Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fabriksöverklockat GeForce GTX 780!

MSI GeForce GTX780 OC 3GB DDR5

  Art.nr: 192256
 • PCIe 3.0 x16
 • 3 GB GDDR5
 • 954 MHz klockfrekvens
 • 1006 MHz turbo
 • 2x DVI, 1x HDMI & 1 DP

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson WDK 1.0
(6 st)
 • Höj och sänk volymen med tangetbordet
 • Snabb knappar till E-post och Internet
 • Slimmad design

99:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Sweagle 2014-05-29

  Kraftigt grafikkort som klarar det mesta

  Jag köpte det här kortet när det var på rea för 3500 kr, så det kan hända att prisvärdheten är något lägre i dagsläget (4119 kr i skrivande stund).

  Jag tänkte köpa ett MSI GTX770, men slog till på det här istället. Jag kan verkligen säga att jag är nöjd med det valet. Jag har jämfört med en kompis som har det kortet, och jag lyckas i princip alltid komma upp i de eftertraktade 60 FPS:en, medan han kan halka ner en bit i vissa krävande spel (detta är på 1080p).

  Kortet håller sig hyfsat svalt och tyst även vid hög belastning, och MSIs TF-kylare är klart den bästa kylaren jag haft på ett grafikkort.

  Tyvärr räcker det kortet inte riktigt hela vägen till högsta inställningarna i alla spel i 1440p, vill man ha det bör man nog satsa på ett 780ti om man har pengarna (det vill säga ganska mycket pengar). Är man däremot, som jag, väldigt nöjd med att maxa full HD ett bra tag framöver är detta ett utmärkt köp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • smisk 2013-11-21
  Topp 1000 skribent

  Monster-grafikkort

  Missa inte denna chans att köpa ett av världens bästa grafikkort till reducerat pris (har tidigare kostat 5600kr) nu när de precis släppt nästa generation (780Ti). Just denna version från MSI är fabriksöverklockad och har en extremt tyst kylning som bara går igång när det behövs (min dator är numera *helt* tyst vid vanlig windows-surfande mm). Full belåtenhet utlovas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 912-V298-002
Tillverkare MSI
Modellbeteckning N780 TF 3GD5/OC
Prestanda
Klockfrekvens 954MHz
Klockfrekvens (turbo) 1006 MHz
Fabriksöverklockat Ja
Busstyp PCI Express 3.0 x16
Processorteknik 28 nm
CUDA-kärnor -
Max upplösning (digital) 2560x1600
Max upplösning (analog) 2560x1600
Bildskärmar som stöds 3 st
Minne
Minneskapacitet 3,0 GB
Minneshastighet 6008 MHz
Minnestyp GDDR5
Minnesbuss 384-bit
Anslutningar
VGA 1 st
DVI 2 st
DVI-typ DVI-I och DVI-D
DVI-signal Dual-link
HDMI 1 st
HDMI-version 1.4a
HDMI-typ Standard
DisplayPort 1 st
Displayport-version 1.1a
Displayport Standard
Övriga anslutningar -
Kompabilitet
OpenGL 4.3
DirectX 11.1
HDCP Ja
Shader Model 5.1
ATI-Powerplay Nej
Multi GPU-teknik SLI
Systemkrav
Min. nätaggregat 250W
Övriga systemkrav 1 GB RAM
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 3 år
Tillverkarsupport myservice@msi.com
Dimensioner och vikt
Bredd 266,0 mm
Djup 129,0 mm
Höjd 38,0 mm
Övrigt
Anslutning 6-pin + 8-pin power contacts
Medföljande tillbehör DVI - VGAadapter , installationsguide, drivrutiner på CD
Övriga funktioner gaming app

Produktbeskrivning

MSI GeForce GTX780 OC 3GB DDR5

Grafikkortet är den viktigaste faktorn för att få mer FPS när du spelar tunga spel. MSI levererar ett fabriksöverklockat GTX 780 med 3GB arbetsminne som kommer att hjälpa dig att uppnå den prestanda som du vill ha. 

Överklockad direkt från fabrik

Med ett fabriksöverklockat grafikkort från MSI är allt jobb med överklockning redan gjort direkt från fabrik. Du får ut mer prestanda från ditt kort redan från start och slipper spendera tid på att hålla koll på klockfrekvens och stabilitet på egen hand. Dessutom slipper du oroa dig för att skada grafikkortet under processen. 

GAMING-app

Med MSI:s egenutvecklade GAMING-app kan du enkelt ställa in grafikkortets prestanda i 3 olika nivåer. Kortet är inställt på Gaming Mode vid leverans. 

OC Mode - Skruvar upp klockfrekvensen och fläkthastigheten för bäst prestanda.

Gaming Mode - Ger en stabil spelupplevelse med hög klockfrekvens.

Silent Mode - Tyst läge ger en otroligt låg ljudnivå.

Avancerad grafikkortskylare

MSI har tagit fram en av branschens bästa grafikkortskylare kallad Twin Frozr IV. Dubbla fläktar som sammarbetar med ett värmeavledande aluminiumgaller samt ett värmeavledande rör ser till att ditt grafikkort håller sig svalt. 

Afterburner

MSI Afterburner är en mjukvara som tillåter dig att själv överklocka ditt grafikkort. Med ett enkelt gränssnitt som är lätt att lära sig och med integrerat benchmark-läge så att du själv kan köra tester för att kontrollera kortets prestanda. 

NVIDIA® PhysX®

Med NVIDIA® PhysX® kan du spela spel med avancerade effekter såsom explosioner och verklighetstrogna figurer med 10 snabbare växling mellan grafik- och fysikbearbetning. Detta leder till att mer komplexa effekter kan visas i realtid.

NVIDIA® GPU Boost 2.0

Med NVIDIA ® GPU Boost 2.0® höjer du prestandan ännu mer på grafikkortet. Denna teknik övervakar aktivt  tempraturen på grafikkortet för att maximera den dynamiska klockfrekvensen, detta garanterar att du alltid får den absolut bästa möjliga prestanda i varje spel.

NVIDIA® Adaptive V-Sync

Med NVIDIA® Adaptive V-Sync får du inte bara högre bildrutefrekvens utan även inga bildruteproblem. Denna teknik justerar dynamiskt V-Sync till aktuell bildrutefrekvens för bästa spelupplevelse.

 

Komplettera ditt köp

Andersson WDK 1.0
(6 st)
 • Höj och sänk volymen med tangetbordet
 • Snabb knappar till E-post och Internet
 • Slimmad design

99:-

MSI MSI GeForce GTX780 OC 3GB DDR5 N780 TF 3GD5/OC MSI GeForce GTX780 OC 3GB DDR5 Grafikkortet är den viktigaste faktorn för att få mer FPS när du spelar tunga spel. MSI levererar ett fabriksöverklockat GTX 780 med 3GB arbetsminne som kommer att hjälpa dig att uppnå den prestanda som du vill ha.  Överklockad direkt från fabrik Med ett fabriksöverklockat grafikkort från MSI är allt jobb med överklockning redan gjort direkt från fabrik. Du får ut mer prestanda från ditt kort redan från start och slipper spendera tid på att hålla koll på klockfrekvens och stabilitet på egen hand. Dessutom slipper du oroa dig för att skada grafikkortet under processen.  GAMING-app Med MSI:s egenutvecklade GAMING-app kan du enkelt ställa in grafikkortets prestanda i 3 olika nivåer. Kortet är inställt på Gaming Mode vid leverans.  OC Mode - Skruvar upp klockfrekvensen och fläkthastigheten för bäst prestanda. Gaming Mode - Ger en stabil spelupplevelse med hög klockfrekvens. Silent Mode - Tyst läge ger en otroligt låg ljudnivå. Avancerad grafikkortskylare MSI har tagit fram en av branschens bästa grafikkortskylare kallad Twin Frozr IV. Dubbla fläktar som sammarbetar med ett värmeavledande aluminiumgaller samt ett värmeavledande rör ser till att ditt grafikkort håller sig svalt.  Afterburner MSI Afterburner är en mjukvara som tillåter dig att själv överklocka ditt grafikkort. Med ett enkelt gränssnitt som är lätt att lära sig och med integrerat benchmark-läge så att du själv kan köra tester för att kontrollera kortets prestanda.  NVIDIA® PhysX® Med NVIDIA® PhysX® kan du spela spel med avancerade effekter såsom explosioner och verklighetstrogna figurer med 10 snabbare växling mellan grafik- och fysikbearbetning. Detta leder till att mer komplexa effekter kan visas i realtid. NVIDIA® GPU Boost 2.0 Med NVIDIA ® GPU Boost 2.0® höjer du prestandan ännu mer på grafikkortet. Denna teknik övervakar aktivt  tempraturen på grafikkortet för att maximera den dynamiska klockfrekvensen, detta garanterar att du alltid får den absolut bästa möjliga prestanda i varje spel. NVIDIA® Adaptive V-Sync Med NVIDIA® Adaptive V-Sync får du inte bara högre bildrutefrekvens utan även inga bildruteproblem. Denna teknik justerar dynamiskt V-Sync till aktuell bildrutefrekvens för bästa spelupplevelse.   Nvidia 5 2 2499 SEK 2499 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Grafikkort
 3. Nvidia