Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snyggt gamingchassi med stort utrymme

Corsair Carbide SPEC-01

  Art.nr: 203500
 • Mid-Tower
 • Mini-ITX, Micro-ATX, ATX-stöd
 • 1 st LED-fläkt medföljer
 • 4 st 3,5-/2,5-tums platser
 • Stöd för vattenkylning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • watz 2014-09-12

  helt ok för priset

  chassit är ganska litet vilket gör kabelhanteringen på moderkortet svårt. En annan sak som var dålig var att stänga chassit efter som att kablarna tryckte ut på det så man fick trycka med hela sin kroppsvikt för att stänga det. det tog några försök.

  Eller
  Avbryt
 • Jodlight 2014-09-03

  Lagomt stort chassi.

  Om man är ute efter ett snyggt chassi som man får plats med lagomt mycket fläktar, kylning ochbling som även är prisvärt är detta chassi helt klart ett bra val.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • DANNNNNNNNNNNNNNNNNN 2014-07-31

  Bra chassi!

  Köpte denna chassi till min nya dator och jag är väldig nöjd med den. För det första att den inte tar så mycket plats och för att den är väldig snygg. Det som jag inte märkte på bilden är att ovanför powerknappen lyser det (kolla på första bilen ovanför powerknappen, den röda linijen). Det som jag tycker speciellt om lådan är att den har ett fönster och många låder som har fönster är dyra. Inne i lådan så finns det gått om utrymme för grafikkortet. En sak jag blev väldigt missnöjd va att man fick ingen adapter för 2,5" tums hårddisk (och jag som köpte en ssd) men jag fixade det genom att ta från en annan låda (cooler master). Kanske det va jag som inte fick sån adapter. Det blev med väldigt svårt att fixa det med ssd när man inte fick en manual!!! Utan man får ett litet papper om vad som ska finns i lådan. Det som va lite dumt va att man inte får en fläckt på baksidan, utan bara en LED fläckt på fram sidan men det finns många billiga och bra fläcktar så det gör inget. Man fick många skruvar och reserv skruvar så det är bra om man skulle tappa bort någon. Men annars så är lådan väldig snygg och stor .

  Snabb sammanfattning:
  FÖRDELAR

  - Snygg
  - Billig
  - Stor
  - Fönster på sidan

  NACKDELAR

  - Ingen manual
  - Ingen adapter för 2,5-tums hårddiskar (kan förekomma att det va bara jag som inte fick)
  - Ingen fläckt på baksidan

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. CC-9011050-WW
Tillverkare Corsair
Modellbeteckning Carbide SPEC-01
Typ av chassi Mid-tower
Moderkort som stöds ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Färg Svart
Kylning
Fläktplatser totalt 5st
Lediga fläktplatser 4st
Stöd för vattenkylning Ja
Värmezoner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Lediga fläktplatser
Lediga framsidan 1x 120/140 mm
Lediga baksidan 1x 120 mm
Lediga sidan Nej
Lediga botten Nej
Lediga toppen 2x 120 mm
Medföljande fläktar
Medföljande framsidan 1x 120 mm
Medföljande baksidan Nej
Medföljande sidan Nej
Medföljande botten Nej
Medföljande toppen Nej
Frontanslutningar
USB 2.0-portar 1 st
USB 3.0-portar 1 st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Minneskortläsare Nej
Expansionsplatser
5,25-tum 2st
3,5-tum 4st
2,5-tum 4st
Plats för expansionskort Nej
Kortplatser 7st
Nätaggregat
Placering Nedre delen
Max längd 230mm
Medföljande nätaggregat Nej
Chassi
Material Plast, Stål
Restartknapp Ja
Fläktkontroll Nej
Dammfilter Ja
Dörr i fronten Nej
Ljuddämpat Nej
Max höjd CPU-kylare 150mm
Max längd grafikkort 414mm
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport http://corsair.force.com/
Dimensioner och vikt
Bredd 200,0 mm
Djup 479,0 mm
Höjd 430,0 mm
Vikt 4,5 kg
Övrigt
Medföljande tillbehör Tillbehörskit med skruvar, buntband och monteringsdelar

Produktbeskrivning

Corsair Carbide SPEC-01

Ett snyggt designat chassi med smart och hållbar konstruktion, perfekt för dig som vill bygga ihop en speldator med alla grundläggande detaljer. Chassit har försett med en stor fönsterpanel där du kan beskåda alla komponenter som du väljer att installera. Desutom medföljer en LED-belyst fläkt som är förinstallerad i fronten. 

På insidan finns det plats för upp till fem fläktar, två 5,25-tums expansionsplatser och 4 kombinerade 3,5-/2,5-tums expansionsplatser för hårddisk eller SSD. Chassit har inbyggda dammfilter som är lätta att ta ur och rengöra. På framsidan finns det en USB 2.0-port och en USB 3.0-port samt en strömknapp och en resetknapp. 

Stor fönsterpanel på sidan

Den snygga designen gör sig ännu bättre när du kan beskåda dina komponenter genom fönsterpanelen på sidan av chassit. Har man ett välbyggt system så vill man visa upp det med stil. 

LED-belyst fläkt

Till chassit medföljer en LED-belyst fläkt som är monterad i chassits front. Fläkten är på 120 mm och tar in sval luft direkt över grafikkortets placering. Vill man få ännu bättre kylning kan man montera in en till 120 eller en 140 mm fläkt i fronten för dubbel effekt. 

Grym kylningspotential

Utöver de två fläktplatserna i chassits front finns det plats för ytterligare tre fläktar. Två 120 mm fläktar kan installeras i chassits övre del och en 120 mm fläkt i chassits bakre del. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Fractal Design Define R4 Black
(32 st)
 • Midi-Tower
 • ATX, Mini-ITX & mATX
 • 2 st fläktar medföljer

979:-

Corsair Corsair Carbide SPEC-01 CC-9011050-WW Corsair Carbide SPEC-01 Ett snyggt designat chassi med smart och hållbar konstruktion, perfekt för dig som vill bygga ihop en speldator med alla grundläggande detaljer. Chassit har försett med en stor fönsterpanel där du kan beskåda alla komponenter som du väljer att installera. Desutom medföljer en LED-belyst fläkt som är förinstallerad i fronten.  På insidan finns det plats för upp till fem fläktar, två 5,25-tums expansionsplatser och 4 kombinerade 3,5-/2,5-tums expansionsplatser för hårddisk eller SSD. Chassit har inbyggda dammfilter som är lätta att ta ur och rengöra. På framsidan finns det en USB 2.0-port och en USB 3.0-port samt en strömknapp och en resetknapp.  Stor fönsterpanel på sidan Den snygga designen gör sig ännu bättre när du kan beskåda dina komponenter genom fönsterpanelen på sidan av chassit. Har man ett välbyggt system så vill man visa upp det med stil.  LED-belyst fläkt Till chassit medföljer en LED-belyst fläkt som är monterad i chassits front. Fläkten är på 120 mm och tar in sval luft direkt över grafikkortets placering. Vill man få ännu bättre kylning kan man montera in en till 120 eller en 140 mm fläkt i fronten för dubbel effekt.  Grym kylningspotential Utöver de två fläktplatserna i chassits front finns det plats för ytterligare tre fläktar. Två 120 mm fläktar kan installeras i chassits övre del och en 120 mm fläkt i chassits bakre del.  Tower 4 3 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Chassi & Barebone
 3. Tower