Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt systemkamera med snabb autofokus!

Panasonic DMC-G3 14-42 Black

  Art.nr: 174070
  • 16 megapixlar
  • 14-42mm objektiv med bildstabilisator
  • 3-tums pekskärm
  • Full HD-video
  • Snabb autofokus

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic G3

Är en kompakt systemkamera som levererar fin bildkvalitet i kompakt design med en proffsig känsla. Kameran har en riktigt snabb autofokus vilket gör att du kan ta skarpa bilder på motiv i rörelse, perfekt för barnfamiljen eller sportfotografen. Den medföljande optiken har inbyggd bildstabilisator som motverkar skakningar. Det gör att du kan ta bilder med handhållen kamera och få fina resultat, även i svagt ljus. Utöver det medföljande objektivet finns det en rad andra objektiv att välja på eftersom G3 innefattas av Micro Four Thirds-standarden.

16 megapixlar
DMC-G3 har en nyutvecklad 16,0-megapixels Live MOS sensor som är perfekt för bildlagring, tack vare en lågbrusig process och en lågbrusig kretsstruktur. Med den avancerade bildbehandlingen hos Venus Engine FHD lagras alla detaljer. Det sker genom att data som hanteras med upplösningsprioritet för kanterna och NR-prioritet för den mjukare delen av bilden förenas på ett optimalt sätt. Du kan uppnå enastående bildkvalitet även i förhållanden med svagt ljus.

14-42mm objektiv med bildstabilisator
14-42mm LUMIX G VARIO med MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer) gör det enkelt att ta superskarpa bilder utan skakningsoskärpa även i svagt ljus.

3-tums pekskärm
Med den 3-tum stora pekskärmen kan du fokusera genom att peka på motivet. Tillsammans med Touch AF inklusive Pinpoint AF och MF assist ger DMC-G3 dig möjlighet att ställa in kameran snabbt och bekvämt på motivet. Fotograferingen kommer på så sätt ännu närmare dina ursprungliga ambitioner med bilden.

Full HD-video
DMC-G3 kan spela in 1 920 x 1 080 full-HD-videor med högupplösning. En stereomikrofon, utrustad med en Dolby Digital Stereo Creator, på den övre delen spelar in dynamiskt, högkvalitativt ljud. Vid filminspelningen kan du använda touch-AF, bara genom att peka på motivet ändras fokus

Snabb autofokus
DMC-G3s autofokussystem, Light Speed, kan fokusera så snabbt som på 0,1 sekunder vilket gör den till ett av världens snabbaste autofokus-system.

Låg vikt
Utan objektiv väger Panasonic DMC-G3 drygt ett halvt kilo, du kommer knappt märka att du har en systemkamera med dig.

Komplettera ditt köp

(42 st)
  • Max höjd: 151 cm
  • Ihopfälld: 58,5 cm
  • Stativgänga: 1/4" – standard

299:-

174070 Panasonic Panasonic DMC-G3 14-42 Black G3KEC-K Panasonic G3Är en kompakt systemkamera som levererar fin bildkvalitet i kompakt design med en proffsig känsla. Kameran har en riktigt snabb autofokus vilket gör att du kan ta skarpa bilder på motiv i rörelse, perfekt för barnfamiljen eller sportfotografen. Den medföljande optiken har inbyggd bildstabilisator som motverkar skakningar. Det gör att du kan ta bilder med handhållen kamera och få fina resultat, även i svagt ljus. Utöver det medföljande objektivet finns det en rad andra objektiv att välja på eftersom G3 innefattas av Micro Four Thirds-standarden.16 megapixlarDMC-G3 har en nyutvecklad 16,0-megapixels Live MOS sensor som är perfekt för bildlagring, tack vare en lågbrusig process och en lågbrusig kretsstruktur. Med den avancerade bildbehandlingen hos Venus Engine FHD lagras alla detaljer. Det sker genom att data som hanteras med upplösningsprioritet för kanterna och NR-prioritet för den mjukare delen av bilden förenas på ett optimalt sätt. Du kan uppnå enastående bildkvalitet även i förhållanden med svagt ljus.14-42mm objektiv med bildstabilisator14-42mm LUMIX G VARIO med MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer) gör det enkelt att ta superskarpa bilder utan skakningsoskärpa även i svagt ljus. 3-tums pekskärmMed den 3-tum stora pekskärmen kan du fokusera genom att peka på motivet. Tillsammans med Touch AF inklusive Pinpoint AF och MF assist ger DMC-G3 dig möjlighet att ställa in kameran snabbt och bekvämt på motivet. Fotograferingen kommer på så sätt ännu närmare dina ursprungliga ambitioner med bilden.Full HD-videoDMC-G3 kan spela in 1 920 x 1 080 full-HD-videor med högupplösning. En stereomikrofon, utrustad med en Dolby Digital Stereo Creator, på den övre delen spelar in dynamiskt, högkvalitativt ljud. Vid filminspelningen kan du använda touch-AF, bara genom att peka på motivet ändras fokusSnabb autofokusDMC-G3s autofokussystem, Light Speed, kan fokusera så snabbt som på 0,1 sekunder vilket gör den till ett av världens snabbaste autofokus-system.Låg viktUtan objektiv väger Panasonic DMC-G3 drygt ett halvt kilo, du kommer knappt märka att du har en systemkamera med dig. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter