Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dator i delar med Intel Core i5-processor med fyra kärnor!

Intel Dator i delar - Intel i5-4670K

  Art.nr: 201688
 • ASUS Z87-A
 • Intel Core i5-4670K
 • ASUS GeForce GTX780 3GB
 • Corsair CX 750 W Modular
 • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MH

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Timothy 2014-08-08

  Enkelt

  Byggde den med min kompis och grannes pappa. gick bra, förutom att vi installerade ram minnet på fel plats så de inte kunde kommunicera med Grafikkortet och vi fick inte någon bild. Det var dock ett fel på våran sida, han hade ett väldigt konstigt sätt att montera ihop saker på så det var därför det blev som det blev.

  Datorn fungerar superbra, windows 8 på, 3 grattis spel. ett stjärnkarts pogram osv. massvis med spel på, kommer dock köpa till en större hårddisk sen.

  Tr

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Dator i delar med Carbide Fractal Design R4 Chassi


Ett datorpaket med komponenter som håller hög kvalitet. Datorpaketet är utrustad 4:e generationens Intel Core i5-processor, 8 GB RAM-minne, 120GB SSD-disk, ett snyggt chassi från Fractal och mycket mer.

Intel Intel Dator i delar - Intel i5-4670K Dator i delar med Carbide Fractal Design R4 Chassi Ett datorpaket med komponenter som håller hög kvalitet. Datorpaketet är utrustad 4:e generationens Intel Core i5-processor, 8 GB RAM-minne, 120GB SSD-disk, ett snyggt chassi från Fractal och mycket mer. Okategoriserade produkter 5 1 9990 SEK 9990 NewCondition SoldOut
 1. Okategoriserade produkter