Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snygga svett- och väderresistenta sporthörlurar!

Bose SIE2i - Purple

  Art.nr: 197559
  • Balanserat ljud
  • Säker passform
  • StayHear® öronsnäckor
  • Svett- och väderresistenta
  • Reebok® sportarmband medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Anpassade för hård träning 

Ta ut dig maximalt med hörlurar som är gjorda för uppgiften. Bose® sporthörlurar är speciellt utformade för träning. De är svett- och väderresistenta, sitter bekvämt och levererar robust Bose®-ljud som håller dig igång. Denna kombination hittar du inte hos några andra sporthörlurar.

Energigivande ljud

Bose® sporthörlurar kan hjälpa dig på ett helt nytt sätt i träningen. TriPort® hörlursteknologi erbjuder ett brett ljudomfång, inklusive djupa, naturligt låga toner som ger musiken sin puls. Detta gör att du känner drivet från musiken men är ändå inte avstängd från omgivningen, vilket är ett måste när du springer utomhus.

Stabilitet och tålighet

Våra StayHear® öronsnäckor sitter säkert och bekvämt i örat, även under hård träning. Högtalarelementen är täckta med en hydrofobisk dyna som håller fukten ute, men släpper igenom ljudet. Kablar och anslutningar är optimerade för hållbarhet.

StayHear® öronsnäckor levereras i tre storlekar: små, medium och stor.

En enkel knapptryckning för både musik och samtal

SIE2i-modellen har en inbyggd fjärrkontroll som erbjuder enkel styrning av musiken på din iPhone eller iPod. Hoppa över en låt genom att trycka på en knapp. Du behöver inte röra din telefon/mp3– en perfekt funktion vid löpning. Det finns också en inbyggd mikrofon för att ta emot samtal och växla mellan samtal och musik.

Reebok® sportarmband

Bose® sporthörlurar med ett nytt praktiskt träningstillskott – det exklusiva Reebok® sportarmbandet. Den håller musikenheten på plats under träning och förvarar hörlurarna när du inte tränar. Den har till och med en separat ficka för dina nycklar. Den är tillverkad i ett töjbart material som andas och anpassar sig för att passa de flesta smartphones och MP3-spelare, och har ett beröringskänsligt fönster för enkel användning.

 

Bose Bose SIE2i - Purple 60931 Anpassade för hård träning  Ta ut dig maximalt med hörlurar som är gjorda för uppgiften. Bose® sporthörlurar är speciellt utformade för träning. De är svett- och väderresistenta, sitter bekvämt och levererar robust Bose®-ljud som håller dig igång. Denna kombination hittar du inte hos några andra sporthörlurar. Energigivande ljud Bose® sporthörlurar kan hjälpa dig på ett helt nytt sätt i träningen. TriPort® hörlursteknologi erbjuder ett brett ljudomfång, inklusive djupa, naturligt låga toner som ger musiken sin puls. Detta gör att du känner drivet från musiken men är ändå inte avstängd från omgivningen, vilket är ett måste när du springer utomhus. Stabilitet och tålighet Våra StayHear® öronsnäckor sitter säkert och bekvämt i örat, även under hård träning. Högtalarelementen är täckta med en hydrofobisk dyna som håller fukten ute, men släpper igenom ljudet. Kablar och anslutningar är optimerade för hållbarhet. StayHear® öronsnäckor levereras i tre storlekar: små, medium och stor. En enkel knapptryckning för både musik och samtal SIE2i-modellen har en inbyggd fjärrkontroll som erbjuder enkel styrning av musiken på din iPhone eller iPod. Hoppa över en låt genom att trycka på en knapp. Du behöver inte röra din telefon/mp3– en perfekt funktion vid löpning. Det finns också en inbyggd mikrofon för att ta emot samtal och växla mellan samtal och musik. Reebok® sportarmband Bose® sporthörlurar med ett nytt praktiskt träningstillskott – det exklusiva Reebok® sportarmbandet. Den håller musikenheten på plats under träning och förvarar hörlurarna när du inte tränar. Den har till och med en separat ficka för dina nycklar. Den är tillverkad i ett töjbart material som andas och anpassar sig för att passa de flesta smartphones och MP3-spelare, och har ett beröringskänsligt fönster för enkel användning.   Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter