även i dåliga ljusförhållanden. Kameran har även en lutbar skärm vilket gör det enkelt för dig att ta egna proffsiga självporträtt.    Sensor NEX-3N har fått en stor sensor, vilket betyder att kameran har möjligheten att att släppa in mer ljus än de flesta andra kameror. Sensorn som kameran är utrustad med är en APS-C sensor i DSLR-kvalitet, detta gör att du kommer få ljusare och klarare bilder även om ljusförhållanderna inte är de bästa. En stor sensor och bilder på upp till 16,1 megapixlar är vad som kommer ta ditt fotograferande till nya höjder.  Smart och "bärbar" design Sonys nya NEX-3N har en väldigt resvänlig-design, detta på grund av att kameran i sig är väldigt liten plus att NEX-3N bara väger 210g. Den är slimmad, lätt och enkel att ta med sig. Trots detta så har NEX-3N i många fall samma eller mer kapacitet än så många andra DSLR-kameror, som till storleken är dubbelt så stora.  Vinklar Om du någon gång skulle vara ute och resa, eller på något annat sätt inte har en andra eller tredje part som kan ta en bild. Så kan NEX-3N fixa detta genom sin lutningsbara högupplösta skärm. Du vrider helt enkelt skärmen 180° för att enkelt ta den prefekta porträttbilden, resultatet ser du direkt i skärmen. Skärmen underlättar även om du vill fotografera något nära marken. istället för att lägga dig ned så kan du bara luta skärmen och sedan böja did lite lätt.  Full HD-video Med NEX-3N finns möjligheten att filma din stunder i Full HD-kvalitet. Det går lika bra att filma i skymning som inomhus, detta tack vare den stora APS C-sensorn som justerar inställningarna automatiskt vid förhållanden med svagt ljus. Du kan zooma in snabbt utan att du behöver oroa dig över att skärpan försämras. Det finns även möjligheten att välja mellan manuell autofokus och filmisk 25p-inspelning. Det är du som bestämer hur resultatet kommer se ut, NEX-3N är bara kameran som gör det möjligt. Bildkomposition För många är det svårt att få en känsla för bildkomposition, då är det också många som vill ha lite hjälp på traven. NEX-3N har en funktion för automatisk motivinramning vilket kan underlätta betydligt. Funktionen föreslår automatiskt hur din orginalbild kan beskäras. Om du sedan väljer din egna version eller kamerans, är givetvis helt upp till dig. Okategoriserade produkter 2490 SEK 2490 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter