Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Full HD-videokamera med WiFi och GPS-funktioner!

Sony HDR-CX410 Black

  Art.nr: 184698
  • Full HD
  • Stor sensor
  • Balanserad optisk SteadyShot
  • GPS-funktioner
  • WiFi-kompatibel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony HDR-CX410 är en ny kraftfull videokamera med många smarta funktioner och specifikationer. Kameran är bland annat utrustad med en balanserad optisk steadyshot, som är hela 13 gånger mer effektiv än de flesta vanliga bildstabiliseringarna. Du kan enkelt filma,dela och spåra dina resor med hjälp av en inbyggd GPS och med hjälp av kamerans WiFi. Värt att nämna är även att kameran spelar in i Full HD-kvalitet, har en stor Exmor R Cmos-sensor och ett G-vidvinkelsobjektiv. Detta gör att du alltid kommer få ett mycket kvalitativt resultat, vilket motiv du än har siktat in dig på.

 

Sensor

Sony har valt att ge CX410 den riktigt starka sensorn Exmor R-CMOS som kommer vara till stor hjälp för dig så fort det börjar skymma. Sensorn är dubbelt så ljuskänslig som många andra vanliga sensorer, och ger ett mycket bra resultat även utan blixt. Om du är trött på korniga och suddiga bilder så är CX410 något för dig.

Balanserad optisk steadyshot

CX410 är perfekt för att ta med sig till stranden eller på utflykten. Med en balanserad optisk Steadyshot kan man  nästan säga att linsenheten "svävar" inuti videokameran. Detta betyder att de filmer som kameran producerar kommer bli stadiga och skakfria, även om du skulle röra dig medan du filmar. Det är detta som gör att CX410 är så bra att ha med sig på utflykter och liknande. Nu behöver du inte längre sitta still och filma, nu finns möjligheten att vara med bland allt det roliga, och på så vis få bättre och roligare material.

GPS-funktioner

För att du ska ha möjligheten att hitta tillbaka till dina smultronställen så har Sony utrustat CX410 med inbyggd GPS-taggning. Detta betyder att kameran kan visa på en karta exakt vart fotografierna och videofilmerna togs. Det är helt enkelt bara att trycka på en markering för att spela upp den och väcka minnerna till liv.

WiFi

Med Sonys nya kameror är det även möjligt för dig att dela med dig av ditt material via WiFi. Allt du behöver är en enkel WiFi-adapter sedan kan du skicka videos trådlöst till din t.ex. smartphone eller surfplatta. Och däifrån lägg upp ditt material på nätet och sociala medier. CX410 är en kamera som är enkel att använda och är perfekt för familjen som tycker om att dela med sig av sitt material.

Fånga hela motivet

Med HDR-CX410 får du med mer i varje bildruta, och med en vidvinkel på hela 26,8 mm och en kraftfull 55x utökad zoom kan du fotografera vilket motiv som helst. Allt i från vackra närbilder på blommor och natur, till större och mäktigare motiv på avstånd. Du kommer få klara foton och högkvalitativa Full HD-filmer, vart du än befinner dig och vad du än väljer att filma/fotografera.

Sony Sony HDR-CX410 Black HDRCX410VE.CEN Sony HDR-CX410 är en ny kraftfull videokamera med många smarta funktioner och specifikationer. Kameran är bland annat utrustad med en balanserad optisk steadyshot, som är hela 13 gånger mer effektiv än de flesta vanliga bildstabiliseringarna. Du kan enkelt filma,dela och spåra dina resor med hjälp av en inbyggd GPS och med hjälp av kamerans WiFi. Värt att nämna är även att kameran spelar in i Full HD-kvalitet, har en stor Exmor R Cmos-sensor och ett G-vidvinkelsobjektiv. Detta gör att du alltid kommer få ett mycket kvalitativt resultat, vilket motiv du än har siktat in dig på.   Sensor Sony har valt att ge CX410 den riktigt starka sensorn Exmor R-CMOS som kommer vara till stor hjälp för dig så fort det börjar skymma. Sensorn är dubbelt så ljuskänslig som många andra vanliga sensorer, och ger ett mycket bra resultat även utan blixt. Om du är trött på korniga och suddiga bilder så är CX410 något för dig. Balanserad optisk steadyshot CX410 är perfekt för att ta med sig till stranden eller på utflykten. Med en balanserad optisk Steadyshot kan man  nästan säga att linsenheten "svävar" inuti videokameran. Detta betyder att de filmer som kameran producerar kommer bli stadiga och skakfria, även om du skulle röra dig medan du filmar. Det är detta som gör att CX410 är så bra att ha med sig på utflykter och liknande. Nu behöver du inte längre sitta still och filma, nu finns möjligheten att vara med bland allt det roliga, och på så vis få bättre och roligare material. GPS-funktioner För att du ska ha möjligheten att hitta tillbaka till dina smultronställen så har Sony utrustat CX410 med inbyggd GPS-taggning. Detta betyder att kameran kan visa på en karta exakt vart fotografierna och videofilmerna togs. Det är helt enkelt bara att trycka på en markering för att spela upp den och väcka minnerna till liv. WiFi Med Sonys nya kameror är det även möjligt för dig att dela med dig av ditt material via WiFi. Allt du behöver är en enkel WiFi-adapter sedan kan du skicka videos trådlöst till din t.ex. smartphone eller surfplatta. Och däifrån lägg upp ditt material på nätet och sociala medier. CX410 är en kamera som är enkel att använda och är perfekt för familjen som tycker om att dela med sig av sitt material. Fånga hela motivet Med HDR-CX410 får du med mer i varje bildruta, och med en vidvinkel på hela 26,8 mm och en kraftfull 55x utökad zoom kan du fotografera vilket motiv som helst. Allt i från vackra närbilder på blommor och natur, till större och mäktigare motiv på avstånd. Du kommer få klara foton och högkvalitativa Full HD-filmer, vart du än befinner dig och vad du än väljer att filma/fotografera. Videokamera 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Foto
  2. Videokamera