Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

500 GB SSD-disk med 540 MB/s läshastighet!

Samsung 840 EVO Series 500GB

  Art.nr: 190623
 • 500 GB SSD-disk
 • 540 MB/s läshastighet
 • 520 MB/s skrivhastighet
 • Hållbar design
 • Låg strömförbrukning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(20 st)

 • Deppa 2015-07-26

  Rekommenderas

  Bytte ut en gallan 5400 varvare i min Macmini från 2011 och den fick nytt liv. Enkel installation, inga problem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • BGripen 2015-04-01
  Topp 100 skribent

  Kanoon kvalitet för en rimlig peng!

  Denna disk är SUVERÄNT snabb. En av de bästa ( i hop med Intels SSD's) som för närvarande finns på marknaden!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mannow 2015-03-19

  Prisvärd prestanda lagring!

  Uppgraderade från en 128gb evo 830 och är riktigt nöjd med mitt köp utav denna mycket prisvärda SSD.
  Fungerar snabbt och felfritt med senaste firmware uppdateringen.
  Kommer att hålla mig till Samsung även i fortsättningen vad gäller SSD:er.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • DittSmeknamnHarTagits 2015-02-12

  Snabb stor och bra

  Fungerar utmärkt änsålänge. En nackdel är att Samsungs mjukvara inte klarar av Linux-partitioner.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Johansde 2015-01-31

  Superb

  Finns inget att klaga på den fungerade klockrent i min laptop och har väckt upp min dator från dom döda.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. MZ-7TE500BW
Tillverkare Samsung
Modellbeteckning 840 EVO Basic 500GB
Formfaktor 2,5"
Gränssnitt SATA 6 GB/s
Prestanda
Hårddiskstorlek 500GB
Läshastighet (Max) 540MB/s
Skrivhastighet (Max) 520 MB/s
Slumpvis läsning 4KB 97000 IOPS
Slumpvis skrivning 4KB 66000 IOPS
MTBF 1500000tim
Medföljer
Medföljande tillbehör Drivrutiner och hjälpprogram.
Medföljande programvara Samsung Magician Software
Bruksanvisning Svenska
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 3 år
Tillverkarsupport http://www.samsung.com/se/support/main/supportMain.do
Dimensioner
Bredd 69,9mm
Djup 100,0mm
Höjd 6,8mm
Vikt 53 gram
Övrigt
Övriga funktioner TRIM-support & Samsung 3-core MEX Controller.
Strömförbrukning (Max) 0,1 Watt
Strömförbrukning (standby) 0,0 Watt

Produktbeskrivning

Vad är en SSD?

En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagring vilket är en av de bästa prestandauppgraderingarna du kan göra! Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken.

En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska eller rörliga delar.

Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar.

Snabbare prestanda för dagligt bruk

Upplev signifikant förbättrad prestanda med 840-serien EVO-SSD. Samsungs nya 840-serie SSD-diskar ger dramatiskt snabbare prestanda än tidigare generation. Samsungs nya 840-serie SSD-diskar är utrustade med en ny styrenhet och programvara, viket ger 840 EVO supersnabb respons i daglig arbetsbelastning.

Pålitlig tillförlitlighet

Samsung 840 EVO erbjuder hög prestanda med ny och uppgraderad programvara med avancerad signalbehandling garanterars hög nivå av uthållighet och tillförlitlighet, samtidigt som prestandan förbättras.

Dessutom upprätthåller Samsungs Dynamic Thermal Guard en optimal arbetstemperatur i SSD-disken vilket bidrar till en längre livslängd, Samsung erbjuder även en 3-årig garantitid på EVO-serien.

Smärtfri installation med Samsung EVO

Det är nu enklare än någonsin att uppgradera till en ny Samsung EVO-SSD. Samsungs Onestop Installations Navigator är en omfattande installationsguide, Samsung Onestep erbjuder en smärtfri och smidig installation vilket gör det enkelt för dig att överföra alla dina nuvarande installerade program och filer från din gamla interna hårddisk till en större eller snabbare SSD-disk. Det program kan även överföra operativsystemet till din nya lagringsenhet.

OBS: En USB 3.0 till SATA-adapter krävs för överföring av installerade program och filer. Klicka här för att komma till denna produkt!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Samsung Samsung 840 EVO Series 500GB MZ-7TE500BW Vad är en SSD? En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagring vilket är en av de bästa prestandauppgraderingarna du kan göra! Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken. En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska eller rörliga delar. Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar. Snabbare prestanda för dagligt bruk Upplev signifikant förbättrad prestanda med 840-serien EVO-SSD. Samsungs nya 840-serie SSD-diskar ger dramatiskt snabbare prestanda än tidigare generation. Samsungs nya 840-serie SSD-diskar är utrustade med en ny styrenhet och programvara, viket ger 840 EVO supersnabb respons i daglig arbetsbelastning. Pålitlig tillförlitlighet Samsung 840 EVO erbjuder hög prestanda med ny och uppgraderad programvara med avancerad signalbehandling garanterars hög nivå av uthållighet och tillförlitlighet, samtidigt som prestandan förbättras. Dessutom upprätthåller Samsungs Dynamic Thermal Guard en optimal arbetstemperatur i SSD-disken vilket bidrar till en längre livslängd, Samsung erbjuder även en 3-årig garantitid på EVO-serien. Smärtfri installation med Samsung EVO Det är nu enklare än någonsin att uppgradera till en ny Samsung EVO-SSD. Samsungs Onestop Installations Navigator är en omfattande installationsguide, Samsung Onestep erbjuder en smärtfri och smidig installation vilket gör det enkelt för dig att överföra alla dina nuvarande installerade program och filer från din gamla interna hårddisk till en större eller snabbare SSD-disk. Det program kan även överföra operativsystemet till din nya lagringsenhet. OBS: En USB 3.0 till SATA-adapter krävs för överföring av installerade program och filer. Klicka här för att komma till denna produkt! SSD SATA 2,5 tum 5 20 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Hårddisk
 3. SSD SATA 2,5 tum