Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Spela in dina spelsessioner i Full HD!

AverMedia C285 Game Capture HD II

  Art.nr: 195164
 • Spela in spelsessioner i Full HD-kvalité
 • Playstation, Nintendo, och Xbox
 • Dela dina klipp på YouTube
 • Inbyggd videoredigering
 • Röstinspelning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson HDMI - HDMI 1,5m Black
(22 st)
 • High Speed med Ethernet
 • 10,2 Gb/s
 • 3D-/ 4K-/ Deep Color-/ Audio return-överföringar

199:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Mrjonsson 2014-05-19

  super bra

  Lätt att koppla in lätt att använda, Men har du ps3 måste du även köpa komponentkabel.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nirvasher 2013-11-10

  Spela in dina spelsessioner smidigt

  Välfungerande och lättanvänd enhet för att spela in från Xbox360, PS3 och Wii U. Inspelningen blir av bra kvalité, och menysystemet som erbjuds är väldigt enkelt att förstå och sätta sig in i.
  Det finns möjlighet att koppla upp sig mot internet genom att ansluta via kabel, dvs. inte via wifi. Det bör dock noteras att enhetens programvara inte går i skrivande stund att uppgraderas via nerladdning, utan uppgraderingen måste läggas på ett USB-minne eller liknande.

  Som användare av AverMedia C285 erbjuds du möjlighet att ladda upp inspelningen direkt från enheten till youtube - det här har jag testat en gång med ett 8 minutersklipp. Det tog för det första väldigt lång tid, och när den väl var färdig så hade hela överföringen misslyckats av någon anledning. Så, jag skulle väl säga att du inte bör hoppas allt för mycket på denna funktion - men det kan också vara mitt ADSL som spökar.
  Det finns också en funktion för att redigera videoklippet direkt i enheten, det här fungerar, men eftersom allting görs via kommandon från en fjärrkontroll så är det inte allt för smidigt. Det är fortfarande lättare att importera klippet till tex. Windows Movie Maker och redigera det där på en dator.

  Men annars gör AverMedia C285 precis vad den ska. Något du bör tänka på är att vid inspelning via PS3 så krävs en komponentkabel. Och du behöver antingen en 2,5 tum hårddisk (liten hårddisk) som du kan koppla direkt i enheten undertill, eller en extern hårddisk som du kopplar via USB.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • För jag ska spela på ps3 och jag vill veta så att jag får alla sladdar som behövs för att spela in på Ps3

  Caspersomskaspela 2014-09-04
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, du behöver köpa till kablar så du får en bild från enheten upp till TVn. Kablar medföljer alltså inte med.

   SebastianNetOnNet 2014-10-03
 • Undrar om denna apparat spelar in vanliga PCs skrivbords screen. Jag vet att det finns software för det men tänker att det blir mycket smidigare med ett extern grafikkkort som Avermedia.

  DrMortis 2014-05-22
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Denna är framtagen för TV-spel. //Robin

   RobinJ 2014-09-08

Produktbeskrivning

AverMedia C285 Game Capture HD II

Med Game Capture HD II kan du via din spelkonsol spela in och återuppleva alla legendariska matcher på det hårda slagfältet, den heta racingbanan eller tuffa matchen på fotbollsplanen. Spela in i Full HD och dela klippen med dina vänner utan att behöva ansluta en dator. 

Spela in i Full HD (1080p)

Anslut Game Capture HD II med HDMI eller komponentanslutning till din spelkonsol. Med stöd för Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4 och Wii U. Du får dessutom möjlighet till att pausa och återuppta din inspelning vilket är utmärkt för de som vill bevara ett visst ögonblick eller ta en paus i spelandet. 

Röstinspelning

Anslut ditt headsets mikrofon till enheten och börja kommentera dina inspelningar. Du får möjlighet att justera volymen på din röst innan du påbörjar en inspelning och besparar dig tid från att behöva justera det i efterhand. 

Redigera dina klipp

Game Capture HD II levereras med en inbyggd videoredigerare som låter dig finslipa din film innan du delar med dig utav den. Ta bort oönskade klipp eller delar ur ett klipp snabbt och enkelt. 

Ladda upp till YouTube

Det har aldrig varit enklare att dela med sig av sina inspelningar. Med en direktanslutning till ditt YouTube-konto kan du snabbt och enkelt ladda upp dina filmer till din YouTube-kanal och dessutom i högupplöst kvalité. 

"GameMate" App

Den prisbelönta GameMate-appen finns tillgänglig för både iOS- och Android-telefoner och är speciellt utformad för Game Capture HD II. Synka din mobiltelefon med Game Capture HD II och vips kan har du en extra kontroll för att se status på och styra din inspelning. Appen fungerar som en kontroll för inspelning, foton, uppspelning och filhantering. Dessutom stöder GameMate-appen videodelning på YouTube och låter dig dela foton på Facebook. 

Komplettera ditt köp

Andersson HDMI - HDMI 1,5m Black
(22 st)
 • High Speed med Ethernet
 • 10,2 Gb/s
 • 3D-/ 4K-/ Deep Color-/ Audio return-överföringar

199:-

AverMedia AverMedia C285 Game Capture HD II AVM-C285 AverMedia C285 Game Capture HD II Med Game Capture HD II kan du via din spelkonsol spela in och återuppleva alla legendariska matcher på det hårda slagfältet, den heta racingbanan eller tuffa matchen på fotbollsplanen. Spela in i Full HD och dela klippen med dina vänner utan att behöva ansluta en dator.  Spela in i Full HD (1080p) Anslut Game Capture HD II med HDMI eller komponentanslutning till din spelkonsol. Med stöd för Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4 och Wii U. Du får dessutom möjlighet till att pausa och återuppta din inspelning vilket är utmärkt för de som vill bevara ett visst ögonblick eller ta en paus i spelandet.  Röstinspelning Anslut ditt headsets mikrofon till enheten och börja kommentera dina inspelningar. Du får möjlighet att justera volymen på din röst innan du påbörjar en inspelning och besparar dig tid från att behöva justera det i efterhand.  Redigera dina klipp Game Capture HD II levereras med en inbyggd videoredigerare som låter dig finslipa din film innan du delar med dig utav den. Ta bort oönskade klipp eller delar ur ett klipp snabbt och enkelt.  Ladda upp till YouTube Det har aldrig varit enklare att dela med sig av sina inspelningar. Med en direktanslutning till ditt YouTube-konto kan du snabbt och enkelt ladda upp dina filmer till din YouTube-kanal och dessutom i högupplöst kvalité.  "GameMate" App Den prisbelönta GameMate-appen finns tillgänglig för både iOS- och Android-telefoner och är speciellt utformad för Game Capture HD II. Synka din mobiltelefon med Game Capture HD II och vips kan har du en extra kontroll för att se status på och styra din inspelning. Appen fungerar som en kontroll för inspelning, foton, uppspelning och filhantering. Dessutom stöder GameMate-appen videodelning på YouTube och låter dig dela foton på Facebook.  LED-belysning 4,5 2 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Installation & Moddning
 3. LED-belysning