Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dubbel DJ-docka för den ultimata festen!

Philips FWP3200D

  Art.nr: 171441
  • Dubbel, vridbar docka
  • 300 Watt RMS
  • MAX Sound
  • Karaoke-funktion
  • iPhone-/ iPod-docka

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips FWP3200D

Den ultimata dockningsstationen med plats för dubbla enheter. Du kan spela upp musik, ladda dina enheter, mixa och scratcha musik från enheternas bibliotek.
Tillsammans med två 5,25 tums wooferhögtalare och en uteffekt på 300 W (RMS) utlovas ett högkvalitativt ljud som passar perfekt till de flesta tillställningar!

iPhone-/ iPod-docka Philips Full HD 3D Ready Med iPhone-/ iPod-dockan kan man spela upp all sin favoritmusik och få ett riktigt bra ljud tack vare dockans inbyggda högtalare, samt att man kan ladda enheten samtidigt. Spelaren har även utrustats med en 3,5 mm AUX-ingång för anslutning av MP3-spelare, mobiler och äldre iPod-modeller som saknar dockningsanslutning.

MAX Sound

Max Sound är ett ljudförbättringssystem som förstärker basen och maximerar ljudprestandan och skapar en mycket imponerande ljudupplevelse med endast 1 knapptryckning. Slutresultatet blir en märkbar förstärkning av både ljudspektra och volym, en mäktig ljudhöjning som ger nya dimensioner till alla typer av musik!

Dynamisk belysning

Krydda dina fester, födelsedagskalas och andra evenemang med enhetens dynamiska lampor. De häftiga lamporna blinkar i samma takt som låtarna du spelar och förhöjer festkänslan när du har rummet nedsläckt. Vill du inte ha lamporna tända så slår du helt enkelt av funktionen.

Karaokefunktion

Koppla in mikrofoner och sjung med till musiken. Du får möjlighet att justera volymen och göra fräcka effekter med ekokontrollen.

Fler funktioner

Med den medföljande fjärrkontrollen kan du styra enheten från hela rummet och du slipper gå tillbaka till spelaren för att byta låt. Det finns dessutom anslutningar så att du kan koppla in USB-minnen för direktuppspelning av musik.

Apple iPod/iPhone/iPad medföljer inte.

OBS! Dockningsanslutningen passar ej de nya Apple-enheterna med Lightning-anslutning, som exempelvis iPhone 5, 7:e generationens iPod nano, 4:e generationens iPad eller iPad mini.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips FWP3200D FWP3200D/12 Philips FWP3200D Den ultimata dockningsstationen med plats för dubbla enheter. Du kan spela upp musik, ladda dina enheter, mixa och scratcha musik från enheternas bibliotek. Tillsammans med två 5,25 tums wooferhögtalare och en uteffekt på 300 W (RMS) utlovas ett högkvalitativt ljud som passar perfekt till de flesta tillställningar! iPhone-/ iPod-docka Med iPhone-/ iPod-dockan kan man spela upp all sin favoritmusik och få ett riktigt bra ljud tack vare dockans inbyggda högtalare, samt att man kan ladda enheten samtidigt. Spelaren har även utrustats med en 3,5 mm AUX-ingång för anslutning av MP3-spelare, mobiler och äldre iPod-modeller som saknar dockningsanslutning. MAX Sound Max Sound är ett ljudförbättringssystem som förstärker basen och maximerar ljudprestandan och skapar en mycket imponerande ljudupplevelse med endast 1 knapptryckning. Slutresultatet blir en märkbar förstärkning av både ljudspektra och volym, en mäktig ljudhöjning som ger nya dimensioner till alla typer av musik! Dynamisk belysning Krydda dina fester, födelsedagskalas och andra evenemang med enhetens dynamiska lampor. De häftiga lamporna blinkar i samma takt som låtarna du spelar och förhöjer festkänslan när du har rummet nedsläckt. Vill du inte ha lamporna tända så slår du helt enkelt av funktionen. Karaokefunktion Koppla in mikrofoner och sjung med till musiken. Du får möjlighet att justera volymen och göra fräcka effekter med ekokontrollen. Fler funktioner Med den medföljande fjärrkontrollen kan du styra enheten från hela rummet och du slipper gå tillbaka till spelaren för att byta låt. Det finns dessutom anslutningar så att du kan koppla in USB-minnen för direktuppspelning av musik. Apple iPod/iPhone/iPad medföljer inte. OBS! Dockningsanslutningen passar ej de nya Apple-enheterna med Lightning-anslutning, som exempelvis iPhone 5, 7:e generationens iPod nano, 4:e generationens iPad eller iPad mini. Okategoriserade produkter 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter