Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lyxigt frukostpaket för en god start på dagen

Andersson Frukostpaket Mellan

  Art.nr: 188586
Exklusivt frukostpaket som både kittlar doft- och smaksinnet. Kaffebryggare, brödrost och vattenkokare.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson frukostpaket "Lyx" är precis vad den låter. Innehållande högkvalitativa, rejäla produkter som du kan ha glädje av en lång tid. Vakna upp till doften av nybryggt kaffe. Rosta brödet, applicera lite marmelad och njut av morgonen.

Kaffebryggaren

Andersson CEM 3.0 som kaffekokaren heter, är utrustad med smarta funktioner som kommer förenkla tillvaron och skapa nya möjligheter. Med automatisk avstängning slipper du oroa dig om du skulle glömma och stänga av den, den stänger nämligen av sig själv när den misstänker att du glömt av det.

Den har även en timerfunktion. Den gör att du kan förbereda kaffekokaren på kvällen, ställa in en tid då du vill att den ska gå igång, och på så vis vakna upp till doften av nybryggt kaffe. Enkelt och alldeles underbart.

Förutom detta så är den untrustad med en tydlig digital display, löstagbar filterbehållare, en automatisk värmehållningsfunktion och har en väl tilltagen kanna på 1,25 liter. 

Brödrosten

Förutom det uppenbara - att rosta bröd, så är öven brödrosten ypplig när det kommer till att tina bröd eller värma bullar. Med den inbyggda brödstället går detta som en dans och du kan bjuda på varma bullar när du får främmat.

Vattenkokaren

Föredrar du te istället för kaffet, eller vill påskynda uppkokandet av vatten till potatisen, är vattenkokaren ett bra och miljövänligt hjälpmedel. Du sparar ström i jämförelse om du skulle göra det på spisen samtidigt som det går mycket snabbare.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson Frukostpaket Mellan Andersson frukostpaket "Lyx" är precis vad den låter. Innehållande högkvalitativa, rejäla produkter som du kan ha glädje av en lång tid. Vakna upp till doften av nybryggt kaffe. Rosta brödet, applicera lite marmelad och njut av morgonen. Kaffebryggaren Andersson CEM 3.0 som kaffekokaren heter, är utrustad med smarta funktioner som kommer förenkla tillvaron och skapa nya möjligheter. Med automatisk avstängning slipper du oroa dig om du skulle glömma och stänga av den, den stänger nämligen av sig själv när den misstänker att du glömt av det. Den har även en timerfunktion. Den gör att du kan förbereda kaffekokaren på kvällen, ställa in en tid då du vill att den ska gå igång, och på så vis vakna upp till doften av nybryggt kaffe. Enkelt och alldeles underbart. Förutom detta så är den untrustad med en tydlig digital display, löstagbar filterbehållare, en automatisk värmehållningsfunktion och har en väl tilltagen kanna på 1,25 liter.  Brödrosten Förutom det uppenbara - att rosta bröd, så är öven brödrosten ypplig när det kommer till att tina bröd eller värma bullar. Med den inbyggda brödstället går detta som en dans och du kan bjuda på varma bullar när du får främmat. Vattenkokaren Föredrar du te istället för kaffet, eller vill påskynda uppkokandet av vatten till potatisen, är vattenkokaren ett bra och miljövänligt hjälpmedel. Du sparar ström i jämförelse om du skulle göra det på spisen samtidigt som det går mycket snabbare. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter